This version of the page http://tsn.ua/analitika/u-blokadi-294783.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-04. The original page over time could change.
У блокаді - Погляди - ТСН.ua
 

  Будь в курсі усіх новин, встановивши додаток ТСН для . За допомогою цього простого та зручного додатка Ви не пропустите жодної події.

 
  • RSS-стрічка
  • Архів
  • Зробити стартовою
Вибір Редакції
  • Долар на "чорному ринку" вже по 22 гривні. Курси валют на 4 лютого 1/12
  • У Тайвані пасажирський літак впав в річку просто посеред міста (відео) 2/12  
  • Стали відомі подробиці трагічної аварії в Росії, де загинули 11 українців 3/12
  • У Генштабі розповіли, в яких випадках можуть бути мобілізовані жінки 4/12
  • Хто більше втратив у "торговельній війні" Росії з Україною - інфографіка 5/12
  • Країни Шенгену не поспішають відкривати візи українцям з біометричними паспортами 6/12  
  • В зону АТО відправили позашляховик, який придбав Кузьма "Скрябін" 7/12
  • ​Допомога небайдужих потрібна 5-місячному Микитці 8/12
  • Маленька Міланка потребує допомоги небайдужих! 9/12
  • 9-місячний Владислав потребує допомоги 10/12
  • Порошенко пригрозив Путіну оприлюднити інформацію про сотні вояк РФ, загиблих в Україні – ЗМІ 11/12
  • Руслана крізь сльози записала зворушливу пісню-реквієм Кузьмі "Скрябіну" 12/12  
Роман Чайка
ведучий програми "Клуб реформ"

У блокаді

19 травня 2013, 11:07 Друкувати

Можна скільки завгодно закидати кабінетній опозиції  недолугість тактичних гасел,  інформаційної кампанії чи слабку організацію акції "Вставай, Україно" в обласних центрах.

 Але у суботу 18 травня десятки тисяч обурених громадян на вулицях блокадної столиці – це послання, яке точно почули в Межигір'ї. І хай собі політологи сперечаються скільки серед 40-50 тисяч було опозиціонерів, а скільки просто обурених  позапартійних громадян.

Київ напередодні. Перекопані "Автодором" дороги та мости з усіх боків міста, затримані потяги, "заміновані" вокзали,  скасовані електрички, зупинені автобуси і відмінені маршрутні таксі з областей на Київ, залякані водії, яким погрожували втратою ліцензій перевізників.

А ще до всього цього  бригади рекетирів у погонах міліції, які мов гоп-стопники з великої дороги, ріжуть номери автобусів, проводять нічні  рейди вагонами потягів  і за підготовленими списками прізвищ викидають пасажирів з потягів на столицю.

"Спортсмени" та інші красиві бритоголовці нищать авто, проколюють  колеса і б'ють вікна приватного  транспорту  цілком конкретних активістів. І попри усі ці репресії та поліцейські операції проти мирного населення - стільки людей вийшло на блокадні вулиці.  На спеці вони не розбіглися на пиво, як  завезені  з регіонів політичні туристи, а сказали усе, що думають про режим та його "покращення"!

Усі дії влади та силовиків, які передували дню мітингів (який уряд ще й до всього оголосив робочим) відповідають поведінці окупаційної адміністрації. Усіма доступними і законними методами влада не лише не зробила нічого для унеможливлення зіткнень, а навпаки вдалася до контр-мітингів, провокацій та репресій. Тобто, сама влада запустила й очолила конфлікт.

Хто дав у руки міліції у різних областях  конкретні списки вільних громадян, які сіли в потяги  на Київ? Хто проводив збір приватної інформації і яким чином вона збиралася? 

Слухали телефони, зламували електронну пошту, проводили нагляд, ставили  "прослушку" чи водили "наружку", збирали базу даних мобільних операторів чи Укрзалізниці? Хто скасував конституційне право на вільне пересування громадян країни? Місцева влада "ґауляйтера" Києва і колишнього офіцера КДБ СРСР вдалася до методики "Ґєпи й Допи"  з Харкова – вулиці уздовж Верховної Ради, уряду та Нацбанку перекриті, асфальт здерли, техніка заблокувала прохід.

Усі кияни знають, що саме ці вулиці ніколи не мали ям, тріщин і  не потребували ремонту  - достатньо порівняти вибоїни Подолу, які роками покращень розповзаються на полоси перешкод та протитанкові рови Нижнього і Верхнього Валів.

Усе це напередодні, а от у день мітингу "Вставай, Україно", коли  колони контр-мітингу очолили керівники Партії Регіонів і повели у напрямку тисяч протестувальників проти влади,– це була прелюдія з плану конфліктного сценарію? Далі лавина провокацій лише наростала. Поміж десятків тисяч людей з'явився БТР і супроводжуючий багатотонний КАМАЗ.

Як непідкупне ДАІ, яке атакувало і спиняло усі автобуси, маршрутки та приватні авто ще на підступах до столиці, допустило виїзд бронетранспортера без номерів, з невідомо ким і з чим під бронею? Чи там таки була спец-перепустка МВС із правом проїзду чи наїзду багатотонним монстром на громадян? Як оформляється право покататися БТРом  історичним центром під стінами главку міліції хтось знає?

У відео архівах міліції та телеканалів зберігаються десятки годин із столичних виборчкомів з кампанії -2012. Саме там задукоментовані фізіономії бритоголових "спортсменів  в красівих трєніровочних штанах", які били виборців, прискали газом і розмахували посвідченнями неіснуючих ЗМІ.

Ті самі милі обличчя прикрашали "прорегіоналених антифашистів", які знову атакували мітингувальників сльозогінним газом і били усіх підряд. Їх від самосуду громадян мужньо охороняла  столична міліція, Беркут  у спецобмундируванні закрив цих милих істот своїми щитами. А відвертих відморозків-"антифашистів", яких людям вдалося скрутити і передати в руки правоохоронців, добросердечна міліція одразу ж відпускала.

Це коли "фашистська" сніжка попадає в задницю мадам Льовочкіної, а струс мозку стається у сусідньої регіоналки Горіної – тоді міліція затримує і допитує майже тисячу  активістів та журналістів,  а цих "інтелектуалів"  у спортивних штанах відпускає одразу без суду і слідства. О, чудо милосердя!

Хто ж тепер притягне до відповідальність самих правоохоронців за те, що проводили протизаконні репресії, за конфлікти й побиття в одних випадках і повну бездіяльність в інших? Хто буде покараний за те, що порушив наказ прем'єра Азарова (чи це таки був фарс у стінах парламенту?), який заборонив виводити на мітинги  Партії Регіонів бюджетників та учнів, адже прем'єр водночас голова цієї ж партії?

А сам контр-мітинг "антифашизму" і візуально, і в звуковому супроводі, і  у символіці, і в гаслах був шабашем сталінізму та совкової пропаганди. Прапори Росії та Радянського Союзу це нова символіка влади? Портрети Сталіна – це офіційне зображення, яке треба вивішувати в держустановах  поряд із портретами Президента?

Інформаційно-пропагандистська кампанія, яка тривала  тиждень до цього  в областях, зводилася до цілком технічного політичного "лайномету": партія "Свобода" - це "фашисто-нацисти" і їх приспішниками є усякі Яценюки-Клички. Але чомусь вилилася у банальну ксенофобію: усе українське є "фашистським", а ми – "дєті побєдітєлєй". Влада не лише провела інформаційну війну проти власного народу, але ще й провела чіткий поділ за регіонально-географічними, етнічними, мовними ознаками, що саме по собі є кримінальним злочином і порушенням законів України.

Важко звинувачувати простих бюджетників, які мов кріпаки залежать від бюджетної зарплати, чи покірних учнів, заручників тоталітарної системи шкільництва і чіткої вертикалі "школа-райвно-облвно-міністерство", у тому, що піддалися наказам-рознарядкам  та пропагандистській брехні. Ці люди окрім того залишаються заручниками інформаційної війни довкола історичної правди про себе і своїх дідів-прадідів, про жахливу правду Другої Світової та тоталітарної совєтської машини, частиною якої ми усі були.

Політичні лідери влади не лише залишаються "потомствєнними сталіністами", але як показав цей "антифашистський фарс",  дуже бажають якомога довше утримувати усе суспільство в заручниках інформаційної війни, у якій ніколи не підрахуєш точного числа жертв.

Влада продемонструвала, що готова й надалі продовжити інформаційну атаку на власний  народ  із застосуванням усього потенціалу "совєтського агітпропу", кремлівських кліше "Великої Перемоги" з використання комуністичних  міфів і брехні, яка  їх супроводжує,  супроти своїх  сучасних опонентів та формування  образу "врага народа"  з усіх незгодних.  Ті, хто і так щодня демонструють свою неосвіченість у всіх галузях, раптом вирішили спекулювати на історії (якої не знають навіть на "трієчку")  і для свого захисту використати сталінську концепцію війни.

Цинічна спроба спекулювати  і використати народну пам'ять про історії своїх  родин у Другій Світовій заради міфу про "скеровуючу і направляючу роль" партії та вождя. Така собі новітня регіональна спроба через підміну понять та історії використати на свою користь формулу "переможець отримує усе" і "переможців не судять".

Цікаво, хто ж з політтехнологів влади вигадав  стратегію вивести на плацдарм президентських виборів 2015-го, коли більшість має тупо "розуміти": Янукович – вождь переможців, а Тягнибок ( чи хтось інший з ОО) – фюрер неофашистів? Так само, як місцеві комуністи,  решта нео-сталіністів з партії влади  продовжують культивувати чорно-біле сприйняття найбільшої трагедії людства ХХ століття і саме так  за формулою "наші-вороги" мріють провести видимість виборів себе на довічне правління.

P.S. А для тих, хто через усю цю "антифашистську" істерію, цей  цинічний фарс і танці на могилах наших дідів таки зацікавився дізнатися правду і брехню довкола Другої Світової   - рекомендую чудову документально-історичну роботу каналу "1+1". Ось ці чотири серії:

http://www.youtube.com/watch?v=-5cmeroBeSU

http://www.youtube.com/watch?v=f886HC1VJZg

http://www.youtube.com/watch?v=6XqUvF2Pws0

http://www.youtube.com/watch?v=iGMJ41cSavA

Роман Чайка

Теги: міліція, інформація, мітинг, чайка, погляди
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter
Розмістити у блозі Переслати Друкувати
За матеріалами:
Сортувати по:
даті    
популярності    
  • 99 коментарів
  • Коментувати
  • EgipetskaySila. 21 мая, 23:09
    10  
    не згоден
     
    згоден
    StelsKrot Сегодня, 20:04 Да.... тяжелый случай. Ну что же.... попробуем электричество.
    В твоем случае не поможет и электричество....Давай лучше тролли дальше про рыбалку...это важнее...
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    StelsKrot 22 мая, 08:53
    25  
    не згоден
     
    згоден
    Типичный клинический случай. Три человека обменялись мнениями о рыбалке, а умалишенный, для которого смысл жизни - это "священная борьба" за экраном монитора, кричит, не может успокоится: "Троллинг, троллинг!". М-да... Тогда, еще и ванны попробуем... хвойные.
    відповісти цитувати
    Kimm 28 мая, 11:57
    1  
    не згоден
     
    згоден
    Стеллсик, слушай советы умных людей.
    відповісти цитувати
  • lexlexantibidlo 21 мая, 20:40
    20  
    не згоден
     
    згоден
    EgipetskaySila. Сегодня, 17:31 ..." Родной"? ...Чур меня...Хорош манипулировать " европейским выбором"....Кому нужен в Европе бондустан азиатский...?...Для начала нужно очистить ветви власти от говна рыгоанального...как показала ситуация 18 мая -фашистского в прямом смысле слова...Кто возьмет в Европу Украину с фашистской властью? С фашистами в ментовской форме?...Ото ж..А сценарии могут быть разными....Не обязательно сирийские или Ливийские...У нас , я надеюсь, люди все таки другого менталитета...Ну не станут наши военные как собаки последние свой собственный народ утюжить...Не станут...Про ментов не знаю...там сволочей полно...а вот вояки не станут..Быстро режиму глаза выдавят если что...Да , я думаю и до этого не дойдет..Будет как в Румынии..Хитрые олигархи для того , чтобы хоть что нибудь сохранить кинут в пасть разъяренному народу Овоща с ближайшим окружением..сами добровольно.. вот и вся" арабская весна"..Генералы ментовские тоже быстро сообразят....еще и табуретки из под ног будут первыми вышибать ..
    да деточка не изучал ты историю, не большевики царя свергли.
    відповісти цитувати
    EgipetskaySila. 21 мая, 23:01
    12  
    не згоден
     
    згоден
    ...Причем здесь царь?...Если уж на то пошло, то самодержец по зверски убиенный большевиками( ни в коем разе не являюсь его поклонником) был интеллигентным и образованным человеком..престол получил по наследству , а не путем фальсификаций выборов...судимостей не имел...и приводов тоже... знал , кто такой Чехов...Конституций за ночь не менял, и его сын всего за год не становился миллиардером...Царские палаты он получил также ...по наследству..В тяжелейшей ситуации ради спасения страны пошел на отречение от престола...добровольно...рассчитывал видимо , что это спасет народ от крови...Это хоть как то уменьшает "грехи" самодержавия...В нашем же случае видимо на " царскую мудрость" надеяться не стоит....Да и вообще о какой мудрости у "рыгов" может идти речь...у этого " быдла"...Так , что лучше учи матчасть...деточка...Ты не "антибыдло"...ты антимозг..
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
  • lexlexantibidlo 20 мая, 23:48
    14  
    не згоден
     
    згоден
    А рыбалка дело хорошее, только тяжело сейчас ловить удочкой, Оскол сетями и электричеством выбивают.
    відповісти цитувати
    StelsKrot 21 мая, 08:40
    13  
    не згоден
     
    згоден
    У нас, на границе Тернопольской и Хмельницкой областей, в прошлом году, в Волочиском районе, завелась такая банда электроудочников. Ужас, что творили! Я один раз видел последствия такой рыбалки - столько живности водяной погибает зря! Так местные рыбаки организовались через Инет, ну и выследили этих козлов. Машину им, по самую крышу в речку затолкали, все снасти сломали и утопили. Ну, и какая же свадьба без драки - очень, так толково, настучали им по внешности. А фотографии этих "рыболовов", с разбитыми и распухшими хлебальниками, выложили в Инет. И приходи кума любоваться! Сразу тихо стало. Бывает иногда, браконьерствуют, с*уки, но уже не так нагло и массово.
    відповісти цитувати
    EgipetskaySila. 21 мая, 17:16
    19  
    не згоден
     
    згоден
    ....Новый вид троллинга?...
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    lexlexantibidlo 21 мая, 20:30
    14  
    не згоден
     
    згоден
    жри сердце
    цитувати
    StelsKrot 21 мая, 20:17
    13  
    не згоден
     
    згоден
    А "дислайки" ставят наверное те, кто пилюлей от рыбаков получал?
    відповісти цитувати
  • lexlexantibidlo 20 мая, 23:45
    13  
    не згоден
     
    згоден
    EgipetskaySila. Сегодня, 21:56 ...Это ты для Янучары и "рыгов" процитировал?....Они "любят" Конституцию....по утрам...Забудь...Не смеши тут никого...В Украине не действует никакая Конституция....все ...гаплык...Суд Линча, мистер Кольт-вот завтрашняя Конституция...
    Суда Линча захотел, да пожалуйста объяви на всю Украину свой адрес и он к тебе придет. Всегда найдется тот кто думает что ты не прав. на ногу наступил или там говоришь что-то не то, богохульствуешь или сатанахульствуешь, это с какой колокольни смотреть. ТЫ быдло, и твое отношение к Конституции это джоказывает ты именно представитель той части украинского народа, которое есть быдло по принципу им можно, а мне почему нельзя. ДА нельзя, потому что ты уподобляешься им. Дятел ты тупорылый фуражкоизвильный вояка. СКОРО. "будет будет, шашлык из тебя будет".
    відповісти цитувати
    EgipetskaySila. 21 мая, 17:15
    9  
    не згоден
     
    згоден
    ....Ну хорошо , что я хоть " представитель той части НАРОДА! " ...С твоих уст - это похвала...Выходит по твоему терпите ребята ,терпите...Не уподобляйтесь им!!! Это грех!!! Вот так и терпела Киевская Русь иго татарское...терпела, терпела....да задолбалась видимо ждать когда же Боженька испепелит вражин...Вот так и сейчас-ХОРОШ ТЕРПЕТЬ!!! ...За шиворот и вон!!!...А кто за них, за этих на которых ты ,ЧМО , сине-сракое молишься ( не знаю..за бабки...или как?) пусть выходят как говорится в чисто поле...пора в этой " Санта-Барбаре" точку ставить...Жирную...А там и выясниться ...из кого шашлык быстрее получиться..
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    lexlexantibidlo 21 мая, 20:30
    8  
    не згоден
     
    згоден
    да не похвала это, не тешь себя надеждами.
    відповісти цитувати
  • StelsKrot 20 мая, 23:16
    7  
    не згоден
     
    згоден
    Читает Рома наши посты и офигевает, наверное: "Я цим читачам про революцію, про блокадний Київ, про європейське майбутнє, про злодіїв Азірова і Хфедоровича ... а вони про рибалку! Тьху!" )))))
    відповісти цитувати
  • StelsKrot 20 мая, 23:12
    8  
    не згоден
     
    згоден
    EgipetskaySila. Сегодня, 21:56 ...Это ты для Янучары и "рыгов" процитировал?....Они "любят" Конституцию....по утрам...Забудь...Не смеши тут никого...В Украине не действует никакая Конституция....все ...гаплык...Суд Линча, мистер Кольт-вот завтрашняя Конституция...
    Да нет, для тебя, родной! Я просто не могу понять, как в твоей голове умещаются два несовместимых понятия: европейский выбор, с одной стороны, и звериная ненависть к доброй половине граждан твоей страны, с другой.
    відповісти цитувати
    StelsKrot 20 мая, 23:18
    8  
    не згоден
     
    згоден
    Все "Арабской весной" бредишь? Так в Сирии уже 80 тыс. человек погибло, и конца этому не видно. Хочешь такой сценарий и для Украины?
    відповісти цитувати
    lexlexantibidlo 20 мая, 23:49
    12  
    не згоден
     
    згоден
    Да хочет оно сердце своего врага сожрать, как свободный сирийский гражданин боящийся за демократию. Видел это видео.?
    відповісти цитувати
    StelsKrot 21 мая, 08:29
    11  
    не згоден
     
    згоден
    В новостях читал, а видео не стал смотреть. Я на таких придурков насмотрелся в Азербайджане, еще в 1991 году.
    цитувати
    lexlexantibidlo 20 мая, 23:51
    8  
    не згоден
     
    згоден
    http://isralite.info/interesnie_novosti/725146_Islam_-_siriyskiy_boevik_est_serdce_vraga_video_detyam_i_slabonervnym_ne_smotret.html
    відповісти цитувати
    EgipetskaySila. 21 мая, 17:31
    13  
    не згоден
     
    згоден
    ..." Родной"? ...Чур меня...Хорош манипулировать " европейским выбором"....Кому нужен в Европе бондустан азиатский...?...Для начала нужно очистить ветви власти от говна рыгоанального...как показала ситуация 18 мая -фашистского в прямом смысле слова...Кто возьмет в Европу Украину с фашистской властью? С фашистами в ментовской форме?...Ото ж..А сценарии могут быть разными....Не обязательно сирийские или Ливийские...У нас , я надеюсь, люди все таки другого менталитета...Ну не станут наши военные как собаки последние свой собственный народ утюжить...Не станут...Про ментов не знаю...там сволочей полно...а вот вояки не станут..Быстро режиму глаза выдавят если что...Да , я думаю и до этого не дойдет..Будет как в Румынии..Хитрые олигархи для того , чтобы хоть что нибудь сохранить кинут в пасть разъяренному народу Овоща с ближайшим окружением..сами добровольно.. вот и вся" арабская весна"..Генералы ментовские тоже быстро сообразят....еще и табуретки из под ног будут первыми вышибать ..
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    StelsKrot 21 мая, 20:04
    11  
    не згоден
     
    згоден
    Да.... тяжелый случай. Ну что же.... попробуем электричество.
    цитувати
  • StelsKrot 20 мая, 23:03
    13  
    не згоден
     
    згоден
    Семен Семенич Сегодня, 22:37 А взагалі рибаки хороші люди.)))
    ЧАС ПРОВЕДЕНИЙ НА РИБАЛЦІ - В РАХУНОК ЖИТТЯ НЕ ЙДЕ!!!_______ВРЕМЯ ПРОВЕДЕННОЕ НА РЫБАЛКЕ - В СЧЕТ ЖИЗНИ НЕ ИДЕТ!!!
    відповісти цитувати
  • StelsKrot 20 мая, 22:54
    7  
    не згоден
     
    згоден
    shakhtar Сегодня, 22:29 Понятно, народу много собралось, но отсутствие конкретной цели привело к тому, что митинги переросли в массовые "народные гуляния". Ну будем надеяться, что, как сказал Чайка, все Межигорье тряслось от страха.
    Вот ты прав. Весь официоз как-то быстро и незаметно растворился в обычной, простой толпе. . А драка на Большой Житомирской - буря в стакане воды, возведенная СМИ до вселенских масштабов. Дымовые шашки и потасовки с любителями конопли и марихуаны были куда более зрелищными!
    відповісти цитувати
  • StelsKrot 20 мая, 22:38
    9  
    не згоден
     
    згоден
    Семен Семенич Сегодня, 22:16 Ось зараз освоюю фідерну вудочку, довго не міг визначитись яку оснастку в'язати, патерностер, несиметричну петлю, чи інлайн монтаж. Вибрав патерностер, кормушку беру десь на 35 грам, буду пробувати ловити на цю спортивну оснастку.
    А я не "заморачиваюсь" - обычная (классическая) оснастка для поплавочной удочки. Только, на два крючка, поводки из тонкой капроновой нити и поплавок - не больше 1,5 - 3 гр. Самое то! А то иногда видишь рыбака, а у него вместо поплавка - причальный буй для авианосца - понты для приезжих, одним словом, там кит клюнет - фиг увидишь. Наблюдал просто недавно такого деятеля, все хвалился, что у него удочка и оснастка стопятцот денег стоит )))))
    відповісти цитувати
    StelsKrot 20 мая, 22:42
    8  
    не згоден
     
    згоден
    А рядом с ним, дедок сидел с старым ореховым удилищем и гусиным поплавком. Так после того, как дедок регулярно таскал карасиков и плотвичек, этот "крутелык" быстро смотал свое дорогущее хозяйство и сам по-тихому свалил...
    відповісти цитувати
    Семен Семенич 20 мая, 22:52
    13  
    не згоден
     
    згоден
    Таке теж буває. Місцеві краще знають всі ямки, коли як і на шо. Згоден, шо дорога снасть це далеко не "залог успеха". Часом і місцевий дідусь з ліщиною зловить більше ніж інший з дорогими прибамбасами.
    відповісти цитувати
    StelsKrot 20 мая, 23:00
    9  
    не згоден
     
    згоден
    Во-во! Коли і на шо! В яблочко! Останній раз був, "запарився" насадку міняти, з ранку - на червяка, десь біля 10-Ї години - на перловку, потім - на хліб (випадково, перестало клювати - попробував, був в шоці), потім, знов - на червяка. Через пару тижнів - у відпустку!!!!!! Красота!!!! Аби погода була. ЧАС ПРОВЕДЕНИЙ НА РИБАЛЦІ - В РАХУНОК ЖИТТЯ НЕ ЙДЕ!!! ВРЕМЯ ПРОВЕДЕННОЕ НА РЫБАЛКЕ - В СЧЕТ ЖИЗНИ НЕ ИДЕТ!!!
    цитувати
    поскаржитись на коментар
  • StelsKrot 20 мая, 22:23
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Семен Семенич Сегодня, 21:46 Дякую. Зрозумів твою позицію. Де рибу ловиш? На шо - донка, фідер, спінінг, поплавок? Я люблю на донки ловити і поплавочку.)))
    Вот видишь, Семеныч, рыбак рыбака... )))) Рыбачу исключительно на речке (р. Южный Буг - с. Головчинцы, р. Бужок - с. Аркадиевка). Есть еще у нас общественный ставок, в городе, группа там энтузиастов собралась - рыбу запускают периодически, ну и смотрят чтобы сетями не ловили и электроудочками не выбивали (расстреливал бы гадов!), так там платишь 50 грн. - и ловишь круглый год. Но на реке интереснее. А коммерческие ставки не признаю принципиально, платить 60 - 100 грн. за день рыбалки!? Ну нафиг! Если один еду - то всегда на поплавок или донку (резинку). Больше всего люблю на поплавок. А если компанией собираемся, то основательно - с мангалами, палатками. Ну, как в том анекдоте - берем по три бутылки и из автобуса не выходим. ))))) Тут всегда на спиннинг. А вообще, у меня в багажнике, постоянно стандартный набор - удочка, два спиннига и две донки.
    відповісти цитувати
    поскаржитись на коментар
    Семен Семенич 20 мая, 22:32
    6  
    не згоден
     
    згоден
    А я шось на спінінг не дуже. Бувало візьмеш його, пообриваєш пару воблерів по 100грн, за коряги, потім йдеш і плюєшся, і думаєш, чо я не взяв поплавочку)))
    відповісти цитувати
    Семен Семенич 20 мая, 22:37
    5  
    не згоден
     
    згоден
    А взагалі рибаки хороші люди.)))
    відповісти цитувати
    StelsKrot 20 мая, 22:44
    2  
    не згоден
     
    згоден
    Мир, дружба, жевачка!!!! ))))))))))
    цитувати
1234
Мета-Новости
Loading...
Загрузка...