This version of the page http://www.vsemisto.info/abiutproject (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-28. The original page over time could change.
Про проект - Все місто Чернівці
Про проект
Забули свій пароль?   Зареєструватися

Про проект - Все місто Чернівці

П'ятниця, 23 грудня 2011, 18:45

Керівник проекту - Володимир Буринський

Головний редактор - Ігор Бойчук

Журналіст -  Ярослав Рачук

Переглянувши наш сайт повністю, Ви зможете вигідно використовувати його для Вашого бізнесу.
Проект vsemisto.info запущений в 2011 році і надає своїм користувачам максимум корисної та точної інформації:
Новини: (новини Чернівці, Новини компаній, Політика, Нерухомість, Спорт, Фінанси та ринки, Наука та технології, Культура, Автоновини, Кримінал, Україна і світ, Новини своїми очима).
Каталог підприємств: (Авто, Бізнес послуги, Міські служби, Зоосвіт, Комп'ютери інтернет, Меблі, Медицина здоров'я, Мобільний зв'язок і телекомунікації, Музичні інструменти, Нерухомість, Обладнання, Освіта, Оптові бази склади, Організації та представництва, Святкові послуги, Промисловість, Робота , Реклама поліграфія, Будівництво продукція, ЗМІ, Будівництво послуги, торгівлю товарами, послугами, Ювелірні вироби).
Дозвілля: (Більярд, Боулінг, Виставки, Готелі, Палаци і зали, Торгові центри, Дитячий відпочинок, Доставка суші і обідів, Картинг, Кафе і бари, Кінотеатри, Комп'ютерні клуби, Нічні клуби, Музеї, Пивні заклади, Піцерії, Ресторани, Салони та центри краси, Санаторії і бази, Сауни і лазні, Солярії, Спортивні клуби і федерації, Спортивні об'єкти, Театри, Туристичні агентства, Фітнес центри, Інше).
Шопінг: (Аксесуари, Антикваріат, Бренди, Все для майбутніх мам, Все для молодят, Інтернет магазини, Нижня білизна, Взуття, Одяг, Оптика, Парфуми і косметика, Подарунки й сувеніри, Посуд, Спорт товари, Товари для дітей, Елітний чай, кава).
Афіша Чернівців: (Кіно, Клуби, Ресторани, Концерти, Театри, Виставки, Дітям, Спорт)
Палаючий туризм: (Гарячі тури, Фотоголосування, Рейтинг турагентств, Турагентства на карті)
Дисконти та флаєри: (Розміщення дисконтів і флаєрів компаній зареєстрованих в каталозі підприємств, дозвілля, шопінг. Дає можливість всім користувачам порталу роздрукувати на принтері дисконт або флаєр та отримати знижку)
Акції та знижки: (Розміщення акцій і знижок компаній і підприємств зареєстрованих в каталозі підприємств, дозвілля, шопінг. Впровадження єдиної дисконтної системи міста, яка дозволятиме переглядати всі акції та знижки у місті при наявності дисконтної картки користуватися цими знижками).
Довідка: (Про нашому місті, Куди телефонувати в екстрених ситуаціях, Навчальні заклади Чернівців, Корисні телефони Чернівців, Телефонні коди Україна, Банкомати в Чернівцях, Автобуси Чернівців, тролейбуси, трамваї, таксі, Літаки, Поїзди, Електрички, Міжміські автобуси, Радіо Чернівців, Прапори світу, Номерні знаки, Штрих-коди, Стіл мір і ваг, Поштові індекси Чернівецької області, Грошові одиниці країн світу, Гороскоп, Погода в Чернівцях, Банківські курси валют, Опитування та голосування на сайті, Точки доступу Wi-fi в Чернівцях).
Знайомства: (Міжнародна мережа, знайомства в Чернівцях, користувачів 12218411 людей)
Аудиторія порталу vsemisto.info складає в середньому 1 000 нових унікальних користувачів за добу 3 000 переглянутих сторінок. Місячна аудиторія 30 000 унікальних користувачів і порядку 100 000 переглянутих сторінок, ці цифри постійно змінюються з ростом порталу і йдуть вгору. Охоплення Чернівці і Чернівецька область.
Користувачі нашого порталу шукають їх цікавлять підприємства в нашому каталозі підприємств, магазини, заклади дозвілля (а також місце розташування на інтерактивній карті Чернівців), оголошення, роботу, вакансії, читають найсвіжіші новини Чернівців, стежать за новими яскравими подіями в місті.
Соц-дем: чоловіки 44%, жінки 56%, середній вік 18-36 років. Рівень доходу вище середнього. Керівники 29%, фахівці 37%, службовці 12%, учні 22%. Наші користувачі - це економічно активні люди, які працюють і володіють найбільшою купівельною спроможністю (20-45 років) і вони становлять 70% аудиторії сайту.
Ми володіємо найбільш оптимальної аудиторією для Вас як для рекламодавця.
Рекламні можливості vsemisto.info:
1. Розміщення інформації про Ваш бізнес каталог підприємств, дозвілля, шопінг.
2. Банерна реклама.
3. Розміщення Акцій та знижок.
4. Розміщення статей та прес-релізів.
5. Розміщення дисконтів та флаєрів.
Підприємцям: розміщення повної докладної інформації про рід діяльності компанії, місцезнаходженням на інтерактивній карті міста, розміщення акцій і знижок підприємства для додаткового залучення клієнтів. Створення віртуального офісу, який працює на Вас 24 години на добу, 31 день в місяць. Редагування інформації самостійне в реальному часі. Розміщення новин компанії, дисконтів і флаєрів, фотографій, відео. Лічильник відвідувань віртуального офісу компанії. Підтримка, залучення нових клієнтів і споживачів до торгової марки або бренду. Швидкий пошук потенційних клієнтів і партнерів за допомогою каталогу компаній і підприємств, телефонів, адрес на інтерактивній карті. Компаніям, підприємствам, магазинам, які мають свій сайт, додатково отримають трафік цільової аудиторії (потенційних клієнтів). Компанії, підприємства, магазини не мають власного сайту отримують доменне ім'я другого рівня (наприклад name.vsemisto.info) до своєї сторінки розташованої в каталозі підприємств. За допомогою RSS розсилки Ви завжди будете в курсі новин, акцій та знижок, своїх партнерів і конкурентів. За допомогою банерної реклами на порталі Ви можете рекламувати Ваші товари та послуги додатково залучаючи клієнтів.
Користувачам: за допомогою нашого порталу Ви зможете бути в курсі новин Чернівців, України та світу, без зусиль знаходити цікаву для вас компанію, підприємство, заклад дозвілля або магазин Чернівців, а інтерактивна карта допоможе Вам з правильним вибором маршруту. За допомогою розділу Акції та знижки економити сімейний бюджет роблячи покупки або замовляючи послуги. Розмістити безкоштовне оголошення прикріпивши до нього фотографії. Розділ довідка допоможе Вам в лічені секунди знайти потрібну Вам інформацію. Афіша повідомить про прем'єри театру і кіно, молодь дізнається про всі вечірки і тусовках в місті, а для самих маленьких розділ Дітям.
Головна мета порталу vsemisto.info - це безсумнівний успіх і процвітання Вашого бізнесу, а також надання можливості з користю і задоволенням провести вільний час!
Ми працюємо для Вас, будемо раді співпрацювати.
З повагою, команда vsemisto.info




загрузка...

Схожі новини:
  • Мер міста заманював посла Бельгії до Чернівців поетичним фестивалем MERIDIAN CZERNOWITZ
  • На тролейбуси Чернівці виділили 4.5 мільйона гривень
  • На Донбасі був скандал через фірму з Чернівців
  • У Чернівці приїде зірка першого українського психологічного трилеру "Смертельно живий"
  • Скільки заробляє мер Чернівців?