Проекти ТБ

Вечір у Львові
       Суспільно-політичне ток-шоу "Вечір у Львові" - це майданчик для обговорення актуальних тем. Двоє ведучих спілкуються з цікавими гостями у студії у форматі "без краваток".        "Вечір у Львові" дивіться щобудня о 19.15 на ТРК "Львів"!            
Доброго ранку, Львове!
        БудИмо першими!!!   Щобудня о 7.00 вмикай ТРК "Львів"! Троє ведучих ранкової розважально-пізнавальної програми зарядять позитивом на увесь день!       Програма "Доброго ранку, Львове!" виходить у прямому ефірі, тому глядачі можуть зателефонувати у студію та запитати гостей про те,що цікавить саме їх!             
Новини
Дивіться “Новини” на ТРК “Львів” і не прогавите головного! Завжди оперативна, свіжа та актуальна інформація з життя України та Львівщини! Щобудня о 10.00, 11.45, 14.00 16.00, 18.00, підсумок дня, що минає, – о 20.30 !
Звитяга
                     Найоперативніші воєнні новини з усіх куточків країни у програмі "Звитяга"!  Військово-патріотична телевізійна програма "Звитяга" в ефірі на ТРК "Львів" щотижня в неділю о 10.00!. Програма про військових, для військових та цивільних людей, найсвіжіша інформація з військової сфери.              
SMC
Музично-розважальна програма з улюбленими зірками! Прямий ефір та можливість запитати свого кумира про те, що цікавить саме ТЕБЕ! Щобудня о 14.15 стартує Super Музичне Спілкування!