This version of the page http://zp.biznesoblast.com/page20/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-20. The original page over time could change.
Запоріжжя Бізнес-область
Закрити
Фотопапір
WWM, гля
нцевий 18...
23 грн.
Купити
Ізопропан
ол WWM дл
я очистки...
22 грн.
Купити
Чорнило (
200 г) Ep
son Stylu...
78 грн.
Купити
Пилосос т
онерний А
П 2388 з ...
4593 грн.
Купити
Тонер SAM
SUNG ML-1
210/ 1220...
41 грн.
Купити
Тонер HP
LJ P1005/
1505 (па...
301 грн.
Купити

РЕКЛАМА


НОВИНИ

У Запоріжжі щорічно будуть вибирати одного-двох почесних громадян

03.09.2014

Керівники постійних комісій міської ради обговорили, що некоректно присвоювати звання почесного громадянина міста цілим списком. Правильніше буде вибирати одну-дві кандидатури на рік. Про це повідомив голова постійної бюджетної комісії міськради Віктор Великий.

коментувати)

У Бердянську порт перевиконав план майже наполовину

02.09.2014

У серпні Бердянський порт вперше в своїй історії переробив 390,5 тисячі тонн (160% плану). Про це повідомив директор Бердянського порту Микола Ільїн.

коментувати)

У Запоріжжі система GPS-навігації маршруток «в повному стопорі»

02.09.2014

У Запоріжжі система GPS-орієнтування знаходиться «майже в повному стопорі», так як дані нововведення пов’язані з певними вкладеннями самих перевізників. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради Юрій Дроздов.

коментувати)

У Запорізькій області студентам помагають працевлаштовуватись

02.09.2014

Запорізький обласний центр праці для молоді підвів підсумки своєї роботи. Центр допомагає запорізьким студентам знайти тимчасову роботу, проводить профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл, координує діяльність мережі студентських центрів праці в вузах та ін. Про це повідомляє прес-служба ОДА.Запорізький обласний центр праці для молоді підвів підсумки своєї роботи. Центр допомагає запорізьким студентам знайти тимчасову роботу, проводить профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл, координує діяльність мережі студентських центрів праці в вузах та ін. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

коментувати)

На День міста в Мелітополі запустять дирижабль і влаштують шоу вогню

01.09.2014

У Мелітополі 230-річчя з дня заснування міста відзначатимуть з розмахом - до свята підготовлено цілий ряд заходів. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

коментувати)

У Запоріжжі з’явилися патріотичні «врата»

01.09.2014

Активісти розфарбували в’їзд в місто на трасі Бориспіль - Дніпропетровськ - Запоріжжя. Тепер напис «Запорізька область» жовто-блакитного кольору. Учасники акції назвали цей в’їзд патріотичними «вратами».

коментувати)

Ями на дорогах Запорізької області ремонтували 14 бригад

01.09.2014

У Запорізькій області триває проведення заходів для забезпечення безпечного руху автотранспорту. Силами ДП «Запорізький облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг в Запорізькій області протягом цього тижня основну увагу було приділено ліквідації ям. Про це повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг.

коментувати)

Запорізька паралімпійка стала чемпіонкою Європи у штовханні ядра

29.08.2014

Запорізька метальниця Марія Помазан здобула золоту медаль на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед паралімпійців, який пройшов в англійському місті Суонсі.

коментувати)

У Запоріжжі обладнають ще одну трамвайну зупинку

29.08.2014

У Запоріжжі обладнають нову трамвайну зупинку «Парк« Перемоги ». Вона розміститься між зупинками «Вул. Перемоги »і« Вул. Героїв Сталінграда », в напрямку вокзалу Запоріжжя-1.

коментувати)

У Запоріжжі футбольних фанатів залишать без алкоголю

29.08.2014

У Запоріжжі в дні проведення футбольних матчів будуть зупиняти продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв. Про це йшлося сьогодні на засіданні виконкому.

коментувати)

Запорожці витратили понад 3 млн. грн на продуктових ярмарках

28.08.2014

За даними департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, за минулі вихідні в області провели 64 ярмарки, на яких вдалося продати 558,4 тонни продукції на загальну суму понад 3,4 млн грн.

коментувати)

У Запорізькій області майже 300 шкіл з недобором учнів

27.08.2014

Станом на сьогодні в Запорізькій області залишається 277 малокомплектних шкіл, в яких складно забезпечити умови для сучасного і якісної освіти. Крім того, дорого обходиться і фінансове утримання таких закладів. Про це під час підсумкової серпневої колегії департаменту освіти і науки ОДА повідомив глава департаменту Микола Ярмощук.

коментувати)

Усі школи та дитсадки Шевченківського району Запоріжжя отримали доступ до інтернету

27.08.2014

Цього року в Шевченківському районі Запоріжжя завершили підключення всіх шкіл та садочків до інтернету. Про це повідомила начальник територіального відділу освіти, молоді та спорту Наталка Перепелиця.

коментувати)

У Запоріжжі пройшла виставка винограду

26.08.2014

Більше 70 сортів винограду представили шанувальники солодкої ягоди на виставці-форумі «Виноградне гроно Запоріжжя».

коментувати)

У Запоріжжі до зими сформують 10 додаткових бригад електриків

26.08.2014

У Запоріжжі КП "Підстава" до початку опалювального сезону повинно сформувати 10 додаткових бригад електриків. Про це сьогодні йшлося в Запорізькій міській раді.

коментувати)

Запорізька спортсменка завоювала олімпійське золото в Китаї

26.08.2014

Запорізькі спортсменки - учасниці II юнацьких Олімпійських ігор, які проходять зараз в китайському Нанкіні, поповнили скарбничку медалей української збірної двома нагородами.

коментувати)

Мелітопольські школи готові до навчального року

26.08.2014

Комісія, до складу якої увійшли представники міськради та управління освіти, СЕС і ГСЧС, управління соцзахисту і профспілки, навідалася в кожну міську школу, щоб перевірити готовність навчальних закладів до нового навчального року.

коментувати)

У Запорізькій області стартувала профілактична операція «Увага! Діти на дорозі»

25.08.2014

У Запоріжжі та Запорізькій області стартувала профілактична операція «Увага! Діти на дорозі ». Комплекс профілактичних заходів проводиться співробітниками Державтоінспекції регіону з 20 серпня по 20 вересня.

коментувати)

Запорожці відзначили патріотичним парадом День незалежності України

25.08.2014

Запорожці в День незалежності України пройшли святковою ходою головною вулицею міста - самому довгому в Європі проспекту Леніна. В рамках акції «Лента за лентою» проводився збір пожертвувань на підтримку 55-ї окремої артилерійської бригади, яка дислокується у Запоріжжі (Уральські казарми).

коментувати)

Запоріжжя радіє: команда України виграла чемпіонат світу зі стронгмену

25.08.2014

Перша команда України (брало участь дві) Виграла чемпіонат світу зі стронгмену, який сьогодні, 23 серпня, пройшов у Запоріжжі.

коментувати)

1...11121314151617181920...41


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Трудоустройство в Запорожье
Менеджер по продаже канцтоваров
Бренд-менеджер
Веб мастер
Tester
Администратор ресторана
вакансия супервайзер Донецк

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".