This version of the page http://gizia.0372.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-03. The original page over time could change.
Gizia, магазин жіночого одягу та аксесуарів - 0372.ua - сайт міста Чернівці
  • Сайт міста Чернівці /
  • Шопінг /
  • Аксесуари /
  • Сумки /
  • Gizia, магазин жіночого одягу та аксесуарів

Gizia, магазин жіночого одягу та аксесуарів

00083

перегляди у квітні

  • Опис
  • Товари та послуги (9)
  • Відгуки (24)
  • 3D-тур магазину
  • Розмірна сітка
  • Оплата й доставка
  • Відео
  • Про компанію
Адреса Головна, 125,
Калинівська, 13-а, маг. №143 м,
Калинівська, 13-а, маг. №10 м
Телефон (0372) 510 777, (050) 33 80 307
Email адрес
Контактна особа Любаша

Акції та знижки

  • Знижки

    Діє до 29.12.2020

Аксесуари / Сумки

 

 


  Жіноча сумочка - аксесуар, що поєднує в собі елегантність та практичність, стиль та зручність використання. Бути стильною, модною, сучасною та елегантною вам допоможуть брендові сумки, що чекають на вас в магазині Gizia. Тепер купляти сумки в Чернівцях стало вигідно і комфортно. Завітайте до нас, і ви знайдете сумки на ваш смак, підберете аксесуар на будь який випадок життя, від звичайної прогулянки з друзями в парку до ділової зустрічі чи модної вечірки. Зробіть своє життя яскравим та зручним з жіночими сумочками від магазину Gizia









 

Інтернет-магазини / Одяг, взуття, аксесуари


Якщо ви втомились бігати по магазинах, вас це виснажує, або ж вам просто не вистачає на це часу, то інтернет-магазини саме для вас, і інтернет магазини одягу не є виключенням. Жіночий одяг, сумки і аксерсуари стають доступними для вас в будь якій кількості та будь яких видів, легким натиском комп'ютерної кнопки. Інтернет магазин Gizia пропонує вам купити одяг, взуття та інше з невимушеною лекістю та зручністю для вас. Для цього вам необхідно лише зайти на сторінку інтернет магазину Gizia і ми гарантуємо вам, що байдужими ви не залишетесь і обов'язково знайдете щось особливе для себе і не тільки. 

Жіночий одяг / Одяг

 

 



 

Надзвичайна краса жінки проявляється в її внутрішньому світі, її доброті та люддяності. Проте, жіночка краса проявляється також і в її почутті стилю та смаку. Жінки підкреслюють свою внутрішню вроду зовнішнім виглядом - макіяжем, зачіскою і, звісно ж, одягом.

 

Одяг - це найперше, що кидається в очі, і найперше чому жінки приділяють досить багато свого повсякденного часу. Купити одяг в Чернівцях вам допоможе магазин Gizia. Саме тут, серед широкого вибору вечірніх та коктельних суконь, блуз, спідниць, шкіряних та класичних брюків, футболок та іншого ви знайдете саме ті речі, які підкреслюватимуть вашу внутрішню красу. Дозвольте собі відчути себе неперевершеною!

       

 

 

 

Жіночий одяг / Верхній одяг


Якщо запитати жінку, як часто вона носить верхній одяг, то вона відповість : "Майже завжди". Жінки завжди додають до свого стилю родзинки у вигляді верхнього одягу - чи то тепле пальто чи простий піджак, в гардеробі кожної жінки і дівчини знаєдься велика кількість верхнього одягу, прикуплена для особливого моменту.

 

 

  

Саме тому магазин Gizia пропонує вашій увазі широкий вибір верхнього жіночого одягу, в якому ви зможете почувати себе зручно та елегантно водночас. У нас ви знайдете, все, що вас цікавить: шубу, дублянку, хутряну желетку, пальто, куртку, піджак та ін. - пошиті саме для вас! Що б ви не планували відвідати - з верхнім жіночим одягом від магазину Giziа, ви почуватимете себе неперевершено.

 

 

Аксесуари / Шарфи


Чи не одним із "найвибагливіших" жіночих аксесуарів є жіночі шарфи. Іноді здається, що просто не можливо підібрати вдалий шарф до обраного наряду. Але не тоді, коли ви є клієнткою магазину Gizia, тут для вас представлений широкий вибір жіночих шарфів, які підійдуть на всі випадки життя і відіграватимуть роль чи то прикраси, чи теплого захисника в холодну погоду. Завітайте до нашого магазину і відчуйте всі переваги вибору жіночих аксесуарів, зокрема шарфів, саме у нас, адже ми підкреслюємо вашу особистість! Снуди, палантини, бактуси чекають саме на вас.

 

Аксесуари / Головні убори

 


 

Сьогодні купити головні жіночі убори в Чернівцях стало легко, зручно і швидко! Завітайте до магазину Gizia, саме тут на вас чекають шапки з в'язаним чи хутряним помпоном. Саме вони додають жінкам загадковості, а окрім цього надійно зігрівають в холоднк пору року. Приєднуйтесь до жінок, які турбуються про своє здоров'я і красу водночас.У нас ви зможете обрати головний убір, який не приноситеме вам дискомфорту, а буде надійно захищати та гарно прикрашати. Загляніть в магазин Gizia і ми переконаємо вас, що носити головний убір це не тільки корисно, а й дуже стильно.

    

Жіночий одяг / Хутрові та шкіряні вироби

Важається, що наявність хутряних та шкіряних виробів в гардеробі жінки - це ознака елегентності та розкоші. Якщо ви теж схиляєтесь до такої думки, то саме час відвідати наш магазин, в якому Ви знайдете шкіряні та хутряні вироби на будь який смак. Шкіряні куртки, хутряні шуби - це все може доповнити саме Ваш стиль і підкреслити саме Вашу індивідуальність. Окрім ефектного зовнішнього вигляду, варто зазначити, що натуральні хутряні та шкіряні вироби зігріватимуть в люті морози, носитимуться зі зручністю та комфортом. Придбавши хутряний чи шкіряний виріб у нас, Ви станете власником розкішного, теплого та зручного одягу.

Дивитися ще відео...