This version of the page http://te.biznesoblast.com/14472/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-18. The original page over time could change.
Тернопіль Бізнес-область
Закрити
Фотопапір
WWM, гля
нцевий 18...
23 грн.
Купити
Тонер SAM
SUNG ML-1
210/ 1220...
41 грн.
Купити
Тонер HP
LJ 1010/
1012/ 101...
34 грн.
Купити
Тонер HP
LJ 1100/
1100A (бу...
44 грн.
Купити
Тонер HP
LJ P1005/
1505 (па...
301 грн.
Купити
Ізопропан
ол WWM дл
я очистки...
22 грн.
Купити

РЕКЛАМА

НОВИНИ

Мешканці Тернопільської області продовжують потерпати від телефонних шахраїв

18.12.2014

 Жертвою телефонних аферистів стала 58-річна тернополянка. Повіривши інформації про те, що її син скоїв ДТП і його забрала міліція, жінка віддала пройдисвітам 50 тисяч гривень.

коментувати)

Святий Миколай завітає до «Тролейбуса щастя» в Тернополі

18.12.2014

 Спеціально до новорічно-різдвяних свят в Тернополі з’явився святковий «Тролейбус щастя».

коментувати)

У Гусятинському районі перевели на тверде паливо дитячий садочок

18.12.2014

 Паливну, у якій встановлено твердопаливний котел, відкрили 17 грудня в яслах-садку №2 «Калина» м. Хоростків Гусятинського району.

коментувати)

Казкові фігури давніх дохристиянських Богів в тернопільському парку повали невідомі

18.12.2014

 Всі тернополяни знають у парку «Топільче» ще за совітів зроблені казкові фігури давніх дохристиянських Богів. Чому казкові? А тому, що зроблені абсолютно неканонічно, чисто умовно, з недотриманням відомих характеристик і таке подібне. І тому, нікому, крім дітей, особливо не були цікаві.

коментувати)

Тернопільські експерти радять купувати «зелені» лиш у випадку нагальної потреби

18.12.2014

 Сьогодні у мережі чимало жартів на тему знецінення російського рубля. На Московській міжбанківській валютній біржі сьогодні долар сягав 80 рублів, а євро – 100.

коментувати)

Тернополян просять не виходити на першу кригу

18.12.2014

 Тернопільські рятувальники застерігають громадян і просять не виходити на першу кригу. За їх словами, це небезпечно, особливо зараз, коли з потеплінням лід тоншає і втрачає міцність.

коментувати)

В Тернополі продовжують хаотично відключати електроенергію

18.12.2014

 Зникає світло переважно на одну чи дві години. Таким чином тернополяни скаржаться у міську раду та просять точний графік відключень. Проте, за словами міського голови Тернополя Сергія Надала, відключення світла у Тернополі відбувається без узгодження з міською радою. 

коментувати)

На "Східному" в Тернополі встановили новорічну ялинку

18.12.2014

 На бульварі Данила Галицького встановили новорічну ялинку. Роботу з встановлення та прикрашання новорічного дерева здійснили працівники ПП "Східний масив".

коментувати)

Різдвяну шопку вже встановили в центрі Тернополя

18.12.2014

 Тернопіль готується до новорічних та різдвяних свят. На головній площі міста вже встановили ялинку та новорічну шопку.

коментувати)

20 людей в Тернополі отруїлися кондитерськими виробами

18.12.2014

 Протягом 13 – 17 грудня до інфекційного відділення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги з попереднім діагнозом – гастроентероколіт госпіталізовано 20 осіб, які вживали кондитерські вироби виробництва ПП «Шумськ – хліб», ПП Шевчук В.В.

коментувати)

На Тернопільщині відкрилась новорічна виставка

17.12.2014

 З року в рік напередодні святкування Нового року в Гусятинському районному комунальному краєзнавчому музеї обов’язково відкриваються виставки, які присвячені  новорічним та різдвяним поштовим листівкам, колекції поштових марок, інсталяції різдвяної атрибутики,  ялинковим прикрасам та іграшкам , більшість з яких були зроблені в радянські часи.

коментувати)

Частина Тернополя залишиться без світла

17.12.2014

 ВАТ «Тернопільобленерго» повідомляє, що у Тернополі 17 грудня з 16.50 год. не буде електропостачання у ряді вулиць, зокрема:

коментувати)

Земельні ділянки для учасників АТО на Тернопільщині відповідають усім санітарним нормам

17.12.2014

 Більше 480 земельних ділянок виділено для учасників антитерористичної операції у Тернополі з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку. За словами начальника відділу земельних ресурсів Віктора Кібляра, на сьогодні у міську раду надійшло більше 300 звернень від бійців та їх сімей, а на останній сесії міської ради перші 122 учасники уже отримали рішення про виділення їм земельних ділянок.

коментувати)

На Тернопільщині в гімназію завітав поет двох століть

17.12.2014

 Теплого вересневого ранку (05 вересня 2014 року) до Кременецького навчально - виховного комплексу «Гімназія – ЗОШ І ст.» завітав поет двох століть - Дмитро Павличко – поет від Бога, людина рідкісного обдарування, який відгукується на злободенні теми та відчуває пульс доби.

коментувати)

На Тернопільщині готуються до конкурсу «Учитель року 2015»

17.12.2014

 Україна у ХХІ столітті виходить на нові рубежі суспільного розвитку, базованому на загальноєвропейських принципах філософії гуманізму та успішності. У цьому поступі різко зростає роль творчого вчителя, який покликаний виконувати ці завдання. 

коментувати)

В Тернополі під час канікул діти в маршрутках повинні платити повністю

17.12.2014

 Школярі в Тернополі мають пільги на проїзд у маршрутках лише з понеділка по п’ятницю. У вихідні дні та під час канікул діти повинні платити повністю. Більше того, пільги на проїзд дітям гарантовані лише у тролейбусах і соціальних автобусах, в маршрутках їх з власної ініціативи безкоштовно возять перевізники, хоч могли би цього не робити, пояснюють у мерії.

коментувати)

42 нових об’єкти культурної спадщини виявили на Тернопільщині

17.12.2014

 Про занесення пам’яток архітектури національного та місцевого значення Державного реєстру нерухомих пам’яток України, занесення 17 об’єктів культурної спадщини до Переліку щойно виявлених об’єктів культурної спадщини з подальшим занесення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України йшлося під час засідання Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини при департаменті культури, релігій та національностей обласної державної адміністрації.

коментувати)

Сьогодні у Тернополі знову вимкнули світло

17.12.2014

 Сьогодні, 17 грудня, о 08 год. 10 хв., на адресу ВАТ «Тернопільоблненерго» надійшла команда диспетчера Південно-Західної енергетичної системи ДП «НАК «Укренерго» застосувати Графіки аварійних вимкнень та відключити від електропостачання споживачів згідно складеного і затвердженого графіка аварійних вимкнень (ГАВ).

коментувати)

Платні парковки у Тернополі будуть працювати за новим графіком

17.12.2014

 Зміни до режиму роботи місяць для паркування автотранспорту внесли на черговому засіданні виконавчого комітету міськради.

коментувати)

Конференція “Новини гастроентерології” зібрала понад сотню медиків Тернопільщини

17.12.2014

 Вперше обласна науково-практична конференція “Новини гастроентерології” зібрала понад сотню медиків гастроентерологічного, терапевтичного та педіатричного профілів, а також лікарів загальної практики – сімейної медицини Тернопільщини.

коментувати)

12345678910...605


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Вакансии в Тернополе
Web developer
Портной
Продавец
Официант
Торговый представитель
работа пульмонолога киев

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".