Media Sapiens
telekritika.ua

Про нас

Проект MediaSapiens був започаткований
«Телекритикою» у 2010 році за підтримки Інтерньюз-Нетворк (США)

Мета

Основна мета проекту - підвищення медіаграмотності аудиторії. Ми хочемо допомогти споживачеві медійного контенту краще зрозуміти суть медіа, орієнтуватись в інформаційному просторі, навчитись критично ставитись до ЗМІ, відрізняти якісну та правдиву інформацію, виявляти маніпулятивні спроби впливати на громадську думку та не піддаватись їм, довідатись про інформаційні права та можливості їх використання.

Цільова аудиторія

Журналісти, громадські активісти, керівники та співробітники громадських організацій, співробітники посольств, західних фондів, регуляторних органів, власники та топ-менеджмент телекомпаній, друкованих та електронних ЗМІ, співробітники відділів маркетингу, реалізації і технічних служб ЗМІ, навколомедійної сфери, а також народні депутати України.

Редакція

Наталія Лигачова
засновник і шеф-редактор «Телекритики»

 Заслужений журналіст України. Володарка нагороди «Лідерство у ЗМІ» Міжнародної неурядової організації Internews Network (2008р.) та премії імені Герда Буцеріуса «Вільна преса Східної Європи» (2011р.), яка вручається журналістам за професіоналізм і громадянську мужність. Член комісії з журналістської етики. Член НСЖУ та ННПУ. Найчастіше цитований телеканалами та ділової пресою експерт у медіасфері.

 

Діана Дуцик
виконавчий директор ГО "Телекритика", з 2011 по 2014 рік - головний редактор MediaSapiens

 Заслужений журналіст України. У професії — більше 20 років. Працювала головним редактором низки українських видань, зокрема журналу та сайту «Главред», сайту «ПіК», газети «Без цензури». Шість років пропрацювала парламентським кореспондентом для  видання «Україна молода». Викладач Могилянської школи журналістики (НаУКМА). Автор монографії «Політична журналістика».

Марина Дорош
Редактор, оглядач. На MediaSapiens почала працювати у жовтні 2011року
Галина Будівська
Редактор стрічки новин. На MediaSapiens працює з січня 2014 року.

Контакти

Email
 

mediasapiens.tk@gmail.com

 

 

Спецпроекти