This version of the page http://www.uapp.org/news_partners.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-03. The original page over time could change.
Новини партнерів / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини партнерів

  • 5 листопада 2014Презентация программ PMD «Менеджмент+лидерство» и PMD «мини-МВА»

    МИМ-Киев приглашает 6 ноября в 19.00 на презентацию программ управленческого развития PMD «Менеджмент+лидерство» (M&L) и PMD "мини-МВА".


    Докладнiше
  • 28 жовтня 2014МІМ-Київ - попереду усіх бізнес-шкіл України за версією міжнародного рейтингу Eduniversal 2014

    Бізнес-школа МІМ-Київ підкорює нові міжнародні вершини. На сьомому щорічному міжнародному форумі рейтингового агентства Eduniversal, що проходив з 22 по 25 жовтня у Стамбулі, МІМ-Київ вкотре отримав звання кращої школи України.  


    Докладнiше
  • 23 жовтня 2014Оголошується конкурс журналістських робіт, присвячених проблемі виховання дітей в інтернатах

    Український журналістський фонд разом з Представництвом благодійної організації «Надія і житло для дітей» в рамках громадянської кампанії «Відкриваємо двері дітям» www.openingdoors.org.ua.оголошують про проведення конкурсу журналістських матеріалів, присвячених проблемі зростання дітей в інтернатах та необхідності реформування системи захисту дітей.


    Докладнiше
  • 19 вересня 2014Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів і редакторів

    Ми шукаємо для роботи в Українській редакції Deutsche Welle в Бонні

    РЕДАКТОРІВ/РЕДАКТОРОК
    як вільнонайманих працівників


    Докладнiше
  • 8 липня 2014«НОВА УКРАЇНСЬКА МРІЯ» - Люди мистецтва про те, у що вірити і до чого йти

    11 – 20 липня  у  Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» в рамках щорічного арт-проекту Forbes Україна відбудеться виставка сучасного українського мистецтва «Нова Українська Мрія».

     

     


    Докладнiше
  • 27 січня 2014Світова преса закликає негайно припинити атаки на журналістів в Україні

    Париж, Франція та Брюсель, Бельгія 24 січня 2014
    Для негайного розповсюдження

    Як повідомляється, протягом останньої хвилі антиурядових протестів 40 журналістів зазнали нападів під час зачисток у столиці, КиєвіВсесвітня Асоціація Видавців Газет та Новин WAN-IFRA та Європейська Асоціація Видавців Газет ENPA направили листа Президенту України Віктору Януковичу, щоб прискорити всебічне розслідування жорстокого нападу на журналістку Тетяну Чорновол 25 грудня 2013 року


    Докладнiше
  • 24 січня 2014Лист Президенту Януковичу від президентів WAN-IFRA, WEF та ENPA

    Його Високості Віктору Януковичу
    Президенту України 
    Київ, Україна 

    23 січня 2014

       Ваше Високосте,

    Ми пишемо Вам від імені Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) та Всесвітнього Форуму Редакторів – які представляють 18,000 видань, 15,000 онлайн сайтів та більше 3,000 видавничих компаній з понад 120 країн світу – а також Європейської Асоціації Видавців Газет (ENPA) – яка представляє 3000 видань у Європі, щоб висловити наше серйозне занепокоєння фактом жорстокого побиття журналістки та активістки Тетяни Чорновол та закликаємо Вас забезпечити розслідування цього інциденту як кримінальної справи. 


    Докладнiше
  • 21 січня 2014Заява комісії з журналістської етики

    Сьогодні ми маємо справу з наймасштабнішими в новітній історії України громадськими протестами. Журналісти працюють в небезпечних умовах, досвід роботи в яких є в небагатьох. Комісія висловлює свою повагу всім колегам, які ризикують здоров’ям і життям для того, щоб донести до людей інформацію про події.


    Докладнiше
  • 25 липня 2013«Союз хуторів»… з високошвидкісним Інтернетом

                           Чудова новина для людей, які люблять відкривати для себе щось нове та ексклюзивне. В Україні виходить черговий та унікальний випуск глянцевого додатку Маршрут №1 – «Союз Хуторів». 


    Докладнiше
  • 4 квітня 2013Національна спілка журналістів: Сьогодні Україна як ніколи близька до реформи державних і комунальних медіа

    Під час 14-го засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, яка діє в рамках програми «Відкрита розмова», голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко повідомив, що в доопрацьованій редакції законопроекту про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ було узгоджено 5 ключових позицій НСЖУ.


    Докладнiше
  • 12 листопада 2012Без вето Президента українці з власної кишені за непотрібні їм біометричні паспорти

    Громадська рада при Державній службі України з питань захисту персональних даних звернулась до Президента України з листом з проханням ветувати Закон України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».


    Докладнiше
  • 2 грудня 2011Стартовал новый проект ИА ЛІГАБізнесІнформ Calendarium.ua

    Информационное агентство «ЛІГАБізнесІнформ» презентовало новый онлайн-проект Calendarium.ua. Портал предлагает пользователям доступ к актуальной базе разного рода событий. Это – удобный инструмент для планирования посещения мероприятий как профессионального, так и личного характера.


    Докладнiше