This version of the page http://www.lvivavto.com/service/loyalty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-28. The original page over time could change.
Програма лояльності - ПАТ «Львів-Авто»
Програма лояльності

Програма лояльності для власників автомобілів GEELY


 Золота карта

Власниками «Золотої карти» можуть стати усі власники автомобілів Geely, які відвідають наш сервісний центр в період з 1 червня по 31 липня 2014 року. Для заохочення до знайомства власників автомобілів з новим сервісним центром діє спеціальна акція «Новий клієнт СТО».



«Золота карта» дає право на отримання знижки на послуги та запчастини в сервісному центрі ПАТ «Львів-Авто»:

  • Знижка 10% на послуги сервісного центру
  • Знижка 7% на запасні частини, розхідні матеріали та аксесуари

За умови проходження власником «Золотої карти» трьох технічних обслуговувань у сервісному центрі «Львів-Авто» він отримує «Платинову карту».

Платинова карта

Власником «Платинової карти» можуть стати усі покупці нових автомобілів Geely, які придбають автомобіль в період з 1 червня по 31 липня 2014 року, а також власники «Золотої карти», що пройшли три технічних обслуговування у сервісному центрі «Львів-Авто».





«Платинова карта» дає право на отримання знижки на послуги та запчастини в сервісному центрі ПАТ «Львів-Авто»:
  • Знижка 15% на послуги сервісного центру
  • Знижка 10% на запасні частини, розхідні матеріали та аксесуари
БОНУС! Золота та Платинова карти «Львів-Авто» дають право на додаткові приємні знижки для своїх власників. Перелік компаній-партнерів та детальніші умови  користування картами на сайті geely.lvivavto.com.