This version of the page http://vinnica.studrespublika.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-06. The original page over time could change.
Студреспубліка - Вінниця - Новини
 
Вінниця

 

 
НОВИНИ


Вінниця
vinnica.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:
2014-08-16   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Студреспубліканці області будують нову регіональну модель Вінниччини

14 серпня депутати магістрату на чолі зі Студентським мером Вінницького регіону Анастасією Островерховою зустрілися з першим заступником голови Вінницької обласної ради Ігорем Кревським і директором ресурсно-інформаційного центру розвитку громад «Громади Вінниччини» та членом Міжнародного товариства «Україна-Польща-Німеччина» Андрієм Кавунцем.

Докладніше...


2014-08-01   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Вінницькі студреспубліканці сформували живий герб і переглянули фільм під відкритим небом

Вже зовсім скоро розпочнеться фінал XVI Студреспубліки, де братиме участь команда з Вінниччини, що складається з представників вищих навчальних закладів області, які увійшли до складу магістрату на регіональних змаганнях [+ відео].

Докладніше...


2014-07-27   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Коли добрі справи стають звичкою...

26 липня активісти Вінницької Студреспубліки зафільмували один день свого життя, вкотре показавши приклад ровесникам. Під приціл молоді потрапила лісопаркова зона, де вінничани звикли прогулюватись і відпочивати, яку було очищено від сміття [+ відео].

Докладніше...


2014-06-26   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
«Студентська республіка» - тут починається наше майбутнє!

І знову «Студентська республіка», подія, на яку кожен рік з нетерпінням чекають усі студенти Вінниччини. Знов шалені емоції, неймовірний драйв та яскраві враження. Нові завдання, випробування та нові перемоги. Вже 16-ий раз Вінниччина обирає Студентського мера та Студентський магістрат, а також відзначає найактившіних студентів області. Близько 100 молодих вінничан із 21 по 23 червня взяли участь у формуванні своєї держави з власними законами, органами влади, валютою й іншою атрибутикою справжньої країни.

Докладніше...


2014-06-20   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Вінницькі студенти створять свою країну

Стартує найяскравіша молодіжна подія літа – регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Цей мульти-фестиваль об’єднує студентів всієї Вінницької області, а також розгортає неабиякі баталії участі у виборах мера Студентського міста.

Докладніше...


2013-08-11   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Відбувся круглий стіл Студентського магістрату Вінниччини

8 серпня в приміщенні офісу Вінницької НДЛМ зібрався всім складом Студентський магістрат Вінниччини, для вирішення головних питань, поставлених перед молоддю, що є актуальними на цьому тижні, а саме - проведення круглого столу про майбутнє та його втілення.

Докладніше...


2013-07-29   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Студреспубліка: 15 років - для України, 15 років із Вінниччиною!

Вінниччина вітає "Студентську республіку" з 15-ти річним ювілеєм і дякує за всі набуті знання, пережиті емоції, отримані враження та спогади, що назавжди закарбувалися у пам’яті кожного вінничанина, який був удостоєний почесного звання «студреспубліканець»! [+ відео]

Докладніше...


2013-06-29   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Студреспубліка по-вінницьки!

В період з 20 по 22 червня на базі спортивно-оздоровчого табору «Колос» відбувся Вінницький регіональний етап мульти-фестивалю «Студентська республіка – 2013». Тема проведення оргдіяльнісної гри «Майбутнє: від мрії до реального плану дій. Стратегія розвитку-2020» [+ відео].

Докладніше...


2012-06-28   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
Щоб кожна мить увійшла в історію

Вони молоді, творчі та активні. Вони мають свою позицію та готові її відстоювати. Вони готові змінити життя на краще та створити «Місто своєї мрії». Вони – громадяни Студреспубліки на Вінниччині. Протягом трьох днів вони формували власну державу, зі своїми законами, порядками, підприємствами та владою. А щоб життя не здавалось занадто спокійним – проводили численні змагання, суб-фестивалі й інтелектуальні ігри [+ відео].

Докладніше...


2012-06-26   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця
«Першою Леді» Вінниці стала Вікторія Дубова

Студентка аграрного університету Вікторія Дубова отримала корону «Першої Леді» на Вінницькій Студреспубліці-2012, титул «Леді Конгеніальність» і трирічний контракт із вінницькою модельною агенцією [+ відео].

Докладніше...


1 2 3 Next >> 

 

Студреспубліка 2014