Телефонія

«Датагруп», найбільша в Україні компанія на ринку телекомунікаційних послуг, надає своїм клієнтам послугу «підключення абонентської лінії». Співпраця з професіоналами - це гарантія надійності з необхідною якістю обслуговування. Клієнт отримує послуги місцевого, міжміського та міжнародного факсимільного та телефонного зв'язку високої якості.

Перелік додаткових можливостей включає:

  • тоновий набір; 
  • тристоронню конференцію; 
  • ідентифікацію абонента; 
  • переадресацію виклику по зайнятості; 
  • переадресацію по не відповів; 
  • деактивацію всіх послуг. 


Канал для передачі голосового трафіку може бути цифровим і аналоговим, дотримуючи всі встановлені правила маршрутизації.

Абонентська лінія дозволяє підключати як звичайний аналоговий телефонний апарат (інтерфейс FXS на обладнанні), так і підключатися до портів офісної АТС.

Голосова пакетна мережа

«Датагруп» - перша компанія в Україні, яка побудувала професійну голосову пакетну мережу на базі технології Soft Switch Class-5, створену компанією Сірпак. У цій конфігурації платформа складається з 2 територіально рознесених програмних комутаторів Soft Switch, розташованих у Києві та Хмельницькому і розрахована на мільйон абонентів. Комутатори здатні здійснити підтримку абсолютно всіх голосових ISDN сервісів, протоколів IP-телефонії (VoIP) (H.248, MGCP, SIP), а також забезпечити включення в телефонні мережі загального користування по протоколу ОКС-7, всілякі виноси нумерації VoIP і підключити офісні станції IP-PBX, IP-телефонів.

Щоб забезпечити вихід в регіональну мережу загального користування, наша компанія використовує шлюзи середовища (Media Gateways), що працюють на базі комутаторів Soft Switch.

Побудовані на базі високотехнологічного і професійного обладнання власні магістральні і первинні мережі, дозволяють нам забезпечити майже таку ж якість голосового сервісу, як і успадкована технологія TDM.

Незалежно від середовища передачі даних, компанія «Датагруп» забезпечить всі голосові сервіси під керуванням одного програмного комутатора.

Опис послуг