This version of the page http://success.itstep.org/?cat=15 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-01. The original page over time could change.
Отзывы выпускников Академии «Шаг»: истории их успеха » Львов

Львов

Сергій Селецький: «Завдяки Академії я зміг побудувати свою кар’єру і досягнути успіху, займаючись тим, що мені подобається найбільше»

Я  працюю у компанії SoftServe у Львові на посаді Technical Lead,  займаюся проектуванням та розробкою Enterprise рішень. Маю досвід роботи в SaaS, Cloud, BigData, Mobility, Artificial Intelligence рішеннях. Досвід планування, проектування, розробки, управління та контролю проектами.
(далее…)

Андрій Дзюрій: «До Академії прийшов, оскільки чув схвальні відгуки знайомих»

Я — веб-дизайнер. Після закінчення Комп’ютерної академії «ШАГ» заснував свою власну веб-студію «WebEra», є її директором. Основні види послуг: SEO, інтернет-реклама, веб-дизайн та інше.

Також улюблене заняття – фото. Але це також і друга професія – надаю різноманітні фото-послуги від студійного портрету та рекламного фото до весільної фотозйомки та інших подій.

Хобі – футбол. Вважаю, що для сучасної людини спорт є просто необхідний. Це допомагає бути завжди енергійним та в тонусі. Футбол для мене – найкращий спосіб відпочинку. (далее…)

Игорь Курнявка: «Моя профессия будет актуальна всегда»

Всегда нравилась техника, а больше всего компьютеры — еще со школы. Когда увидел рекламу Шага решил пойти на обучение, поскольку альтернативного вуза для себя не увидел.

Люблю путешествовать и читать классику. (далее…)

Сергей Тарасов: «Я понял, чем хочу заниматься в будущем»

Работаю системным администратором на ПАТ «Концерн хлібпром».

После окончания средней школы учился только в Академии «ШАГ» по специальности «Сетевые технологии и системное администрирование». И те практические знания, которые я получил в Академии, позволили мне найти работу на одном крупнейших предприятий пищевой промышленности области. (далее…)

Мар’яна Погребельна: «В іншій професії себе не бачила і не бачу»

Дизайнер, 3D моделер в компанії Tsukor3d. Tsukor3d – це молода міжнародна команда, яка надає послуги візуалізації архітекторам, будівельникам, дизайнерам.

Займаюсь 3д моделюванням та створенням текстур (моделювання об’єктів фурнітури, декору, архітектури з високим рівнем деталізації згідно з наданими архітектурними специфікаціями). Окремо займаюсь дизайном.

Хобі — малювати, фотографувати, фільми. Найулюбленіші автори Джейн Остін, Джек Лондон, Пауло Коельо. (далее…)

Віктор Калініченко: «Вища освіта — ще не показник кваліфікації»

У моїй родині майже всі якщо не юристи, то економісти, тому і я після школи вирішив підтримати сімейну традицію і спробував вступити на економічний факультет Львівського Національного університету ім. Ів. Франка. Проте недобрав балів і в результаті так вищої освіти і не отримав.

Але, оскільки ще в школі захоплювався комп’ютерною технікою, впродовж 2 років обслуговував фірми та організації як системний адміністратор: закуповував техніку, налаштовував сервери та мережі, усував неполадки. Запрошували допомагати штатним адмінам на різні фірми, зокрема і у Львівську обласну раду. (далее…)

Андрій Здреник: «Без прикладених зусиль результату не буде»

Я програміст, спеціаліст  у сфері веб-програмування. Почав працювати в компанії Silverlight. Основний напрямок діяльності компанії пов’язаний з Web. (далее…)

Ірина Литвин: «Двох однакових дизайнів не буває»

Займаюсь графічним дизайном та дизайном для поліграфії. Працюю в ПАТ «Львівський холодокомбінат» в одній з найбільших компаній харчової промисловості регіону, що випускає морозиво під торговою маркою «Лімо» на посаді дизайнера. І оформляю дизайн цієї смачної продукції. (далее…)

Андрій Сапіжак: «Моє навчання стало цікавим починаючи зі співбесіди»

Я розробник програмного забезпечення, працюю в команді компанії ArtyGeek. Основний напрямок діяльності компанії пов’язаний з Web. (далее…)

Сергій Тимченко: «Все залежить тільки від вас!»

Мене звати Сергій Тимченко. Я закінчив Львівську філію Комп’ютерної Академії «ШАГ» у 2012 році за напрямком «Розробка програмного забезпечення». Займаю посаду .NET-розробника у одній із львівських ІТ‑компаній. Основним напрямком моєї діяльності є розробка веб-орієнтованих серверних додатків. (далее…)

Вверх