This version of the page http://tempus.bdpu.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-21. The original page over time could change.
TEMPUS IV | Бердянський державний педагогічний університет
Зустріч з представниками ЄС

27 листопада солідна делегація з Євросоюзу відвідала Компетентнісний центр інклюзивної освіти БДПУ. Вітаючи гостей в стінах Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти її директор Лариса Казанцева зазначила, що викладачі інституту, переважна більшість з яких є членами проектної команди, старанно й натхненно працюють у рамках реалізації спільного європейського проекту ТЕМПУС-IV «Підготовка педагогів та освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами й організаціями». Невипадково ІСПКО опікується Компетентнісним центром інклюзивної освіти, адже мета його діяльності – методична допомога навчальним закладам різних типів щодо запровадження інклюзивної освіти, що можуть забезпечити викладачі кафедр соціальної педагогіки й прикладної психології та логопедії і майбутні фахівці напрямів підготовки «Соціальна педагогіка», «Корекційна освіта».

Читати більше →

Категорія: Новини
Навчальні майстерні для організаторів інклюзивної освіти

30–31 жовтня в стінах Бердянського державного педагогічного університету в рамках реалізації спільного європейського проекту ТЕМПУС-IV «Підготовка педагогів та освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами й організаціями» відбулася робота майстерень навчання освітніх менеджерів регіону в контексті інклюзивної освіти і гетерогенного середовища.

Читати далі →

Розділ: Статті
Майстерня навчання освітніх менеджерів регіону в контексті інклюзивної освіти і гетерогенного середовища (ПРОГРАМА)

Розділ: Презентації
Стажування викладачів Бердянського державного педагогічного університету у Відні


 
Група викладачів Бердянського державного педагогічного університету щойно повернулась зі стажування в університеті Відня (Unviersität Wien). До групи увійшли доцент Ольга Гуренко, професори Костянтин Баханов, Вікторія Загороднова, Вікторія Константінова та Ігор Лиман.

Читати далі →

Розділ: Новини
Інформування педагогічної та територіальної громад про TEMPUS-проект

Розділ: Презентації
Участь у семінарі НТО

Участь у семінарі для координаторів проектів – переможців шостого конкурсу Програми TEMPUS IV (м. Київ, 12 березня 2014 р.)

Читати далі →

Розділ: Новини
Стажування IT-менеджера проекту

З 10 по 12 квітня  ІТ-менеджер проекту, кандидат наук із соціальних комунікацій Руслан Вербовий взяв участь у навчальному семінарі в Хмельницькому національному університеті.

Читати далі →

Розділ: Новини
Реалізація проекту TEMPUS IV

Реалізація проекту TEMPUS IV «Підготовка педагогів та освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами та організаціями» в Бердянському державному педагогічному університеті:

Цей проект входить до 171 з тих, які перемогли серед загальної кількості заявок – 937.

Читати далі →

Розділ: Про проект
Про компетентнісний центр

Метою діяльності Компетентнісного центру є методичний супровід інклюзивної освіти в навчальних закладах різних типів.

Читати далі →

Розділ: Компетентнісний центр