ВИСТАВКА 2015

  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2014
  • Каталог виставки 2014
  • Фото з виставки 2014
  • Відео з виставки 2014
  • Архів

ВИСТАВКА 2015

VIII спеціалізована  виставка  «АгроТехніка-2015».

Час проведення:  4–6 березня 2015 р.

Місце проведення: Арена Львів, вул. Стрийська, 199.

Основна мета проведення весняної виставки -  надання можливості місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії. Агровиставка у Львові допоможе керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств розібратись в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни. Тому запрошуємо відвідати виставку всіх, хто бажає  купити трактор, міні-трактор, купити комбайн, а також зацікавлених проконсультуватись та отримати поради та рекомендації фахівців щодо індивідуального вибору сільськогосподарської техніки для потреб власного господарства.

Експозиція сільськогосподарської виставки «Агротехніка 2015»: сільгосптехніка – трактори,  міні-трактори, мотоблоки, культиватори, плуги, сівалки, косарки, обприскувачі, картоплесаджалки, причіпи, копачки, машини для очищення та сепарування зерна, зернометачі, запчастини, також будуть представлені засоби захисту рослин та  добрива, обладнання для тваринництва, для переробки біомаси, кормоподрібнювачі, кормозмішувачі,  насіння, саджанці, квіти, інша сільгосппродукція та сучасні проекти в сільському господарстві.

Цільова аудиторія: виставка «АгроТехніка» призначена для фахівців, виробників сільгосппродукції, представників фермерських господарств, сільгосппідприємств, агрофірм, торговельних організацій, підприємств харчової та переробної промисловості, а також власників дачних та присадибних ділянок. Відвідувачі виставки отримають сучасну  інформацію про стан сільськогосподарського ринку, ознайомляться з новими продуктами та технологіями, а також налагодять контакти, порівняють та об’єктивно оцінять пропозиції  аграрного комплексу.

        Запрошуємо виробників та продавців сільськогосподарської техніки, мінеральних та органічних добрив та засобів захисту представляти свою продукцію  на єдиній в Західному регіоні  спеціалізованій виставці «Агротехніка»!

Завантажити заявку на участь: Заявка на участь

Download application form in English, Polish,  Russian: Application_Form

ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТЕХНІКА:

    • трактори
    • комбайни
    • міні-трактори
    • мотоблоки
    • культиватори
    • комплектуючі, запчастини
    • обприскувачі
    • картоплесаджалки
    • плуги
    • сівалки
    • косарки
    • копачки
    • машини для очищення та сепарування зерна

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТВАРИННИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ БІОМАСИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
ДОБРИВА
КОРМИ ТА ВІТАМІННО-МІНЕРАЛЬНІ ДОБАВКИ
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРОЕКТИ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ
НАСІННЯ, САДЖАНЦІ, КВІТИ та інша сільгосппродукція

ПРОГРАМА РОБОТИ ВИСТАВКИ

березня 2015 р.
11:00 Церемонія відкриття виставки
12:00–13:30 Семінар на тему: «АГРОТЕХНІКА: ТЕНДЕНЦІЇ ТА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ» за участю представників компаній: АМАКО; УКРЛЕНДФАРМІНГ; ННЦ «ІМЕСГ» України; УКРАГРОЛІЗИНГ та інших фірм-постачальників сільськогосподарської техніки.
14:30–16:30 Семінар на тему: «БІОЕНЕРГЕТИКА ЯК ВИКЛИК ЧАСУ» за участю представників компаній: АМАКО; ТОВ «Північна корона»; Salix Energy; Львівської філії УкрНДІПВТ імені Л. Погорілого; Біоенергетичної асоціації (БАУ); наково-технічного центру «Біомаса»; ИТТФ НАН України; іноземних представників Республіки Польща, Данії, Німеччини та інших представників міжнародних технічних проектів.
18:00 Закінчення роботи виставки

5 березня 2015 р.
10:00 Початок роботи виставки
10:00–12:30 Семінар на тему: «СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЕФЕКТИВНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА» за участю представників компаній: АМАКО, Піонер, Дюпон, Монсанто, інституту сільського господарства Карпатського регіону УААН; Львівської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння та садивного матеріалу».
14:00–16:30 Семінар на тему: «ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ЕФЕКТИВНОГО ТВАРИННИЦТВА» за участю представників державного науково-дослідного контрольного інституту вет. препаратів та кормових добавок; Львівської філіі УкрНДІПВТ імені Л. Погорілого; інститут сільського господарства Карпатського регіону УААН; фірм виробники кормів, кормових добавок; підприємств з виробництва технологічного обладнання; представників міжнародних технічних проектів
18:00 Закінчення роботи виставки

6 березня 2015 р.
10:00 Початок роботи виставки
10:00–12:30 Семінар на тему: «ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ АГРОБІЗНЕСУ» за участю департаменту АПР ЛОДА; представників банків; представників компанії «УКРЛЕНДФАРМІНГ»; кредитних спілок та ін.
13:00–14:30 Семінар на тему: «СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КООПЕРАЦІЯ, ЯК ЧИННИК КОНКУРЕНТНОГО ГОСПОДАРЮВАННЯ» за участю департаменту АПР ЛОДА та інших запрошених доповідачів;
15:00 Церемонія нагородження дипломами учасників виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників

ПАРТНЕРИ ВИСТАВКИ

Генеральний інформаційний партнер: Пропозиція

Генеральний інтернет-партнер: Агровектор

Інформаційні партнери:

Аналітичний партнер: Агро Перспектива

Інформаційна підтримка: Аграрник, АгроПартер, Агроном, АгроМаркет, Аграрна техніка та обладнання, Агроснаб Черноземья,  Агробізнес Кур’єр, Агросвіт, Агробізнес Україна, Агробізнес сьогодні, Дім, сад, город,  Добрий господар,  Реклама на село,  Чим Хата Багата,  Агроеліта, Новини агротехніки,  Агросвіт, Автодвор, Видавничий центр “Інформбізнес”, Партнер Агро