This version of the page http://zik.ua/ua/analytics/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-17. The original page over time could change.
Аналітика подій України: політична, економічна, соціальна – zik.ua
Відео TV
події на Донбасі окупований крим
На передовій немає потрібної кількості медиків, бракує реанімобілів, – начмеди
Це п’ята колона чи абсолютна не кваліфікованість, – Лановий про реформи Яценюка
За добу загинули 6 військових, 18 поранених, – Лисенко
Бірюков: Ситуація в Донецькому аеропорту найгірша за весь період боїв. Рішення – за Генштабом
«Я – Волноваха»: львів’ян закликають вийти в неділю на мирний марш

+работа в донецке, от источника, ukr.net: интересные новости мира, киноафиша Запорожья, http://avtosale.ua/-

Аналітика

  • Блог Валерія Майданюка. Почесна «поразка» РФ

    16 Січня,2015

    Україна не зможе повернути Крим та частину Донбасу, поки Російська Федерація існує в теперішніх кордонах і зберігає наявні природні й людські ресурси. Широкомасштабна війна, може розколоти не лише Росію, але й загрожує суверенітету України, тому вихід з російсько-українського конфлікту лежить у площині компромісів.

  • Блог Катерини Гладкої. Сподобатись столиці

    15 Січня,2015

    Один мій друг львів’янин, якось відвідавши Київ, написав у своєму блозі, що почувається в столиці, неначе покинутий пес. Мовляв, місто його не прийняло. Ще одна знайома, молода письменниця, написала схожими словами: «Київ мене не чекає». Репліки на адресу столиці я чула з десяток разів, проте чому столиця має когось «приймати», щось «дарувати», «давати». Чому це старовинне місто взагалі комусь щось винне?

  • Блог Марциняка. До столу і поза ним

    13 Січня,2015

    Христос народився! Славімо його! От уже й Різдво минуло. Для галичан то празник над празниками – бо його якось чекається понад усе. Того столу їх дванадцятьма стравами, запаленої свічечки, веселого морозу надворі, голосистих колядок, гамірного вертепу… Ніби то ся повторює з року в рік, але душа завше прагне Різдва. Навіть улітку, згадавши про нього, можна відчути легкий запах домашньої вудженини і смак куті у роті.

  • Кривавий січень в Парижі

    12 Січня,2015

    У день Різдва за східним обрядом Франція пережила найкривавіший терористичний акт у своїй історії, під час якого відбулося подвійне захоплення заручників і фізична нейтралізація терористів. У підсумку – 16 невинних жертв, десятки поранених і троє ліквідованих злочинців.

  • Анексія Криму: татарський аспект 2

    09 Січня,2015

    Всі попередні роки української незалежності Крим де-факто був зоною культурного, економічного та інформаційного впливу Росії, але українська влада не вважала це проблемою і закривала очі на агресивну активність проросійських організацій, фінансованих Кремлем. Єдиною гарантією приналежності Криму до України, залишалися кримські татари, які на відміну від більш толерантних українців, вважалися рішучішими у відстоюванні власної національної гідності.

  • Блог Валерія Майданюка. Телевізор vs холодильник: битва за Росію 1

    05 Січня,2015

    В Росії сьогодні ведеться війна між телевізором, як символом вираження кремлівської пропаганди й шовіністичного ура-патріотизму та холодильником, як символом матеріального добробуту і достатку. Від перемоги одного з них в боротьбі за уми росіян, залежить майбутнє України.

  • Війна на ураження України: чи заберуть в «Інтера» ліцензію?

    02 Січня,2015

    Проросійський шабаш на «Інтері» у новорічну ніч обурив українців. Знущанням над всією країною концерт одіозних антиукраїнських виконавців назвав секретар РНБО Олександр Турчинов. Він вимагає забрати в каналу ліцензію. Подібна позиція і в інших окремих представників влади. Політолог Антоніна Колодій назвала «витівку» телеканалу елементом війни на ураження свідомості, яку веде російська пропаганда. Тим часом, «Інтер» усі звинувачення відкидає і стверджує, що при підготовці новорічної сітки мовлення «були дотримані всі вимоги українського законодавства».

  • Рік, який нас змінив: політичні підсумки 2014 1

    31 Грудня,2014

    2014-ий рік, що минає, був найважчий за останні 20 років української незалежності, але можна достеменно стверджувати, що це був рік справжньої боротьби за незалежність. Всі попередні роки до цього – були саботажем і симуляцією державотворення, які у минулому році вилізли нам боком.

  • Судова епопея відстоювання історичної юдейської дільниці у Львові завершилася перемогою 3

    31 Грудня,2014

    Наступний 2015 рік має шанс із білого аркуша переписати долю регенерації середньовічного єврейського кварталу у середмісті Львова, адже рік, що минає, приніс довго очікувану сатисфакцію справедливості: сувора позиція Вищого Господарського Суду України разом з позицією Генеральної Прокуратури, Кабінету Міністрів, міністерства культури, висловлені в постановах від 30.07.2013, 18.02.2014, 13.08.2014, 25.11.2014 стали заслоном комерціалізації культурної спадщини у місті світової спадщини ЮНЕСКО.

  • Конфлікти у 2015 році – передбачення експертів 1

    30 Грудня,2014

    Сутички у Південно-Китайському морі можуть призвести до повномасштабного військового протистояння. Ізраїль можливо завдасть нищівного повітряного удару по Ірану й спровокує початок ескалації насильства на Близькому Сході. Економіка Нігерії зруйнується, коли ціни на нафту впадуть, а радикали наберуться сил. Що чекати наступного року?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10