This version of the page http://tsn.ua/politika/korshunova-landik.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-17. The original page over time could change.
Коршунова ексклюзивно для ТСН розкрила подробиці бійки з Ландіком - Політика - ТСН.ua
 

  Будь в курсі усіх новин, встановивши додаток ТСН для . За допомогою цього простого та зручного додатка Ви не пропустите жодної події.

 
  • RSS-стрічка
  • Архів
  • Зробити стартовою
Вибір Редакції
  • Відомий письменник Кость Москалець потребує допомоги 1/12
  • Вероніка сподівається на допомогу небайдужих 2/12
  • В Мережі з'явилися перші кадри після падіння MH17 3/12    
  • У США терорист відкрив вогонь біля призовного пункту: загинули четверо морпіхів 4/12
  • Привіт, Плутон. Історичний момент, якого чекали 9 років 5/12
  • Бойовики обстріляли Авдіївку із забороненої зброї 6/12
  • Яресько пояснила, що буде із гривнею і чому не слід боятися дефолту 7/12
  • Російські правоохоронці залякують екстремістів відео у стилі Mario 8/12  
  • Порошенко звинуватив Кремль у трагедії малайзійського Boeing 777 у річницю теракту 9/12  
  • Порошенко "засвітив" в Раді свій Apple Watch 10/12
  • Як українці заробляють на контрабанді: сірий імпорт і "піджаки" на кордоні 11/12  
  • Натовп у Чернігові заблокував машину з грошима і зброєю кандидата в депутати 12/12

Коршунова ексклюзивно для ТСН розкрила подробиці бійки з Ландіком


Київ, 29 листопада 2011, 19:09 відео Друкувати

Марія Коршунова в ексклюзивному інтерв'ю ТСН. особливе розповіла про бійку в ресторані, фото в стилі ню і втрачену роботу.

Коршунова до бійки не знала, хто такий Ландік
ТСН: Чи були ви знайомі з Романом Ландіком до цієї історії?

- Ні. Я з ним не була знайома і не знала його в лице.

Незважаючи на те, що він такий відомий чоловік у місті?

- Я не захоплююся політикою, не дивлюся телевізор, відомих людей в місті я не знаю. Я не відвідую якісь заходи. Тому ні, я його ніколи не бачила.

Коли ви дізналися, хто ваш кривдник?

- Коли цей конфлікт закінчувався, одній з моїх подруг хтось сказав, і вона повідомила мені на вухо, хто це. Але, тим не менше, мені це ім'я ні про що не говорило. Тобто, подруга каже мені: "Це Ландік, Ландік". Я: "Хто це?"

Того вечора ви були в кількох закладах. Чому в підсумку зупинилися саме в "Баккара"?

- Ми бували там раніше. Просто, ми в той вечір дещо святкували, хотіли поговорити. А в ресторані, в який ми зайшли перед "Баккара", було дуже гамірно, тому, ми пішли шукати місце тихіше. Але, в такий пізній час вже не багато закладів працюють, ось ми і прийшли туди.

Зараз ви оговтались?

- Я б не сказала, що я оговталась. Мені незрозуміла була ця ситуація і я досі її не розумію.

Ще щось болить?

- Ні, це просто морально важка ситуація. Складно ще від того, що вся ця історія досі всіма обговорюється, та й постійно доводиться в суді це все переживати заново.

А Ландік вам погрожував тоді?

- (Мовчить). Давайте пропустимо це питання.

Ви дивилися відео з камери спостереження ресторану? Можете прокоментувати, як все було?

- Не дивилася і не хочу дивитися. Бачила кілька разів фрагменти по телевізору, коли мій хлопець дивився новини. Але кожен раз я виходила з кімнати, або він вимикав телевізор.

Судячи з цього відео, інцидент почався з того, що до вас за столик присів товариш Ландіка Максим Поляков. Що він вам пропонував?

- Він багато чого пропонував. Але ми з подругами сиділи у своїй компанії, нікого не чіпали, спокійно і культурно відпочивали. Говорили, що не хочемо з ним спілкуватися. Це було більш ніж в культурній формі, як з маленькою дитиною спілкувалися: "Юначе, ми не хочемо з вами спілкуватися, йдіть, будь ласка". А він відповідав: "Так-так-так", і продовжував сидіти. Він сидів досить довго, мені здавалося, хвилин 20. Доходило до того, що ми спілкуємося з подругами, а він у цей час щось розповідає. Тоді ми адміністратора покликали. Запитали, чи є охорона, нам відповіли, що охорони немає. Ми здивувалися сильно: краще б вона була ...

Максим був напідпитку?

- Так, він був п'яний.

Так з чого ж почався конфлікт?

- Прийшла офіціантка і принесла цю нещасливу склянку для Максима. Ми попросили офіціантку забрати келих за його столик. Офіціантка дуже дивно відреагувала. Вона подивилася на нас, але продовжувала щось наливати в цю склянку. Я не зрозуміла її реакції. Мабуть, через те, що Максим - постійний клієнт, вона вирішила йому догодити. Тоді я скинула цей стакан. Думала, хоч це якось покаже йому, що я не хочу його бачити. Тобто, це у мене був просто такий порив. Виявилось, поруч знаходився Роман ...

Що розлютило Ландіка?

- Я не пам'ятаю, що говорив Ландік, коли підійшов. Я не бачила, коли він підійшов. Як кажуть мої подруги, він підходив, вибачався за свого друга. Але, я в цей час розмовляла з Максимом. Стверджувати, що це саме він там був, я не можу. Мені це стало зрозуміло зі слів подруг.

І що було потім?

- Вони пішли. Ми з подругами спокійно зітхнули. Але, хвилин через 5-10 знову прийшов Роман і запитав, навіщо я облила йому кеди. Кеди ... Мабуть, дорогі були. Так? ..

І що ви йому відповіли?

- Сказала, що не бачила, як це сталося. Я йому відповіла, буквально одну фразу і все, замовкла.

Тобто, з вашого боку ніяких образ не було?

- Він грубо запитав, навіщо я облила йому кеди. Трохи не такими словами, звісно. Я йому, відповідно, знову відповіла, що не бачила, як їх облила - можливо, теж у різкому тоні. Але це була відповідь на його питання! Я ж правда не бачила цих кед, взагалі не розуміла причину цього скандалу. Не розуміла, до чого це, через що, навіщо, і при чому тут взагалі ми. І після цього я замовкла, уважно слухала пізнавальну промову. Багато нових слів, зворотів ...

Чому з усіх подружок Ландік обрав саме вас?

- Тому що саме я штовхнула склянку.

Виходить, після того, як ви вдарили Ландіка по руках, він накинувся на вас?

- Нікого я по руках не била!

Значить, він вилив на вас горілку, а ви - на нього?

- Сік він вилив на мене, точніше, більше на мою подругу.

Вас це розлютило?

- Я цьому здивувалася. Я взагалі весь вечір здивована була ...

Вилили, не думаючи про наслідки в той момент?

- Знаєте, коли він підійшов і облив мене, у відповідь - це була рефлекторна дія. Після того, як ми перестали обливатися, і він почав говорити, я замовкла, наскільки я пам'ятаю, вимовила одну фразу на самому початку і потім замовкла. Я впала в якийсь стан шоку від усього того, що говорилося. Ступор якийсь був.

А коли Роман Ландік підійшов знову до вас, він представився?

- Ні. Він тільки повідомив, куди нам варто сходити і хто ми в цьому місті. На суді він говорив, що пропонував нам піти додому. Але ми не живемо там, куди він нас посилав ...

Чому конфлікт далі продовжився?

- Я не знаю, може, він чекав якоїсь відповіді від мене, вибачень. Але, як я вже говорила в суді, я б вибачилася перед ним, якби він першим попросив пробачення. Тобто, якби, коли була перекинута склянка, він вибачився і сказав: "Дівчино, ви там облили мене ...", - природно, я б вибачилася. А підходити через 5-10 хвилин, обливатися, кричати на мою адресу потік нецензурної лайки... тут я вже не бачила причин вибачатися. За що я це буду робити? Адже мене вже теж облили. Знаєте, це все дитячий садок нагадувало: ти мені, я тобі. Ну, так все, розрахувались. Якщо дитячий садок, так дитячий сад. Мізинчик потиснули і розійшлися по своїх кутках.

Ви від нього відмахувалися.

- Я стакан прибирала, коли він намагався мене облити.

І скільки потім він вас бив?

- Мені здавалося, що це тривало близько 40 хвилин. Але, як випливає з матеріалів справи, набагато менше. Про період часу важко судити.

У суді ви говорили про 50 000 доларів, які він вимагав?

- Не будемо про це, це говорилося вже в суді ...

Але це правда?

- Я в суді не брешу.

Що було потім, після інциденту?

- Подруга привезла мене додому і звідти ми викликали «швидку». У мене йшла кров з носа. Мій стан був поганим.

Хто був першим, кому ви повідомили про те, що трапилося?

- Мій хлопець. З мамою ми живемо окремо ...

Як він відреагував на це?

- Він був у шоці. Мені важко описати його емоції. Зазвичай він дуже стримана людина, таким, яким він був тоді, я його бачила вперше.

Чи хотів ваш хлопець помститися Ландіку?

- (Пауза) Питання до нього, а не до мене.

А що сказала мама?

- Мамину реакцію навіть описати неможливо. При мені вона поводилася стримано. Але те, що мені розповідала старша сестра, я не хочу вам передавати ... Мамин емоційний стан був, чи не гірший, ніж мій. Їй, як матері, складно все усвідомлювати.

В перший час після події були зриви, істерики?

- У той час я лежала в лікарні, мені кололи заспокійливі. Мені хотілося від себе якоїсь реакції, сліз. Їх не було. За рахунок дії заспокійливих препаратів. Коли я повернулася з лікарні і перестала приймати таблетки, у мене утворилася алергія на нервовому ґрунті. І через день я повернулася в ту ж лікарню.

Зараз вже заспокоїлися?

- Складно заспокоїтися ...

Досі приймаєте заспокійливі?

- Періодично, так. Сьогодні перед зйомкою теж прийняла.

Коли перебували в лікарні, хто вас підтримував?

- Моя сім'я, мої друзі. Всі мене підтримували. У мене є родичі і друзі за кордоном. Вони теж мені писали, дзвонили і намагалися мене морально підтримати. Тоді я відмовлялася від спілкування з пресою, я не хотіла ні з ким обговорювати те, що відбувається, крім своїх близьких людей. Після того, як я вийшла з лікарні, я довгий час не виходила з дому. Не хотіла, щоб мене впізнавали на вулицях, задавали питання. Таке траплялося періодично, тому я обмежила свій контакт із зовнішнім світом.

Чим займалися, сидячи вдома цілу добу?

- Читала, слухала музику, в'язала. Телевізор і новини я не дивилася, і якщо в інтернеті натикалася на будь-які статті про інцидент, я закривала і все ... Не хотіла ніяких подробиць читати.

Може, в цей час нове захоплення з'явилося?

- Так, я стала частіше готувати.

Як ваша сім'я впоралась з потоком тієї інформації, яка на неї впала?

- Будь-яка ситуація або руйнує сім'ю, або робить її міцнішою. Наша сім'я стала більш згуртованою після цього конфлікту. Ми тепер були досить дружною сім'єю, просто, у кожного було своє життя. Ми не завжди знаходили час для зустрічей, дзвінків. Зараз намагаємося знаходити його частіше. Хоча тут не в кількості зустрічей і дзвінків справа, а в самих відносинах.

Коли ви знову побачили Ландіка?

- На очній ставці. Тоді мною чимало було випито таблеток ... Це був величезний викид адреналіну, я схудла на кілограм. Так, я вранці стала на ваги - 52 кг, повернулася з очної ставки - 51 кг. Це було складно. Тим більше, очна ставка проходила в дуже маленькій кімнаті, замкнутому просторі, де багато людей знаходилося. Ми сиділи недалеко один від одного. Він позаду мене сидів.

Тобто, ви йому в обличчя не дивилися?

- Ні. Я намагалася не дивитися на нього.

А що відчули, побачивши його?

- Складно описати ці емоції ... У мене просто перед очима постала та картинка з ресторану ... Потім я сіла спиною до нього і не оберталася.

Зараз зустрічаєтеся в суді майже кожен день ...

- Зараз більш спокійно на нього реагую.

Після інциденту ресторан, де все відбулося, відвідували?

- Ні, один тільки раз на слідчих діях я там була. Це було дуже неприємно. Але, в той момент я ще лежала в лікарні і, так як мені кололи заспокійливі препарати, я пережила це відносно нормально.

Часто буваєте поряд з цим рестораном?

- Ні. Неприємно. Обходжу його стороною.

Коли-небудь туди зайдете?

- Навіщо?

Як хочете, щоб завершився цей суд?

- Я хочу, щоб він просто завершився. Щоб не було такої уваги до мене. А про результат справи - про це я не думала.

Хтось із родини Ландіків вибачався перед вами?

- Так. Ми зустрічалися з Володимиром Івановичем, його батьком. Він приніс мені і моїй мамі свої вибачення за свого сина.

А в душі ви йому пробачили?

- Кому?

Ландіку Роману.

- Роману ... (пауза). Мені складно відповісти на це питання. Ви знаєте, я не читаю нічого про цю справу, я не хочу про нього думати, не хочу про нього говорити. Я просто хочу забути про це. Я не знаю, наскільки це вийде. Але хотілося б забути про це і не згадувати.

Своє ставлення до Романа Ландіка ви трохи змінили, коли в нього з'явилася дитина?

- Я виховувалася без батька. Тому, можливо, так. Я знаю, як рости без тата. І я б нікому не побажала рости в неповній сім'ї. Хоча, мені мама дала максимально все ... Просто, я вважаю, що сім'я повинна бути повною. Я сама майбутня мати, і мені б хотілося, щоб батько моєї дитини був з дитиною.

Що сталося з вашим батьком?

- Про свого батька я мало що знаю, крім його прізвища. Можливо, колись в період перехідного віку, я питала про це. Але я нічого про нього не знаю, і мене це навіть не цікаво.

Зараз хотіли ба сказати щось Роману Ландіку?

- Мені нема чого йому сказати.

Якщо в майбутньому перетнуться знову якось ваші дороги з Ландіком, ви з ним привітаєтесь?

- Ні. Я зроблю вигляд, що не знаю його.

Мама знала, що ви працюєте моделлю?

- Будь-яка дівчина мріє стати моделлю. Але я б не сказала, що працювала моделлю. Я займалася цим максимум два роки. Просто, коли в 18 років я спробувала позувати перед камерою, мені це сподобалося. Тобто, сам процес зйомки цікавий, цікаво нові образи застосовувати, бути різною. Це було більше захоплення з надією на перспективу.

Після школи, ви закінчували якийсь вуз?

- Ні.

Про яку професію мрієте?

- Освіту хочу отримати, так як у мене її немає. Я все життя хотіла бути вихователем, як моя мама. Вона 25 років працює з дітьми, і я теж завжди цього хотіла. Казала, що буду, як мама.

А як мама відреагувала, побачивши оголені фотографії з вами?

- Це не мої фотографії. По-перше, дуже багато фотографій, які приписують мені. Не знаю, чи це фотомонтаж, чи це схожість.

Моїх таких фотографій всього декілька. Їх можна перерахувати на пальцях двох рук. І мені дуже цікаво, як вони потрапили в інтернет, так як я ніколи не давала дозволу на публікацію цих знімків. Ці фотографії були зроблені в особистих цілях.

Скільки їх?

- Буквально пару зйомок. Це було більше двох років тому, зйомка більше для себе. Так, це був тільки початок моєї кар'єри моделі.

Як мама поставилася до цих знімків?

- Вона моя мама і вона знає, де зображена я, а де ні. Вже хто-то, але вона в цьому добре розбирається, так само, як мій хлопець. Вони бачать, на яких фотографіях моє тіло і моє обличчя, а на яких ні.

Маша, але, ви мовчали про це весь цей час. Чому?

- Я ж не можу реагувати на кожну плітку, яку про мене розпускали. Для мене важливо тільки, як близькі реагують.

Після інциденту з Ландіком про вас з'являлися різні неприємні публікації, про вашу любов до випадкових зв'язків ...

- Я не можу сказати, що я завжди була зразковою дівчиною. Але в питаннях відносин з протилежною статтю мої погляди були більш, ніж консервативні. Тому, такі заяви ображають мене. Я вважаю, що це підло - робити такі заяви на мою адресу, так як нічим подібним я ніколи не займалася. У моєму житті є тільки один чоловік, якого, я думаю, теж дуже ображають такі заяви. Він один єдиний. Інших не було, і немає!

Зараз чим займаєтеся?

- Нічим, сиджу вдома і ходжу до суду щодня, як на роботу.

Також була інформація, що ви вирішили покінчити з кар'єрою моделі і зайнятися чимось іншим. Це правда?

- Я цього не вирішувала. У мене був зірваний контракт. У мене були тривалі переговори з травня місяця. І ось на заключному етапі переговори припинилися. Це було велике модельне агентство світового рівня з Нью-Йорка. На жаль, вони перестали зі мною спілкуватися. Чому - вони ніяк не пояснюють. Втім, агентство з таким рівнем нічого не повинно пояснювати. Але, я думаю, це був черговий неприємний наслідок всієї цієї історії ...

Чого очікуєте в майбутньому?

- Позбутися від пильної уваги до себе. Хочу, щоб припинилося обговорення, розпускання пліток, чуток про мене, увесь цей неприємний наклеп.

А, як взагалі ви особисто змінилися після всієї цієї історії? Маша до і Маша після? ..

- Напевно, я стала сильнішою трохи і трохи по-іншому стала ставитися до оточуючих людей. З цієї ситуації стало зрозуміло, хто тобі друг, а хто - так. Тобто, коло спілкування звузилося. І я стала менше довіряти людям. Але в той же час, я вдячна тим, хто залишився зі мною. Стало зрозуміло, хто мені вірить, хто - ні.

Інтерв'ю дивіться у випуску новин ТСН о 19.30

Нагадаємо, Романа Ландiка звинувачують у хуліганстві. Скандал спалахнув після того, як в Інтернет потрапило відео, на якому Ландiк в ресторані кидається з кулаками на молоду дівчину, а пізніше починає тягати її за волосся по підлозі.

Читайте також:

Свідок у справі Ландіка через шок не побачила, чи бив він модель

Офіціантка вже не сподівалася побачити жертву Ландіка живою

Після суду Ландік кричав і благав журналістів про допомогу

У справі Ландіка з'явилась ще одна потерпіла

Коршунова ексклюзивно для ТСН розкрила подробиці бійки з Ландіком  
Теги: ландік, коршунова, сізо, суд, баккара
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter
Розмістити у блозі Переслати Друкувати
За матеріалами: ТСН / СВ
Сортувати по:
даті    
популярності    
  • 36 коментарів
  • Коментувати
  • Алексей 6 декабря, 16:48
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Рупор 30 листопада, 01:13 Нет, хотя бы потому что: 1) я не коментирую каждую новость о Ландике и Коршуновой; 2) я коментил новости на 1+1 когда про Ландика младшего и Коршунову никто и в помине не слышал; 3) в отличие от всех остальных кто засирает мои коменты я логически обосновал свою точку срения,а не просто устроил срач на стене!!!
    Совершенно верно написал о своей точке срения)))) Ты-дебил, каких поискать! Ты ничего не обосновал, ты лишь вылил грязь на красивую девушку. Я скажу тебе так: просто никогда в жизни ни одна красивая девушка на тебя не посмотрела и не посмотрит, поэтому ты и бесишься. Мой тебе совет- измени отношение к жизни и тогда ты встретишь девушку.....Хотя....вряд ли, такие как ты умирают девственниками и драчунами)))) Удачи, рупор, крем от мазолей купи себе! Ублюдок ты гнилой, ландиковская подстилка!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Адр 30 ноября, 08:58
    12  
    не згоден
     
    згоден
    Руки она начала распускать. Романа не оправдываю, но и за собой нужно следить. А сказки про то, что женщин бить нельзя, оставьте детям дошкольного возраста.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Tess 30 ноября, 11:21
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Верно мыслите!Про сказки в точку!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • тата 30 ноября, 08:20
    4  
    не згоден
     
    згоден
    ни один человек не заслуживает насилия что бы он не сказал!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Вапор 30 ноября, 14:51
    5  
    не згоден
     
    згоден
    Ой що ви гавагітє? А якщо твою дівчину гвалтуватимуть, то злочинець теж не заслуговує насильства? А якщо це буде твоя мати, сестра.... батьківщина? Гуманісти б...дь! Ви дегенерати які ослаблюють людей та суспільство, ваші ідеї гумманізму спростовують та заперечують справедливість і це призведе спочатку до хаосу (подивісться навколо), потім до деградації суспільства (моя хата з краю), а згодом до загибелі (станемо хохлами холуями в складі євросоюзу, польші чи росії)
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Рупор 30 ноября, 01:10
    5  
    не згоден
     
    згоден
    гість Вчора, 21:30 а ландік не виріс в ніщете чи ти може бачив як жили його батьки ,з гамна виліз а тепер лев
    Это называется "комплекс нищеброда",когда человек выбивается в люди и пытается возвысится над остальными.Наша история это переживала в 90-х(помните,малиновые пиджаки)
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Рупор 30 ноября, 01:06
     
    не згоден
     
    згоден
    ярослав Вчора, 20:33 Рупор, я впевнений ти худе, чахле створіння, яке зможе тільки дівчину образити. ПОЦ!!!
    Впевнений!?А на чому базується твоя впевненість?
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Султан 30 ноября, 00:18
    14  
    не згоден
     
    згоден
    Що сталося з суспільством ? Дівчину чоловік(хоча і важко його так назвати) привселюдно побив, а зараз(він майже герой,а її ще брудом поливають). Факт на обличчя, як не крути. Але одну і ту ж інформацію можна подати з різних сторін. Але компанія відпочивала за своїм столом. Ніхто не мав права заважати і псувати їм вечір. І якщо не вистачає мізків, шарму, чарівливісті для того, шоб познайомитись з дівчиною, май хоч чоловічу гідність і самоповагу. Але воно не звикло чути ні! Проблема в іншому повний зал чоловіків і ніхто не заступився за дівчину. Ось, що прикро. Тому вона захистила себе. А життя підвладно ефекту бумеранга(це стосується в першу чергу дівчат, що поливають брудом цю малу). Дай Бог, що з вами солоівки знайомились тільки за шаблонами ваших мрій, казок і мелодрам. А не за принципом печерного часу.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    вава 30 ноября, 14:47
    1  
    не згоден
     
    згоден
    Та вони обидва добрі, я б обох посадив
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Вапор 29 ноября, 23:15
    5  
    не згоден
     
    згоден
    Ця маша як і більшість жінок на сході ще та лярва. На відео добре видно як вона вмазала пляшкою горілки в лице Роману Ланднику, на очах у всіх відвідувачів. Вона підняла градус ситуації. Його не виправдовую одного ляпаса було б досить, все б стало на свої місця. Але бити жінку (хоч і кончену лярву) 10хвилин, не вибираючи куди, як і з якою силою бити. Це вже занадто та має бути покарано
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Vi 29 ноября, 23:24
    16  
    не згоден
     
    згоден
    Да ладно! Надо было её вообще ногами забить,чтоб кровью харкать начала и чтоб знала на будущее кто перед ней!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • Vi 29 ноября, 23:15
    7  
    не згоден
     
    згоден
    Тварь Коршунова!!!Я её ненавижу!
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • ім'я 29 ноября, 22:46
    1  
    не згоден
     
    згоден
    Не на ту людину напав НА КАЖДУ СВИНЮТ ЗНАЙДЕТЬСЯ РІЗНИК
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • oksi 29 ноября, 22:16
    7  
    не згоден
     
    згоден
    Пожиттєва депресія їй гарантована, на жаль. І до чого тут ті запитання про фотографії? А якщо це правда, то її можна бити чи як?
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
12
Мета-Новости
Loading...
Загрузка...