This version of the page http://kino.rovno.ua/ua/news/408/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-20. The original page over time could change.
Новини / КінопалаЦ Україна, м. Рівне. Кіно, фільми, мульти, анонс, сеанси.

Новини

25 листопада 2014
Цікаві факти про нові "Голодні ігри"

Нові "Голодні ігри" змінюють головну тему трилогії - більше не буде жорстоких змагань на виживання. Крім того радикально змінюються локації. Більше ніяких лісів, гір і водойм, а сам 12-й округ за задумом авторів виглядає як два маленьких міста в штаті Джорджія, а саме Гріфін і Томастон, де і знімали «види» і «пейзажі» 12-го Дистрикту.

Обидві частини "Переспівниці" знімали одночасно, завдяки цьому і магії кіно, Філіп Сеймур Хоффман (розпорядник ігор Плутарх Хевенсбі) ще живий. Це остання роль і можливість побачити його на великих екранах. Лауреат премій «Оскар» і «Золотий глобус», американський актор і режисер Філіп Сеймур Хоффман раптово помер на 47-му році життя 2 лютого. Його тіло було знайдено в його нью-йоркській квартирі. Актор не встиг знятися в декількох заключних епізодах. Вони створені за допомогою комп'ютерної графіки.

Шанувальники таланту і краси Джуліани Мур - зрадійте! Актриса з'явиться в третій і четвертій частинах в ролі Алми Коїн - президента 13-го округу. Зі слів самої Джуліани, взяти участь у зйомках її вмовили Калеб і Лів - діти актриси, які є затятими фанатами антиутопічного роману Сьюзен Колінз і його екранізації. До слова, на цю роль пробувалася Джоді Фостер."Переспівниця"  - четверта спільна робота Джуліани Мур і Філіпа Сеймура Хоффмана на одному знімальному майданчику. До цього актори разом знялися в "Ночі в стилі бугі" (1997), "Великий Лебовські" (1998) і "Магнолія" (1999).

Наречена і майже одночасно вдова принца Джоффрі Баратеона Маргеріт Тірелл (Наталі Дормер) зіграла роль Крессиди - біженки з Капітолію, столиці Панему, де розвиваються дії книг і фільмів. Вона разом зі своєю знімальною групою приєднується до повстанців з 13-го Дистрикту і постійно знімає Катніс, яка стала символом Опору.

Саундтрек до фільму написала і виконала новозеландська співачка Лорд, чий дебютний сингл Royals вийшов в березні 2013 і відразу ж став хітом і лауреатом премії Греммі «Краща пісня року». Як і герої антиутопії, Лорд - підліток, їй всього 17 років. Примітно, що у дівчини є деякі творчі особливості, музику вона вигадує в піжамі під ковдрою. Саундтрек писався під час турне, так що «постільний офіс» розташовувався в трейлері, звідки і був відправлений продюсерам фільму.

Еллі Марії Лані Йеліч-О'Коннор (справжнє ім'я юної співачки і композитора Лорд) пощастило двічі. Крім того, що її музика стала саундтреком до фільму, їй вдалося попрацювати з The Chemical Brothers. Один з треків у фільмі - плід їхньої спільної творчості.

У цілях запобігання спойлерів, в спробі зберегти таємницю, на час зйомок фільму була присвоєна робоча назва "Морський берег".

Ще один сюрприз з Ігор Престолів - прекрасна і велика Гвендолін Крісті (Брієнна Тарт) замінила Лілі Рейб, яка була змушена покинути проект через щільний театральний графік і зобов'язання грати головну роль у п'єсі «Багато галасу даремно». Гвендолін грає командира Лайма з 2-го Дистрикту, яка одна з перших приєдналася до повстання проти Капітолію і президента Сноу.

Цезар Флікерман скоро стане батьком! Вірніше Стенлі Туччі, який грає Цезаря нещодавно оголосив, що вони з його новою дружиною чекають дитину. Його дружина - літературний агент Фелісіті Блант. Майбутні батьки познайомилися на зйомках "Диявол носить Прада", де Стенлі знімався з Емілі Блант - сестрою своєї майбутньої дружини.


усі новини »

Новини кіно:

У гостях в казки: Зйомки "Хоббіта"
Курйози зі зйомок перших двох "Хоббітів"
Нестерпні боси. Фільми про жахливих начальників
5 цікавих історій про "Пінгвінів з Мадагаскару"
Цікаві факти про нові "Голодні ігри"
Чого чекати від фільму "Голодні ігри. Переспівниця"
12 фактів про фільм "Інтерстеллар"
Історія ляльки Анабель з одноіменного фільму