This version of the page http://adm.km.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-03. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Державна фіскальна служба України інформує
Про особливості встановлення ставок з місцевих податків та зборів Ви можете ознайомитись в інформаційному листі ДФС України за посиланням
02 02 2015
Докладніше ...


Відбудеться відкриття відділу з реалізації продукції органічного виробництва
03 лютого 2015 року о 12.00 год відбудеться відкриття відділу з реалізації продукції органічного виробництва.
Відділ знаходиться по вул. Львівське шосе, 14 (приміщення виставки-ярмарки "Поділля").
02 02 2015
Докладніше ...


Експрес-інформація Про небезпеку виявлення підозрілих вибухових предметів
На сьогоднішній день значні зусилля Державної служби України з надзвичайних ситуацій направлені на організацію та здійснення заходів щодо попередження виникнення надзвичайних подій, пов’язаних із терористичними актами.
01 02 2015
Докладніше ...


КОНКУРС
Департамент соціального захисту населення
Хмельницької обласної державної адміністрації
оголошує конкурс на виконання послуг
Асистента проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу
«Створення сучасної моделі розвитку регіонального ринку
праці в Хмельницькій області»
30 01 2015
Докладніше ...


КОНКУРС
Департамент соціального захисту населення
Хмельницької обласної державної адміністрації
оголошує конкурс на виконання послуг
Бухгалтера проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу
«Створення сучасної моделі розвитку регіонального ринку
праці в Хмельницькій області»
30 01 2015
Докладніше ...


До уваги ЗМІ та громадських діячів
29 січня о 11.00 в приміщенні Хмельницької ОДА відбудеться круглий стіл щодо перспектив представлення жінок-політиків в списках політичних партій на місцевих виборах.
28 01 2015
Докладніше ...


КОНКУРС
Департамент соціального захисту населення
Хмельницької обласної державної адміністрації
оголошує конкурс на виконання послуг
Менеджера проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу
«Створення сучасної моделі розвитку регіонального ринку
праці в Хмельницькій області»
28 01 2015
Докладніше ...


Про надання у власність і користування земельних ділянок
13 січня в Верховній Раді розглянуто проект Закону про внесення змін в Прикінцеві положення Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо відстрочування заборони на відведення земельних ділянок.
В пояснюючій записці до законопроекту відзначено, що «він спрямований на усунення реальних ускладнень, які стосуються, як фізичних, так і юридичних осіб, які мають наміри оформити у власність або користування земельні ділянки із земель державної або комунальної власності після 01 січня 2015 року».
28 01 2015
Докладніше ...


ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!
Хмельницька обласна державна адміністрація (організатор конкурсу) оголошує конкурси з перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусних маршрутах загального користування за номерами маршрутів та рейсів у прямому та зворотному напрямках (об’єкти конкурсу) та умови їх проведення
28 01 2015
Докладніше ...


Стан довкілля Хмельницької області за результатами моніторингових спостережень у IV кварталі 2014 року
Спостереження за станом атмосферного повітря проводилися Хмельницьким обласним центром з гідрометеорології на двох стаціонарних постах в місті Хмельницькому. Вміст забруднюючих речовин в атмосферному повітрі суттєво не змінився в порівнянні з відповідним періодом минулого року, проте спостерігалось збільшення середньомісячних концентрацій діоксиду азоту в 1,2 рази та зменшення концентрацій пилу в 1,4 рази і формальдегіду - в 1,5 рази.
26 01 2015
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

 

 Новини

Довідник
Хмельницького регіонального штабу з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України

Координаційний штаб для вирішення питань, пов'язаних із діяльністю громадських організацій та волонтерів, які надають підтримку та допомогу бійцям Збройних Сил України та Національної гвардії України, що беруть участь в антитерористичній операції на сході України тел. 0382-76-51-23,
0382-75-20-44. Координатор Бачинський Л.А.

Перелік підприємств Хмельницької області, які будуть безоплатно надавати послуги з декларування товарів, які переміщуються донорами гуманітарної, благодійної, технічної допомоги або волонтерами та безоплатно надавати місця для зберігання під митним контролем товарів, які переміщуються донорами гуманітарної, благодійної, технічної допомоги або волонтерами.
Цілодобова "Гаряча лінія" Хмельницької митниці (0382)65-01-36.


V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»
Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі за підтримкою Міністерства освіти і науки України, Київського університету ім. Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» оголосила проведення у 2014 - 2015 рр. V Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».
02 02 2015
Докладніше ...


Підтримайте героїв України разом з Укрпоштою!

З 1 січня 2015 року Укрпошта розпочала акцію «Передплати пресу для захисника України».
Національний оператор поштового зв’язку закликає у такий спосіб проявити увагу до бійців, які знаходяться у зоні проведення АТО.
Акція, що відбуватиметься в рамках передплатної кампанії на 2015 рік, має на меті привернути увагу громадськості до проблем забезпечення доступу військовослужбовців до інформації через вітчизняні періодичні друковані видання та проявити турботу до наших захисників.
02 02 2015
Докладніше ...


Прем'єр доручив створити єдиний реєстр сімей загиблих військовослужбовців, які не забезпечені житлом
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив створити єдиний реєстр сімей військовослужбовців, загиблих в ході АТО, які не забезпечені житлом. Про це він сказав на нараді за участю Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака, начальника Генерального штабу ЗС України генерал-полковника Віктора Муженка та Голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка у неділю, 1 лютого.
02 02 2015
Докладніше ...


Відбувся навчальний семінар для заступників директорів професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області
Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 30 січня 2015 року відбувся навчальний семінар для заступників директорів ПТНЗ з навчально-виробничої роботи та осіб, відповідальних за розробку НПД, з проблем розробки навчально-планувальної документації.
02 02 2015
Докладніше ...


2 лютого - Всесвітній день водно-болотних угідь
Кожного року 2 лютого країни світу, які мають на своїх територіях водно-болотні угіддя, у тому числі Україна, відзначають Всесвітній день водно-болотних угідь, який приурочено до підписання світовою спільнотою в 1971 році у місті Рамсар (Іран) міжнародної угоди – «Конвенції з водно-болотних угідь міжнародного значення, як середовища перебування водоплавних птахів».
02 02 2015
Докладніше ...


У Хмельницькій області є 2 залізничних медзаклади, фінансування яких передано на місцевий рівень, - О.Симчишин
31 січня під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України В’ячеслава Кириленка відбулася селекторна нарада щодо фінансування відомчих медичних закладів залізниці.
У нараді взяли участь представники Міністерства інфраструктури, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства фінансів, Укрзалізниці, профспілок та місцевих держадміністрацій. Від Хмельницької області участь у нараді взяв перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин та керівники відповідних департаментів.
Були обговорені проблеми, пов’язані з передачею фінансування залізничних медзакладів з державного на місцевий рівень, відбулися селекторні включення з найбільш проблемних регіонів.
01 02 2015
Докладніше ...


Четверта хвиля мобілізації проходить достатньо злагоджено
Під головуванням першого заступника Глави Адміністрації Президента України Віталія Ковальчука відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань проведення четвертої хвилі мобілізації. У заході взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчищин.
Звертаючись до керівників територій, Віталій Ковальчук наголосив на персональній відповідальності голів облдержадміністрацій за успішне проходження мобілізації в регіонах.
Як запевнив Міністр оборони України Степан Полторак, незважаючи на всі труднощі та напружену ситуацію в країні, четверта хвиля мобілізації проходить достатньо злагоджено. Він подякував керівникам Хмельницької, Київської, Вінницької областей за найкраще виконання мобілізаційних завдань.
31 01 2015
Докладніше ...


УВАГА!
Запрошуємо до співпраці меценатів та волонтерські організації регіону задля надання необхідних матеріальних ресурсів в якості гуманітарної допомоги для постраждалих міст Донецької області (Маріуполь, Авдіївка, Дебальцеве)
31 01 2015
Докладніше ...


Днями відбулося чергове засідання колегії Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації
На порядок денний винесені питання щодо підсумків роботи Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації за 2014 рік та стану нормування викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
31 01 2015
Докладніше ...


Функції Міністерства інформаційної політики: як це буде?
Сьогодні з робочим візитом до Хмельницького завітав Міністр інформаційної політики Юрій Стець. Не дивлячись на те, що час перебування посадовця в Хмельницькому був обмеженим, Юрій Ярославович максимально наситив його заходами та провів з користю. Він провів зустріч з керівниками засобів масової інформації, далі зустрівся з керівництво області та очільниками територіальних структур центральних органів виконавчої влади, та насамкінець влаштував прес-конференцію для журналістів.
30 01 2015
Докладніше ...


У Хмельницькому перебував Міністр інформаційної політики Ю.Стець
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець в рамках перебування у Хмельницький області поспілкувався із керівництвом облдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів ОДА.
«Я тут для того, аби поспілкуватися та визначити «технічні завдання» для влади у Києві,» - сказав Юрій Стець.
Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин: «Комунікація налагоджується. Відчувається, що державна машина починає відновлюватися. Це дуже важливо в умовах того часу, в якому ми з вами зараз живемо».
30 01 2015
Докладніше ...


Педагоги-натуралісти Хмельниччини презентували освіту області в Національній АПН України на семінарі-практикумі «Патріотизм як цінність і консолідуюча основа нації»
Днями в місті Києві в конференц-залі Президії Національної академії педагогічних наук України делегація педагогів-натуралістів Хмельницького ОЕНЦУМ представляла позашкільну освіту нашого краю на семінарі-презентації «Патріотизм як цінність і консолідуюча основа нації», який проводився Міністерством освіти і науки України, науковими установами Національної академії педагогічних наук України за участі керівників та спеціалістів-практиків інститутів післядипломної педагогічної освіти, ряду вищих, загальноосвітніх і позашкільних навчально-виховних закладів держави.
30 01 2015
Докладніше ...


Польська громадська організація передала допомогу переселенцям, що оселилися на Хмельниччині
У Хмельницькому перебувають представники з Польського міста Бидгощ - побратима Хмельницької області, а саме делегація Клубу приятелів України. Вони передали допомогу переселенцям зі сходу у рамках угоди про співпрацю між Хмельницькою областю та Куявсько-Поморським воєводством.
Сьогодні відбулась зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина з Якубом Херольдом та Рафалом Марцинковским.
«Зараз відбувається війна за українську незалежність. Переконаний, що ми цю війну виграємо, але також ми розраховуємо на допомогу наших сусідів та друзів. Щиро раді, що незважаючи на непросту історію україно-польских відносин, зараз у нас хороші відносини,» - сказав Олександр Симчишин.
29 01 2015
Докладніше ...


За знищення військової техніки противника учасники АТО отримуватимуть додаткову винагороду
Окрім цього, бійцям буде збільшено грошове забезпечення. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Уряду. Проект постанови було розроблено Міністерством оборони за ініціативою Президента України Петра Порошенка.
29 01 2015
Докладніше ...


Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям у Хмельницькій області
Станом на 01.01.2015 року державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям у Хмельницькій області нараховано на суму 211 363,2 тис. гривень. У грудні 2014 року даний вид допомоги одержало 9 449 сімей, в тому числі 3 562 багатодітних сім’ї, середній розмір допомоги у малозабезпечених багатодітних сім’ях – 2 635,40 гривень.
28 01 2015
Докладніше ...


Україна піднялася на 16 позицій у рейтингу ведення бізнесу
Згідно з заявами високопосадовців Міжнародного валютного фонду й іноземних кредиторів, зазначив він, «основна проблема – це, об'єктивно, війна, яку розв’язала Росія»: «Але ми будемо робити те, що необхідно, для стабілізації економічної ситуації, тому що раніше чи пізніше війна закінчиться, мир настане. Тільки за мир треба боротися всіма засобами і методами, і ні кроку назад. Так само ні кроку назад в економічних реформах».
Арсеній Яценюк підкреслив, що в рейтингу ведення бізнесу від Світового банку (Doing Business in Ukraine) Україна покращила свої позиції на 16 пунктів: «Якщо ми в минулому році також суттєво покращили, то тепер - із 112-го на 96-е місце».
28 01 2015
Докладніше ...


Ми – діти твої, Україно!
27 січня у районному Будинку культури м. Хмельницького відбувся щорічний огляд-конкурс художньої самодіяльності учнівських колективів навчальних закладів «Ми – діти твої, Україно».
На заході були присутні перший заступник голови Хмельницької райдержадміністрації Сергій Ширяєв, заступник голови Хмельницької райдержадміністрації Богдан Лукашук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької райдержадміністрації Валентина Данілова, керівники навчальних закладів, вчителі, керівники гуртків, батьки та діти району.
28 01 2015
Докладніше ...


В Ізяславському районі рятувальники та благодійні організації продовжують допомагати переміщеним особам
Днями рятувальники Ізяславщини разом із волонтерами завітали в с. Мислятин, де кілька місяців тому оселилася родина вимушених переселенців із м. Первомайськ Луганської області. Сім’ю, яка виховує п’ять малолітніх дітей, доля змусила залишити рідну оселю та шукати прихистку на Поділлі.

До благодійної допомоги долучилися й рятувальники, які відгукнулися до такої важливої справи. Вогнеборці допомогли волонтерам доправити дітлахам зимовий та літній одяг, взуття, що було зібране працівниками Благодійного фонду «Центр Добриня». Варто зазначити, що з початку конфлікту Фонд надав гуманітарну допомогу дітям зі більш ніж із 200 сімей Сходу та Криму.
28 01 2015
Докладніше ...


У підготовці до нового аграрного сезону: Хмельниччина забезпечена якісним насінням
Сьогодні під керівництвом Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка відбулася селекторна нарада з питань стану підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт та їх забезпеченість матеріально-технічними ресурсами. Делегацію, що представила Хмельницьку область очолив заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко.
27 01 2015
Докладніше ...


У 2014 році в Хмельницькій області виплачено 12,6 млн. грн. заборгованої заробітної плати
Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин на спільному засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат і робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
«Це результат нашої спільної роботи. Повністю ліквідовано борги на 44 підприємствах області у сумі 10,5 млн. гривень,» - сказав Олександр Сергійович.
27 01 2015
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання



Проект програми розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2015-2016 роки



Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ