This version of the page http://vinnica.studrespublika.com/text_news.php?id=2666 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-03. The original page over time could change.
Студреспубліка - Вінниця - Коли добрі справи стають звичкою...
 
Вінниця

 

 
НОВИНИ
2014-07-27   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця

Вінниця
vinnica.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:

Коли добрі справи стають звичкою...

26 липня 2014р. активісти Вінницької Студреспубліки зафільмували один день свого життя, вкотре показавши приклад ровесникам. Під приціл молоді потрапила лісопаркова зона, де вінничани звикли прогулюватись і відпочивати, яку було очищено від сміття [+відео]. 

«Вінницькі студреспубліканці звикли творити добро і допомагати людям кожного дня, тому для виконання завдання їм варто було лише одягнути футболки» - розповідає депутат Студентського парламенту України 2013\2014 Роман Молдован.

«З-поміж інших справ, до зйомок відео руки дійшли тільки в суботу, тому в основу ролика ліг суботник. Сьогодні від сміття звільняємо зону лісопарку. Ми дуже любимо своє місто і хочемо, щоб воно було чистим!», - додала Анастасія Островерхова, Студентський мер Вінниччини.

 

Це була не перша і не остання добра справа молодих вінничан. У їхньому арсеналі є ще безліч ідей і достатньо наснаги й амбіцій, якими вони обіцяють поділитися вже за місяць на всеукраїнському етапі найулюбленішого і наймасштабнішого мульти-фестивалю «Студентська республіка».

До зустрічі, друзі!






Автор: Прес-служба Вінницької Студреспубліки


Коментуй через Facebook

Коментуй через "ВКонтакте"

Відіслати посилання на новину другу:

Адреса отримувача:
Підпис:

Версія для друку