This version of the page http://kino.rovno.ua/ua/news/403/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-20. The original page over time could change.
Новини / КінопалаЦ Україна, м. Рівне. Кіно, фільми, мульти, анонс, сеанси.

Новини

6 жовтня 2014
Все, що потрібно знати про новий фільм Девіда Фінчера

Нещодавно в прокат вийшов трилер "Загублена" - несподіване кіно від Девіда Фінчера, режисера "Бійцівського клубу", "Соціальної мережі" та інших відмінних картин. Несподіване, тому як при шалено закрученому (як завжди у Фінчера) і, на перший погляд, досить банальному сюжеті про зникнення героїні, режисер розкриває історію під незвичайним кутом і з нетривіальною розв'язкою. Тому зараз ми пропонуємо дізнатися про те, як фільм створювався, ділимося спостереженнями і попереджаємо, до чого треба бути готовим перед сеансом. Ніяких спойлерів, звісно ж.



#1 Цікаво розповісти про сюжет "Загубленої" і жодного разу не проспойлеритись - непосильне завдання. Тому як достоїнства цієї картини розкриваються лише тоді, коли глядач більш-менш розуміє, до чого насправді хилиться розповідь, а відбувається це навіть не через перші півгодини фільму. Якщо слідувати офіційному синопсису, то "Загублена" - це історія про чоловіка, чия дружина пропала і якого підозрюють до причетності до пригоди. Відразу ж спливають асоціації з перегукуючими за сюжетом стрічками "Полонянки", "Утікач" і екранізаціями Денніса Ліхейна. Але "Загублена" - це як сови, які «не те, чим здаються».

#2 "Загублена" - екранізація популярної книги Гілліан Флінн. До прем'єри фільму пройшла чутка, що письменниця змінила в сценарії фінал, щоб прочитавшим роман було також цікаво піти у кіно. Девід Фінчер сам «розставив крапки над i». На запитання журналістів, чим відрізняється книга і фільм, режисер відповів: «Усім і нічим».

#3 Дружину головного героя звуть Емі. Це цікаво, тому як в середині 90-х Бен Аффлек зіграв головну роль в драмеді "У гонитві за Емі". У тій картині ніякої гонитви за дівчиною не було, просто герой виносив мозок своїй подружці і копався в схованках своєї і її душі. У "Загубленій" повторюється та ж ситуація, тільки от гонитва реальна і головний мозкоїд іншої статі.



#4 У фільмі і навіть у трейлері можна побачити адресу вебсайту, створеного, щоб допомогти знайти головну героїню Емі Данн. Сторінка findamazingamy.com працює і в реальному житті як частина промокампанії картини. На сайті є цікаве посилання на фотоальбоми pinterest, зареєстровані на користувача «Емі Данн». В альбомах є приклади всього, що цікавить типову американську домогосподарку: рецепти, шмотки, ванільний декор для інтер'єру та інше.

#5 Один з моментів "Загубленої" стосується наймужнішої частини Бена Аффлека, яка подарувала йому роль Бетмена. Ми, звичайно ж, маємо на увазі підборіддя.

#6 У "Загубленій" є сцена, один в один повторююча сюжет недавньої реклами, знятої Фінчером для бренду одягу Gap.



#7 У Голлівуді все продається. В тому сенсі, що продакт-плейсменту у "Загубленій", здається, не менше, ніж у "Трансформерах". Просто зверніть при перегляді увагу на те, як нав'язливо згадуються виробники пива, в камеру тикають великим плазмовим телеком і маркою постільної білизни - «дуже ніжної», як говорять герої.

#8 У "Загубленій" Девід Фінчер екранізував гірші кошмари будь-якого мужика. Розумійте, як знаєте. Більш того, ще ніколи у фільмах Фінчера жінки не мали такого впливу на сюжет і персонажів чоловічої статі. Ну, хіба що у дебютній стрічці режисера "Чужий 3". Тепер же постановника можна вважати мало не феміністом.

#9 На додаток до попереднього пункту: судячи з першого українського показу "Загубленої", фільм веселить саме жінок. На сеансі було чутно гучний дамський сміх і ні писку навіть від представника сильної статі. І, до речі, про сміх: ще ніколи в фільмах Фінчера не було стільки гумору.



#10 35-річна Розамунд Пайк зіграла у "Загубленій" кращу роль у своїй кар'єрі. Якщо раніше її знали переважно, як дерев'яну дівчину Бонда з "Помри, але не зараз" або забиту сестру Елізабет Беннетт з "Гордості й упередження", то у картині Фінчера актриса приємно дивує.

#11 Ніякого закрученого сюжету в "Загубленій" не сталося б, якби тварини могли розмовляти. Ви зрозумієте, про кого ми, коли будете дивитися фільм.
Джерело: oKino.ua


усі новини »

Новини кіно:

У гостях в казки: Зйомки "Хоббіта"
Курйози зі зйомок перших двох "Хоббітів"
Нестерпні боси. Фільми про жахливих начальників
5 цікавих історій про "Пінгвінів з Мадагаскару"
Цікаві факти про нові "Голодні ігри"
Чого чекати від фільму "Голодні ігри. Переспівниця"
12 фактів про фільм "Інтерстеллар"
Історія ляльки Анабель з одноіменного фільму