This version of the page http://avto.ye.ua/tutorials/photoogo.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-25. The original page over time could change.

Фотооголошення

  1. Подача фотооголошення
  2. Редагування фотооголошення

1. Подача фотооголошення

Для подачі фотооголошення в газету необхідно скористатися кнопкою "Подати оголошення", що знаходиться вгорі сайту (Рисунок 1.1).


Аби потрапити на форму подачі оголошення слід обрати необхідну Вам рубрику (Рисунок 1.2).


Заповнивши поля скористайтесь кнопкою "Додати фото" (Рисунок 1.3).


Клікнувши на попередній перегляд, Ви потрапите на форму параметрів публікації оголошення. Місцем публікації оголошення оберіть "Сайт + Газета". В разі, якщо на попередньому кроці Ви додали фото, то вони будуть доступні для вибору у фотооголошення. (Рисунок 1.4).


Клікніть на потрібне фото, після чого вкажіть дату публікації, рубрику, необхідні поля й контактну інформацію. Під час вибору полів Ви зможете спостерігати за попереднім виглядом Вашого фотооголошення, яке буде в газеті (Рисунок 1.5).


Під фотооголошенням працює лічильник символів, який у випадку перевищення ліміту вкаже Вам на це і Ваше оголошення не буде відправлене в газету.

Для подачі фотооголошення залишається лише натиснути кнопку "Подача".

Увага! Фотооголошення піде на публікацію в газету лише після перегляду модератором. Ви отримаєте листа на Ваш e-mail з повідомленням про це.

2. Редагування фотооголошення

Для редагування фотооголошення необхідно зайти в Особистий кабінет, посилання на який доступне у правому верхньому куті сайту (Рисунок 2.1).


В Особистому кабінеті зайдіть на вкладку "Оголошення" й на прев'ю необхідного оголошення клікніть на "Подати в газету"/"Параметри публікації" (Рисунок 2.2).


На формі подачі в газету доступною є форма вибору фото для фотооголошення. В разі необхідності зміни фото достатньо лише клікнути на інше фото (Рисунок 2.3).


Після внесення необхідних змін натисніть кнопку "Затвердити публікацію".