Про компанію

«Датагруп» - провідний національний оператор зв'язку на ринку телекомунікаційних послуг.

З моменту заснування ПрАТ «Датагруп» у 2000 році, компанія стала вагомим гравцем на ринку телекомунікаційних технологій. Сьогодні оператор впевнено займає лідируючі позиції в основних сегментах: передача даних, міжнародний транзит трафіку, супутниковий зв'язок. Компанія є найбільш стабільним, надійним і прогресивним оператором фіксованого зв'язку.

«Датагруп» пропонує своїм клієнтам всі види професійних телекомунікаційних послуг. Основним напрямком діяльності є організація каналів передачі даних і підключення до мережі Інтернет, послуги фіксованого та цифрового телефонного зв'язку, розміщення обладнання, радіо і супутникового зв'язку, організація відеоконференцій і відеоспостереження. Компанія створила національну мережу по всій території України з особливою ставкою на регіони і стала одним з лідерів по географії надання послуг зв'язку.

Для обслуговування роздрібних клієнтів в 2010 році «Датагруп» презентувала торгову марку «Домашній телеком», яка поєднала в собі послуги Інтернет, телефонії і телебачення. Сьогодні компанія займає впевнену позицію в ТОП-5 гравців ринку і є одним з найбільш швидкозростаючих операторів у сегменті ШСД.

Головною метою діяльності компанії є максимальне задоволення всіх потреб клієнтів. Гарантія успіху у вирішенні завдань будь-якої складності і масштабу, розрахована на досягнення рекордно високих показників. Використовуючи передові технології та якісний сервіс, «Датагруп» пропонує своїм клієнтам саме той продукт, в якому вони найбільше зацікавлені для динамічного розвитку їх бізнесу.

Наша Місія - забезпечити якісним та доступним зв'язком будь-яку бізнес-структуру, пропонуючи комплексний набір послуг фіксованого зв'язку, об'єднавши всі види транспортних технологій: оптоволокно, радіо, супутник, мідь.

Основне завдання оператора - ефективний розвиток сучасної телеком-інфраструктури, впровадження та реалізація інноваційних проектів, консолідація позицій лідера в різних сегментах українського ринку телеком-послуг. Якісний розвиток компанії - це не тільки шлях до вершини, але й збереження позицій лідера. Надійний партнер у сфері телекомунікації - запорука успішного розвитку будь-якого бізнесу.

Високі досягнення компанії - результат професійної та клієнтоорієнтованій роботі кожного окремого співробітника. На сьогоднішній день в компанії працюють понад 1500 висококваліфікованих фахівців.

Сучасна телекомунікаційна інфраструктура і постійне впровадження інновацій забезпечують основні переваги «Датагруп» і дозволяють працювати не тільки в корпоративному сегменті, але й брати участь у розробці та впровадженню великих державних проектів.

Сьогодні «Датагруп» має власну волоконно-оптичну мережу у всіх регіонах України загальною протяжністю більш ніж 21 000 км, новітню супутникову мережу зв'язку на базі супутника KA-SAT, займаючи 85% вітчизняного ринку. «Датагруп» є лідером в сегменті супутникового зв'язку VSAT в Україні та СНД. Незалежно від способу підключення та територіального розташування, клієнти компанії отримують високу якість зв'язку за єдиними тарифами.

«Датагруп» став першим українським оператором, який відкрив своє представництво в Пекіні (Китай) на базі «Українського Дому». У 2014 році компанія завершила реалізацію трансконтинентального проекту Європа-Азія, об'єднавши європейський і азіатський континенти.