This version of the page http://mim.kiev.ua/about/vykladachi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-26. The original page over time could change.
Викладачі — МІМ-Київ

Викладачі

Постійні та запрошені викладачі МІМ-Київ

Викладати у бізнес-школі може лише той, хто не просто знає реальні проблеми бізнесу, але й володіє ефективним інструментарієм їх розв'язання, оскільки слухачі бізнеc-шкіл вимагають від навчання максимальної системності та практичності.

Постійні та запрошені професори МІМ-Київ є відомими експертами, науковий потенціал яких підтверджений їхніми званнями докторів та кандидатів наук, Ph.D. та магістрів бізнесадміністрування.

З іншого боку, викладачі МІМ-Київ є практиками, обізнаними із поточною ситуацією в українському бізнесі. Вони постійно удосконалюють свої практичні компетенції, здійснюючи консалтингові проекти для реального бізнесу, беручи участь у роботі професійних асоціацій та рад. Усі українські викладачі МІМ-Київ стажувалися у Європі та США.

Ми широко залучаємо до читання курсів експертів, викладачів та консультантів зі світовим ім'ям – професорів зі США, Канади, Бельгії, Нідерландів та Швейцарії. Завдяки цьому слухачі МІМКиїв вивчають специфіку міжнародного бізнесу, світові стандарти ведення підприємницької діяльності у глобальній економіці. До викладання, спілкування й обміну досвідом в аудиторії МІМКиїв запрошуються також лідери українського бізнесу, провідні громадські діячі, політики та урядовці.