This version of the page http://a-tan.0342.ua/page/nashi-poradi-dlja-vas (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-06. The original page over time could change.
Наші поради для Вас - Магазин жіночого одягу «a.TaN» (дизайнер одягу Андре Тан) - 0342.ua - сайт міста Івано-Франківська
  • Сайт міста Івано-Франківська /
  • Шопінг /
  • Жіночий одяг /
  • Молодіжна мода /
  • Магазин жіночого одягу «a.TaN» (дизайнер одягу Андре Тан) /
  • Наші поради для Вас

Магазин жіночого одягу «a.TaN» (дизайнер одягу Андре Тан)

00134

перегляди у січні

  • Опис
  • Товари та послуги (28)
  • Відгуки (1)
  • Super Women Club
  • Інструкція по догляду
  • Чохли для iPhone 5 та клатчі
  • Наречені в сукні від Andre Nan
  • Віртуальна примірочна
  • Публікації у пресі за вересень
  • Презентація колекції осінь-зима 2015
  • Нова колекція
  • Наші поради для Вас

Не так багато пройшло часу з того моменту, як ми попрощалися з літом. Однак, не варто сумувати, адже й інші пори року теж можуть бути яскравими, витонченими та стильними, принаймні, в плані вибору одягу. Восени зовсім не обов'язково одягатися в похмуру чорно-коричневу гаму, ми можемо обирати ті кольори, у яких найбільш гармонійно себе почуваємо. Адже наш одяг є віддзеркаленням внутрішнього світу, а він має бути комфортним та затишним. Тому розпочинаємо короткий екскурс у світ краси разом із новою колекцією від відомого українського дизайнера Андре Тана.

 

Родзинка нинішньої осені - елегантність і жіночність у всьому, починаючи від пальто і закінчуючи аксесуарами. Отож, на що в першу чергу варто звернути свою увагу при виборі сезонного гардеробу?

1. Пальто 

При виборі верхнього одягу найкраще віддати перевагу пальто. Цього року дизайнери пропонують широкий вибір моделей: від перевіреної класики до гламурних фасонів.

Цього сезону особливо актуальними є однотонні пальто та пальта із мереживом, які своїм кольором відзеркалюють весь британський аристократизм. Зверніть увагу на пояс він, як і минулого року має бути широким та однотоним.

 

2. Сукня 

Восени, у найромантичнішу пору року актуальними будуть сексуальні сукні, які вигідно підкреслюють жіночі форми. Зверніть увагу на щільність тканини та її фактуру, вони мають бути досить теплими, оскільки погода за вікном вже досить прохолодна, а головна функція одягу - приносити комфорт та затишок.

Тонка в'язка, трикотаж і щільна бавовна стануть вдалим вибором для осінньої сукні. Фасони осінньої сукні можуть бути різноманітними, розпочинаючи вільним кроєм, закінчуючи обтягуючим футляром, і навіть довгим максі.

Можна вибирати будь-які кольори, але варто дотримуватися приглушених тонів. Зараз особливо актуальні лавандові, аквамаринові, медові, ніжно-рожеві та молочні відтінки. 

 

3. Гольфи та теплі светри

Восени особливо хочеться тепла і затишку, а для цього нам знадобляться зручні гольфи, або теплі светри. Сьогодні жіночі светри - такі прості, і такі популярні. Дизайнери не втомлюються вигадувати нові родзинки, які надають одягу неповторності.

У гардеробі кожної жінки обов'язково має бути декілька моделей гольфів та теплих светрів різного кольору. Адже такий одяг є відмінним варіантом для прогулянки в прохолодний осінній день.

Довгий рукав або три чверті, високе горло і яскравий принт відмінно доповнять будь-який осінній образ.

 

4. Брюки або джинси 

Модні брюки - невід'ємна частина гардеробу в холодну пору року. Якщо влітку більшість дівчат віддають перевагу спідницям і сукням, то взимку переваги змінюються на користь брюк.

Вузькі брюки - найгарячіша модель цієї осені. Вони трохи вкорочені знизу і мають злегка завищену талію. Носити їх краще із жакетом, курткою або кардиганом.

Що стосується джинсів, то і тут актуальні завужені знизу моделі. Дизайнери пропонують нам безліч джинсів на осінньо-зимовий сезон. Довжина трохи вище щиколотки, середини гомілки, або нижче коліна - такі джинси будуть виглядати краще із високими підборами. Каблуки та шпильки не лише подовжать ваш силует, але і додадуть  чарівності вашому образу .

 

5. Головний убор

Важливою деталлю осінньо-зимового гардеробу є головні убори. Щоб іти в ногу з часом, треба звернути увагу на  стильні шапки із найрізноманітнішими додатковими аксесуарами(мереживом та вуаллю).

Тут вітаються найнесподіваніші дизайнерські рішення. Головне, щоб головний убор підходив та був теплим. Адже здоров'я має залишатися на першому місті завжди.                   

Ну і хоч за вікнами щодня стає прохолодніше, а під ногами шелестить все більше листя, - настрій має залишатися таким же світлим та яскравим, як осінь. Адже у кожної пори року є своя чарівність, і осінь в цьому плані поза конкуренцією. Адже вона дозволяє нам вдосталь поекспериментувати зі своїм образом, макіяжем та зачіскою. Природа змінюється, чому б не змінюватися і нам?

А найкращі зміни кожна жінка може знайти в магазині жіночого дизайнерського одягу від a.Tan by ANDRE TAN, який знаходиться за адресою: вулиця Вовчинецька, 225-а, 2 поверх, ТРЦ «Велес», тел. (342) 72-30-65.