This version of the page http://ds.lviv.ua/programy-dlja-klientiv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-29. The original page over time could change.
Мережа аптек "D.S." - Ми хочемо бути найкращими у вирішенні проблем наших клієнтів
Нова версія сайту »

Аптечна довідка
у вашому телефоні

Перевірити баланс

Підписка на новини

введіть тут свій e-mail, щоб отримувати повідомлення про новини та корисну інформацію з нашого сайту

 
 
Програми для клієнтів
Ми хочемо бути найкращими у вирішенні проблем наших клієнтів

Довіра наших клієнтів є одним із найвагоміших надбань, які ми високо цінуємо. Сьогодні Карткою клієнта мережі аптек “D.S.” користуються близько 300 тисяч осіб.

Наприкінці 2009 року в аптеках мережі “D.S.” розпочато спеціальну програму для власників Картки клієнта – Подяка за довіру. За її умовами наші постійні відвідувачі можуть отримати грошові сертифікати або долучитися до благодійної допомоги тим, хто її потребує. 

Постійними учасниками програми вже стали понад 230 тисяч осіб. Уже сьогодні ми працюємо над тим, як розвивати наші програми для клієнтів у майбутньому, які пропозиції будуть цікавими для Вас.

Дякуємо Вам за довіру!

 

Переглянути відео

Якщо у Вас уже є наша картка, Ви можете просто на сайті перевірити її баланс.

Договір клієнта
Цей Договір Клієнта (надалі «Договір») укладається між Вами (надалі «Клієнт») та  групою компаній Маркет Універсал (надалі – «D.S.») і регулює процес надання Клієнтом персональної інформації та її обробку «D.S.», усі види використання інтернет-сторінки www.ds.lviv.ua (надалі «Сайт», «Сайт Програми»), яка є власністю та управляється«D.S.», включаючи усі її під-домени, регулює усі види послуг, що надає «D.S.» завдяки Сайту та регулює використання  усієї інформації, яка доступна на Сайті.

Терміни

«Персональні дані» – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу (Клієнта), яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована; такі відомості надаються Клієнтом до «D.S.» при заповнені бланку реєстрації (перереєстрації) власників карток на знижку встановленого зразка – надалі Анкета, (або будь-яким іншім шляхом), та  дозволяють ідентифікувати цього Клієнта як особистість.

«D.S.» - це зареєсторована торгова марка, що знаходитсья в управлінні групи компаній Маркет Універсал, яка об’єднує такі юридичні особи: ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД», ТзОВ «Ваша аптека», ТзОВ «Ужфарм».

«Анкета, бланк реєстрації (перереєстрації) власників карток на знижку встановленого зразка» – паперова реєстраційна форма, яка видається Учасникові для заповнення в Місці проведення Програми або електронна реєстраційна форма, яка розміщена на Сайті Програми, заповнення якої є заявою особи, що підтверджує бажання стати Учасником Програми, її згодою з усіма Правилами Програми й згодою на зберігання обробку й використання Виконавцем будь-яких даних Учасника (як персональних, так і загальнодоступних), що знаходяться в Анкеті.

«Програми» – будь-які програми, спеціальні пропозиції, акції, що проводяться у мережі аптек «D.S.» під відповідним знаком для товарів і послуг, та участь у яких вимагає надання Клієнтом своїх Персональних даних, як шляхом заповнення паперової або електронної реєстраційної форми так і будь-яким іншім шляхом.

«Обліковий запис» – запис, що містить дані авторизації Клієнта (логін і пароль), необхідні для ідентифікації Клієнта при використанні ним Сайту та послуг у рамках Програм, а також його Персональні дані і іншу персоналізовану інформацію.

«Клієнт Програми, Клієнт» – фізична особа, Власник Картки, що досягла 18-річного віку, яка є покупцем у розумінні Закону України «Про захист прав споживачів», надала свою беззаперечну згоду на участь у Програмі шляхом заповнення Анкети та немає будь-яких обмежень щодо такої участі, однозначно погодилась та приєдналась до Правил Програми, «Договору  Клієнта» та «Договору про конфіденційність».

«Картка» – пластикова Картка, яка видається Учасникові на умовах даної Програми після заповнення Анкети, яка має унікальний у рамках Програми номер, необхідний для ідентифікації Учасника Програми.

«Бали» – умовні одиниці (економії), що нараховуються на Рахунок Учасника Програми при здійсненні ним купівлі товарів, які реалізуються у рамках Програми, а також за виконання певних дій у рамках спеціальних пропозицій і акцій Програми.

«Рахунок у Програмі» («Рахунок Учасника», «Баланс Балів») – сукупність різних даних у базі даних Виконавця, що містять інформацію про Учасника та його поточний баланс Балів.

«Сайт Програми, Сайт» – Інтернет-сторінка, що знаходиться за адресою www.ds.lviv.ua за допомогою якої здійснюється інформаційна підтримка Учасників Програми та надаються додаткові сервіси у рамках Програми.

Володільцями Бази персональних даних (надалі - БПД) виступає відповідно: ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД», ТзОВ «Ваша аптека», ТзОВ «Паляниця», ТзОВ «Ужфарм».

Розпорядником баз персональних даних усіх юридичних осіб «D.S.» є ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД» на підставі договорів про надання повноважень на обробку персональних даних.

1. Загальні положення

1.1. Використання Сайту дозволено тільки особі (далі "Клієнт"), що прийняла усі умови цього Договору, «Договору про конфіденційність», які розміщені за адресою www.ds.lviv.ua й інші правила, передбачені на Сайті.

1.2. Стати Клієнтом мають право лише фізичні особи, які досягли 18-річного віку, є покупцями у розумінні Закону України «Про захист прав споживачів» та не мають будь-яких обмежень щодо такої участі, а також ознайомилися та повністю прийняли умови цього Договору, Договору про Конфіденційність та ознайомилися з Інформацією про Програму.

1.3. Клієнт надає заповнену Анкету в паперовому вигляді або зберігає свої персональні дані в реєстраційній формі на Сайті і тим самим:

-          підтверджує своє ознайомлення з цим Договором та висловлює свою повну, беззаперечну, безстрокову згоду на виконання умов цього Договору;

-          надає однозначну згоду на обробку (дії спрямовані на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення відомостей про фізичну особу) його персональних даних, зазначених в анкеті та даних про здійснені ним покупки «D.S.» або іншими уповноваженими «D.S.» третіми особами (та / або розпорядниками, яких «D.S.» визначатиме на свій розсуд і така передача не потребує повідомлення Клієнта про її здійснення) без обмеження за строком та територією, у тому числі й за межами України, з метою визначеною цим Договором;

-          підтверджує що ознайомлений та повністю, беззаперечно погоджується із застереженнями та інформацією, зазначеними в Анкеті, «Договорі про конфіденційність», «Договорі Клієнта» та в Інформації про Програму, які  розміщені на інтернет-сторінці www.ds.lviv.ua.

1.4. Відповідальність за достовірність, актуальність даних, зазначених в Анкеті, несе Клієнт.

1.5. Клієнт, заповнивши Анкету власноручно чи уповноваживши на це іншу особу (працівника аптеки), в усній формі надавши персональну інформацію про себе (ім’я, прізвище, адресу, контактні телефони і ін.) або заповнивши реєстраційну форму на Сайті через інтернет-сторінку www.ds.lviv.ua та отримавши взамін Картку клієнта, вчиняє тим самим конклюдентні дії – виражає своє волевиявлення на встановлення правовідносин безпосередньо через поведінку, тобто підтверджує своє ознайомлення з цим Договором та висловлює свою повну, беззаперечну згоду на виконання умов цього Договору.

1.6. Клієнт зобов'язаний уважно ознайомитися з цим Договором, Договором про конфіденційність, з Інформацією про програму перед використанням Сайту. Використовуючи будь-яку частину Сайту, Клієнт надає свою повну згоду бути зв'язаним умовами цього договору, умовами Договору про конфіденційність, Інформацією про програму з «D.S.».

1.7. Особа, яка не погоджуєтеся з умовами цього Договору, умовами Договору про конфіденційність, з Інформацією про програму (повністю або частково), не отримує статусу Клієнта і не наділяється правами Клієнта; їй забороняється використовувати Сайт, включаючи, але не обмежуючи, будь-яку інформацію, розміщену на Сайті та будь-які сервіси, що надаються у рамках Сайту.

1.8. Умови цього Договору, Договору про конфіденційність,  Інформація про Програму поширюються на всіх відвідувачів Сайту - як на відвідувачів, що не мають Облікового запису на Сайті (незареєстрованний відвідувач) так і на відвідувачів, що мають будь-який обліковий запис, будь-якого з доступних видів (Клієнтів).

1.9. Відвідувач не має права використовувати Сайт і не може прийняти умови цього Договору, Договору про конфіденційність,  Інформації про Програму, якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати такі договори.

1.10. Інформація, що міститься на Сайті у вигляді звітів, новин, прес-релізів і інших інформаційних матеріалів, є актуальною на дату їх складання. У зв'язку з наступними подіями й по закінченню часу деяка інформація може виявитися неповною або такою, що не відповідає дійсності, однак після її публікації «D.S.» не гарантує оперативної зміни такої інформації у зв'язку із подіями, що відбулися.

2. Мета та строки отримання і використання інформації

2.1. Метою обробки персональних даних  є реалізація :

  1. відносин у сфері реклами та збору персональних даних у комерційних цілях;
  2. інших відносин, що вимагають обробки персональних даних, а саме реалізація  Програми (спеціальні  пропозиції,  акції, що проводяться у мережі аптек),  створення нових програм лояльності, вивчення споживчого попиту, у маркетингових  цілях,  включаючи дослідження ринку та просування продукції,  надання споживачам додаткового інформаційного сервісу, можливості отримувати додаткові, рекламні, інформаційні матеріали, інші додаткові вигоди, що будуть надаватися шляхом електронної та поштової розсилки, використання телефону, СМС, ММС повідомлень.

2.2. «D.S.»  має право зберігати Персональні та інші дані Клієнта протягом 10 (десяти) років з дня отримання таких даних з правом при необхідності в односторонньому порядку продовження цього строку на невизначений період або до моменту знищення цих даних відповідно до норм чинного законодавства України.

3. Права, обов'язки та відповідальність сторін

3.1. Якщо Клієнт, вважає, що на Сайті присутня інформація, що порушує його права, Клієнт зобов'язаний повідомити про це «D.S.»   й надати йому інформацію, яка підтверджує дане порушення прав. У випадку якщо Клієнт надасть неправдиву інформацію про порушення його прав, він несе повну відповідальність за заподіяний збиток .

3.2. Клієнту заборонено:

  • створювати декілька облікових записів на Сайті, якщо фактично вони належать одній і тій самій особі;
  • вчиняти дії, спрямовані на введення інших клієнтів, відвідувачів в оману;
  • надавати в користування свій обліковий запис та/або логін і пароль від свого облікового запису третім особам;
  • реєструвати обліковий запис від імені або замість іншої особи
  • використовувати будь-які комп'ютерні програми для автоматизованого збору інформації на Сайті;
  • здійснювати незаконний збір, систематизацію, зберігання або поширення персональної інформації інших клієнтів;
  • намагатися одержати доступ до облікового запису та/або логіну й паролю іншого Клієнта будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору логіна й пароля;
  • розміщувати інформацію (включаючи будь-які матеріали), що порушує авторські права, права на знаки для товарів і послуг, права промислової власності та/або права на інші об'єкти інтелектуальної власності, що належать «D.S.»   та/або третім особам;
  • розміщувати інформацію, що порушує права й законні інтереси третіх осіб (у тому числі, розміщення фотографій і відеороликів, основним об'єктом яких є людина, якщо ця людина не давала згоди на розміщення на Сайті фотографії або відео з її участю);
  • розміщувати матеріали рекламного, еротичного, порнографічного або образливого характеру;
  • сприяти або розпалювати релігійні, расові або міжнаціональної ворожнечі;
  • вчиняти дії, що порушують права і свободу, честь і гідність будь-якої особи;
  • ображати будь-кого;
  • використовувати нецензурні вислови, навіть якщо вони маскуються іншими символами (наприклад зірочками);
  • виходити за рамки заздалегідь встановленої теми спілкування;
  • зловживати розміщенням інформації, що не несе смислового навантаження;
  • провокувати, починати й/або підтримувати словесну війну;
  • розміщувати комп'ютерні віруси або програми, здатні перервати або порушити нормальну функціональність комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення, а також засобів телекомунікації будь-яких осіб.

3.3. Відповідальність Клієнта, відвідувача:

  • будь-які дії, здійснені з використанням облікового запису та/або його логіна й пароля Клієнта, вважаються здійсненими цим Клієнтом.
  • за порушення умов даного договору, «D.S.» має право без попереднього повідомлення блокувати доступ Клієнта до Сайту та/або видалити обліковий запис Клієнта.
  • у випадку розміщення Клієнтом, відвідувачем на Сайті інформації або здійснення інших дій, що не відповідають умовам договору, «D.S.»   має право без повідомлення, на власний розсуд видалити повністю або частково розміщену Клієнтом інформацію, включаючи ту інформацію, стосовно якої важко визначити її відповідність договору та/або законодавству, що застосовується.
  • Клієнт, відвідувач самостійно відповідає за будь-яке використання інформації що опублікована на Сайті.

3.4. Відповідальність «D.S.»:

  • не несе відповідальності та не відшкодовує збиток, прямий або непрямий, заподіяний Клієнту або третім особам у результаті неможливості використання Сайту.
  • не несе відповідальності за зміст сайтів, що не належать їй, посилання на які можуть бути присутні на Сайті, і не гарантує їхньої доступності, коректної роботи й відповідності заявленій тематиці.
  • не приймає на себе зобов'язань по перевірці, зміні та контролю інформації, що розташована будь-ким, окрім «D.S.», на Сайті, не гарантує й не несе відповідальності за достовірність такої інформації, її законність, якість та відповідність конкретним запитам і потребам відвідувачів Сайту.
  • не несе відповідальності за використання третіми особами інформації, розміщеної Клієнтом на Сайті, включаючи її копіювання, відтворення й поширення, здійснені як у рамках Сайту, так і іншими можливими способами.

4. Інтелектуальна власність

4.1. Цей договір не передає Клієнту ніяких майнових прав на будь-які об'єкти інтелектуальної власності «D.S.» або третіх осіб, якщо це явно не вказано, і усі права власності стосовно такої власності залишаються винятково за «D.S.» та/або відповідною третьою особою.

4.2. Клієнту, відвідувачу заборонено будь-яке використання в комерційних цілях будь-якої інформації та об'єктів інтелектуальної власності, що розміщені на Сайті, без письмового дозволу на це відповідного правовласника.

4.3. При будь-якому дозволеному використанні Клієнтом інформації, що розміщена на Сайті, Клієнт зобов'язаний зберігати всі авторські посилання, що маються у інформаційних матеріалах, та вказувати авторство і гіперпосилання на Сайт у кожному окремому випадку використання інформації та творів.

4.4. Клієнт,  відвідувач що розміщує на Сайті будь-яку інформацію, яка містить об'єкти інтелектуальної власності, включаючи, але не обмежуючись, текст, графічні зображення, аудіо та відео продукцію, комп'ютерні програми, бази даних, знаки для товарів і послуг і т.д., гарантує, що завантаження на Сайт, копіювання й використання даної інформації та/або об'єктів інтелектуальної власності, що містяться в ній, не буде порушувати прав третіх осіб.

4.5. Клієнт, відвідувач завантажуючи на Сайт будь-які об'єкти інтелектуальної власності, безоплатно надає «D.S.»  невиключні майнові права на ці об'єкти, при умові їх використання на некомерційних підставах. Надані Клієнтом, відвідувачем «D.S.»  майнові права не мають територіального обмеження та надаються на весь термін дії авторських прав. Дані майнові права включають в себе право на: відтворення творів, публічне виконання і публічне сповіщення творів, публічну демонстрацію і публічний показ, здійснення перекладу, переробки, адаптації, аранжування та інші подібні зміни творів, включення творів як складових частин до збірників, подання творів до загального відома публіки таким чином, що її представники можуть здійснити доступ до творів з будь-якого місця і у будь-який час за їх власним вибором.

5. Конфіденційність

5.1. Відвідувач підтверджує, що він ознайомився та повністю прийняв умови «Договору про конфіденційність» між Клієнтом та «D.S.», який розміщений за адресою www.ds.lviv.ua.

5.2. У випадку, якщо при використанні Сайту Клієнту будь-яким способом стала відома інформація стосовно «D.S.» та/або третіх осіб, яка відповідно до законодавства України належить до конфіденційної та/або до комерційної таємниці, Клієнту заборонено зберігати, використовувати й поширювати таку інформацію.

5.3. Клієнт розуміє й погоджується з тим, що розміщуючи на Сайті інформацію, стосовно якої не передбачено обмеження доступу, будь-яка третя особа може одержати доступ до цієї інформації за допомогою мережі Інтернет.

6. Інші умови

6.1. «D.S.» має право вносити зміни в даний договір. Усі внесені до договору зміни будуть доступні у вигляді нової редакції договору, за адресою www.ds.lviv.ua. Усі зміни до Договору набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи послуги або Сайт Клієнт підтверджує згоду з новими умовами договору редакції, що діє на момент використання Клієнтом послуг або Сайту.

6.2. «D.S.»  не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Клієнт або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даного договору, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

6.3. Клієнт надає «D.S.»  право надсилати йому повідомлення, що містять інформацію про Сайт, товари та послуги «D.S.» або інформацію рекламного характеру та інформацію, що за характером відповідає меті обробки персональних даних визначеній в п.2.1. цього Договору.

6.4. У випадку визнання недійсної або нездійсненної будь-якої частини цього договору, інші частини договору будуть залишатися в чинності. Відмова кожної зі сторін від будь-якого положення або умови цього договору, або будь-яке їх порушення не скасовує дію цього положення або умови.

6.5. Сайт надається «D.S.»  "таким як він є". «D.S.»  не гарантує відповідність Сайту цілям і очікуванням Клієнта, його безперебійну й безпомилкову роботу.

6.6. «D.S.»  має право в односторонньому порядку змінювати види сервісів, що надаються у рамках Сайту.

6.7. «D.S.»  може в будь-який момент і без повідомлення Клієнта поступитися своїми правами за даним договором третій особі.

6.8. До даного договору й відносин між «D.S.»  та Клієнтом, що виникають у зв'язку з використанням Сайту, застосовується законодавство України.

Договір про конфіденційність

«D.S.» розуміє важливість забезпечення конфіденційності й недоторканості Персональних даних фізичних осіб, тому укладає з Вами (далі «Клієнт») даний Договір про конфіденційність (далі «Договір»).

Всі терміни, визначені в цьому Договорі застосовуються та трактуються у розумінні та у відповідності до Договору Клієнта, Закону України «Про захист персональних даних» та у відповідності з іншими законодавчими актами України.

Предмет договору

1.1. Цей договір визначає порядок обробки (дії, спрямовані на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення відомостей про фізичну особу) Персональних даних Клієнта, які отримує «D.S.» при заповненні Клієнтом паперової Анкети для участі у Програмах або заповненні Користувачем реєстраційної форми на Сайті та при подальшій участі Клієнта у Програмах і використанні Сайту та/або Картки Клієнта.

1.2. Для того, щоб набути статусу Клієнта та брати участь у Програмах, користуватися Сайтом та/або Карткою відвідувач повинен уважно ознайомитися з даним договором та висловити свою повну та беззаперечну згоду з його умовами.

1.3. Відвідувач, не згідний з умовами цього договору, не досягнув встановленого законом віку, коли виникає право укладати договори та, відповідно, не набув статусу Клієнта Програми, не має права брати участь у Програмах і використовувати Сайт та Картку «D.S.».

1.4. Клієнт надає Анкету в паперовому вигляді або зберігає свої персональні дані в електронній реєстраційній формі на Сайті і тим самим:

-          підтверджує своє ознайомлення з цим Договором та висловлює свою повну, беззаперечну, безстрокову згоду на виконання умов цього Договору;

-          надає однозначну згоду на обробку (дії спрямовані на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення відомостей про фізичну особу) його персональних даних, зазначених в анкеті та даних про здійснені ним покупки «D.S.» або іншими уповноваженими «D.S.» третіми особами без обмеження за строком та територією, у тому числі й за межами України, з метою визначеною Договором Клієнта;

-          підтверджує що ознайомлений та повністю (однозначно) погоджується із застереженнями та інформацією, зазначеною в анкеті, «Договором про конфіденційність», «Договором клієнта» та Інформацією про Програми, які розміщені на інтернет-сторінці  www.ds.lviv.ua.

1.5. Клієнт, заповнивши Анкету власноручно чи уповноваживши на це іншу особу (працівника аптеки), в усній формі надавши персональну інформацію про себе (ім’я, прізвище, адресу, контактні телефони і ін.) або заповнивши реєстраційну форму на Сайті  та отримавши взамін Картку клієнта, вчиняє тим самим конклюдентні дії – виражає своє волевиявлення на встановлення правовідносин безпосередньо через поведінку, тобто підтверджує своє ознайомлення з цим Договором, Договором Клієнта, Інформацією про Програми та висловлює свою повну згоду на виконання умов цього Договору, Договору Клієнта, та згоду на виконання  умо, визначених в  Інформації про Програми.

1.6. Відповідальність за достовірність, актуальність та правдивість даних, зазначених в Анкеті, несе Клієнт.

1.7. Даний договір не регулює і «D.S.» не несе відповідальності за одержання, зберігання, обробку, використання й розкриття Персональних даних Клієнта сторонніми підприємствами й організаціями, що не перебувають у володінні або під керуванням «D.S.», і фізичними особами, що не є працівниками «D.S.», навіть якщо Клієнт одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту або рекламно-інформаційних повідомлень «D.S.».

Доступ до інформації і її використання

2.1. Клієнт погоджується, а «D.S.»  гарантує, що Персональні дані та інші анкетні дані Клієнта, а також інформація, що отримуються від Клієнта протягом участі у Програмах (наприклад про зроблені ним покупки) та при використанні Сайту можуть бути використані «D.S.» і іншими уповноваженими «D.S.»  підприємствами та організаціями, у тому числі й за межами України, з метою, що вказана в Договорі Клієнта. Крім того передача Персональних даних третім особам також допускається у наступних випадках:

2.2.1.Після одержання згоди Клієнта, якого стосується ця інформація, на відповідні дії «D.S.» з інформацією, якщо такі дії та їх умови не регулюються даним договором та Договором Клієнта;

2.2.2. При необхідності передачі Персональних даних з метою виконання замовлення або запиту Клієнта;

2.2.3. За обґрунтованими запитами державних органів, що мають право витребувати та одержувати такі дані відповідно до чинного законодавства України.

2.2.4. У тому, випадку якщо, на думку «D.S.»,  Клієнт порушує умови даного договору та/або інших договорів і угод між «D.S.» та Клієнтом, а також порушує умови визначені Інформацією про Програми.

2.3. Клієнт  визнає, що у разі халатного ставлення Клієнта до безпеки та захисту його Персональних даних та Даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до Облікового запису та Персональних і інших даних Клієнта, «D.S.»  не несе відповідальності за збитки, заподіяні таким доступом.

Обробка інформації при використанні Сайту

3.1. Для створення Облікового запису Клієнт повинен заповнити Анкету та вказати Дані авторизації, а також ім'я, прізвище, адресу електронної пошти й інші дані. Після створення й активації Облікового запису, «D.S.»  одержує можливість ідентифікувати Клієнта при використанні ним Сайту та при участі Клієнта у Програмах.

3.2. При використанні Клієнтом Сайту, програмно-апаратний комплекс, на якому розташований Сайт, автоматично зберігає, обробляє та використовує дані Клієнта, що не належать до Персональних, наприклад: IP-адреса Клієнта, дані про місцезнаходження Клієнта, які можна визначити за допомогою його IP-адреси, а також статистична інформація про активність Клієнта.

Додаткові умови

4.1. «D.S.»  має право вносити зміни в даний договір про конфіденційність. Усі внесені до договору зміни будуть доступні у вигляді нової редакції договору, за адресою www.ds.lviv.ua. Усі зміни договору набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи Сайт та/або Картку Клієнт підтверджує згоду з новими умовами договору в редакції, що діє на момент використання Клієнтом Сайту та/або Картки.

4.2.  «D.S.»  не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Клієнт або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даного договору, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

4.3. У випадку визнання недійсної або нездійсненної будь-якої частини даного договору, інші частини договору будуть залишатися в чинності.

4.4. До даного договору, відносин між «D.S.» та Клієнтом, що виникають у зв'язку з використанням Сайту та/або Картки, застосовується законодавство України.

Retweet
Чи була ця інформація
корисною для Вас?


329 78

Відгуки

  • Дуже добре поставлена робота з клієнтами. Як на мою ду...

    » Іван
додати відгук
Яка інформація на нашому сайті сьогодні Вас зацікавила?