This version of the page http://www.komentator.net/futbol (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-25. The original page over time could change.
Футбол - КОМЕНТАТОР

КОМЕНТАТОР

  • Skip to content

СР03252015

Футбол

Футбол

Павелко привітав Платіні та членів виконкому УЄФА

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко привітав Мішеля Платіні з переобранням на посаду очільника Європейського футбольного союзу, а також переможців виборів до складу Виконавчого комітету УЄФА.

Дніпропетровці залишаються у збірній

За узгодженням між тренерськими штабами збірної України та дніпропетровського «Дніпра» п’ятеро з шести гравців клубу, викликаних до табору національної команди, залишаться у розташуванні «синьо-жовтих» до закінчення збору.

Іспанські будні Ярмоленко

Хет-трик Андрія Ярмоленка у матчі проти Люксембургу дозволив збірній України зрівнятися за очками з Іспанією, і тепер синьо-жовті спробують стримати натиск команди Вісенте дель Боске в Севільї.

Дель Боске: «З Україною нам треба бути обережними...»

Офіційно збір національної команди Іспанії, з якою хлопцям Михайла Фоменка належить схрестити шпаги вже в найближчу п'ятницю, почався ще в понеділок, а незадовго до того, як футболісти «Червоної Фурії» прибули в розпорядження головного тренера Вісенте дель Боске, він дав представникам місцевих ЗМІ відразу два великих інтерв'ю.

В гостях у збірній

Вчора футболістам збірної України підняли настрій діти, які влаштували в Козині якусь подобу прес-конференції.

Настрій бадьорий. Спасибі єврокубкам

Чимало сил віддали минулого тижня в Лізі Європи футболісти «Динамо» і «Дніпра», які складають кістяк нашої збірної, але досягнутий результат завжди допомагає відновитися швидше.

Григорій Суркіс не виключає бойкот Україною ЧС-2018

Почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не виключає бойкот нашою країною чемпіонату світу 2018 року в Росії.

Вернидуб: «З кожного матчу потрібно витягувати уроки»

Головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб розповів про останні новини в стані команди в період паузи в чемпіонаті.

Рахаєв: «Металіст» не повинен опускатися нижче свого рівня»

«Металіст» у статусі чинного бронзового призера чемпіонату з труднощами увійшов до весняної частини поточного сезону.

Syndication

RSS

RSS

RSS

Новини партнерів

Добавить свое объявление
Загрузка...
Loading...