This version of the page http://www.peoplenet.ua/ouractions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-26. The original page over time could change.
Акції
RUSUKR
ПокриттяШвидко сплатити

Про компанію

Прес-центр

Центр інформаційної підтримки PEOPLEnet

Тел.: 044 506 0 506*
Тел.: 999**
Тел.: 906 залишок на рахунку**
SMS: 906 залишок на рахунку**

Центр інформаційної підтримки PEOPLEnet
Система самообслуговування
www.peoplenet.ua
Chat

* за тарифом Вашого оператора зв’язку
** безкоштовно з мобільних телефонів та модемів PEOPLEnet

Акції

Оператор PEOPLEnet представляє акцію«ГІГАдрайв!»

В акції беруть участь:

1. Абоненти, підключені до тарифного плану з щомісячним обсягом пакетного трафіку:

Скориставшись акційною пропозицією «ГІГАдрайв!», Абонентові, підключеному до тарифного плану (ТП) з щомісячним обсягом пакетного трафіку (крім ТП «Універсальний»), надається додатково подвійний обсяг пакетного Інтернет-трафіку* всього лише за половину місячної абонентської плати!
* - Згідно з умовами поточного тарифного плану на момент замовлення акційного трафіку.

2. Абоненти, підключені до тарифних планів: «П’ятірочка», «Ульотний»:

Скориставшись акційною пропозицією«ГІГАдрайв!», Абонентам тарифних планів з щодобовим наданням пакетного трафіку: «П’ятірочка», «Ульотний» надається додатково подвійний обсяг щодобового пакетного Інтернет-трафіку за фіксовану суму на місяць: ТП «П’ятірочка» - 75 грн. (з ПФ); ТП «Ульотний» - 150 грн. (без ПФ)**.

Вартість і обсяг трафіку за умовами акції «ГІГАдрайв!» в найпопулярніших тарифних планах:

Тарифний план

Вартість акційного **
трафіку, грн.

Акційний трафік, МБ

ГІГА Плюс

50

2400 МБ/доба

П'ятірочка

75

2400 МБ/доба

Ульотний

150

3000 МБ/доба

Фольц

30

4 200

Бумер

49,50

10 100

Ягуар

75

20 400

Безлімітний новий

135

55 300

Легкий старт

22,50

1 400

Економний

47,50

4 100

Оптимальний

72,50

10 300

Вигідний

97,50

20 500

** - Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ (20%) та без збору до ПФ, крім того, на вартість послуг нараховується збір до ПФ у розмірі 7,5% від вартості наданих послуг без ПДВ.

Умови акції:

1. Зробіть заявку на участь в акції, відправивши SMS*** з Вашого мобільного телефону будь-якого оператора мобільного зв'язку на номер +380920000915 . З номера мережі PEOPLEnet повідомлення відправляється на короткий номер: 915 . У тексті повідомлення вкажіть Ваш абонентський номер мережі PEOPLEnet з кодом мережі 092, на який Ви бажаєте отримати акційний трафік, потім пробіл та латиницею великими літерами - слово GIGA. Наприклад: 092ХХХХХХХ GIGA, де ХХХХХХХ Ваш номер мережі PEOPLEnet. У відповідь Ви отримаєте повідомлення: «Заявка прийнята. Проведіть оплату у розмірі ... грн. ».

1.1. Сума оплати для абонентів із щомісячною абонентською платою розраховується, виходячи із суми заборгованості на 1-е число місяця, суми щомісячної абонплати та суми за акційний трафік, рівній половині щомісячної абонентської плати.

1.2. Сума оплати для абонентів тарифних планів: "П'ятірочка", "Ульотний" розраховується, виходячи із заборгованості (на момент відправки повідомлення), щодобової абонентської плати за календарні дні, що залишилися до кінця поточного місяця та суми за акційний трафік.

2. Потім внесіть оплату, сума платежу повинна бути не менше, ніж вказана в отриманій SMS.

3. Після здійснення оплати, Вам буде вислано повідомлення на вказаний абонентський номер мережі PEOPLEnet про надання акційного трафіку.

4. УВАГА! Якщо перший платіж, здійснений після відправки SMS-заявки, був менше вказаної суми - акційний трафік не буде надано. Оплата повинна бути зроблена однією сумою.

5. УВАГА! Можна замовити декілька акційних пакетів трафіку. Нарахування їх вартості буде здійснено стільки разів, скільки було надано акційного трафіку.

6. Акційний трафік може бути використаний протягом поточного місяця, в якому він був замовлений.

7. Сума коштів за нарахований, але не використаний трафік не повертається.

8. Трафік використовується після вичерпання щомісячного, щодобового обсягу пакетного трафіку і перед пакетним трафіком «Інтернет оптом».

*** Вартість SMS згідно з тарифами Вашого оператора.