This version of the page http://pride.wog.ua/ukr/main/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-06-02. The original page over time could change.
Головна - ПРАЙД - Абсолютні привілеї великої родини!
Увага! Порядок перевірки балансу змінено. Введіть останні 8 цифр Вашої картки
Відновити кодове слово

Головна

Головна
Перелік АЗС, що беруть участь у Програмі «Прайд»
Дякуємо за те, що обрали АЗС WOG для заправки Вашого автомобіля!
Ми висловлюємо щиру вдячність за кожен Ваш візит. В знак цієї подяки ми пропонуємо Вам стати учасником програми «Прайд», спеціально розробленої для постійних клієнтів АЗС WOG. Це означає, що відтепер ви зможете користуватися особливими перевагами та привілеями на наших автозаправних станціях.

Що таке програма «Прайд»?
Програма «Прайд» дозволяє накопичувати бонуси на картку при кожній покупці на АЗС WOG. Накопичені бонуси обмінюються на те, що Вам необхідно – пальне або товари в магазинах на АЗС.

Крім того, на учасників «Прайд» чекають безліч цікавих сюрпризів, спеціальні акції, розіграші та багато іншого!  

Умови та механізм дії програми дуже прості:

•  Заправляйтесь або купуйте товари в магазинах на АЗС WOG. За кожну гривню, витрачену на АЗС, на Вашу картку зараховується 1 бонус. При одноразовому придбанні 30 і більше літрів будь-якого пального – додатково зараховується по 0,5 призових бонуса за кожну гривню, витрачену на його покупку. Починайте накопичувати бонуси відразу після отримання картки!

•  Ви маєте можливість обміняти накопичені бонуси на пальне, товари з асортименту магазину або продукцію fast-food на АЗС WOG, керуючись співвідношенням 100 бонусів = 1 грн. (під обміном мається на увазі покупка за символічною ціною, яка складає 1 коп. за одиницю товару/продукції). Для здійснення обміну зверніться до оператора АЗС та надайте свою картку «Прайд».

•  Інформація про загальну кількість бонусів, доступних для використання, знаходиться на товарних чеках, що Ви отримуєте після здійснення покупки на АЗС. Крім того, баланс картки Ви можете контролювати за допомогою Інтернет. Web-сторінка Програми знаходиться на www.wog.ua.

•  Якщо хтось із Вашої родини вже має зареєстровану картку «Прайд», Ви можете зробити свою картку додатковою, а картку члена Вашої родини - основною. В цьому випадку усі бонуси, що зараховуватимуться по Вашій картці, будуть автоматично перераховуватись на картку члена Вашої родини, номер якої Ви вказуєте в анкеті. За основною карткою може бути закріплено не більше двох додаткових карток. 

АБСОЛЮТНІ ПРИВІЛЕЇ ВЕЛИКОЇ РОДИНИ – «ПРАЙД» ВІД WOG

Важливо! Щоб отримати можливість використовувати бонуси зі своєї картки, заповніть усі обов’язкові поля анкети та передайте її оператору АЗС. Обробка анкети та реєстрація даних в системі займе до 20 днів. Весь цей час Ви можете накопичувати бонуси.

Кожен раз, купуючи пальне або товари в магазині АЗС WOG за готівку, або за допомогою банківської платіжної картки, не забувайте пред’являти картку «Прайд» для зарахування бонусів!

Офіційні правила участі в Програмі «Прайд» розміщені на сайті www.wog.ua та на АЗС WOG.
Стежте за новинами на сайті www.wog.ua.
Інформаційна лінія програми «Прайд» 0-800-30-05-25 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
  

Cтоматологические материалы в Нальчике.
техосмотр авто
Развитие человеческой личности, сила воли и самодисциплина, успех

Інформаційна лінія
0 800 300 525
(дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні - безкоштовно)
Абсолютні привілеї
великої родини