This version of the page http://www.volkswagen.ua/servis/obminnogo_fondu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-04. The original page over time could change.
Оригінальні запчастини обмінного фонду - Сервіс - Ukraine

Навіть оригінальним деталям властиве зношування після тривалої експлуатації, однак вони зберігають свою цінність у формі повторно використовуваних матеріалів, енергії і дорогої кваліфікованої праці. Такі цінності гідні збереження, саме тому Volkswagen повертає назад використані деталі, відновлює їх у промислових умовах і продає як оригінальні деталі обмінного фонду.

Такий асортименти становить більш 15,000 позицій у більш шістдесяти групах продукції, таких як двигуни, коробки передач і гальмові скоби. Діюча з 1947 року, програма Volkswagen з обміну деталей продемонструвала значні результати в економічній ефективності, збереженні ресурсів і захисту навколишнього середовища.

Програма обміну робить для навколишнього середовища набагато більше, ніж просто повторна переробка ресурсів. Багато складних компонентів вдалося відновити, замість, наприклад, переплавлення. Це усунуло витратні і енергоємні виробничі операції, уникнути яких було неможливе. Тому асортимент продукції Оригінальних Обмінних Деталей дає значну економію.

Ми передали цю економію Вам. Оригінальні обмінні деталі з якості і робочим характеристикам не відрізняються від Оригінальних деталей, при цьому коштують приблизно на 40% менше.

Оригінальні обмінні деталі Volkswagen допомагають зробити ремонт більш ощадливим, особливо для автомобілів старих моделей.

Оригінальні Обмінні Деталі Volkswagen®:

- відповідають, як і Оригінальні деталі Volkswagen®, вимогам якості, які застосовувались під час виробництва Вашого автомобіля,

- гарантують злагоджену і гармонічну роботу всіх компонентів автомобіля,

- пропонують найкращу комбінацію безпеки, надійності і робочих характеристик.

Лише з оригінальними запасними частинами Ваш Volkswagen на 100% Volkswagen.