This version of the page http://kpi.ua/admission (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-24. The original page over time could change.
Вступ в НТУУ "КПІ" | Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" 

МапаРозкладe-Кампусi-РесурсВеб-камериWIKIРадіо КПІБібліотекаПослуги

Ви є тут

Вступ в НТУУ "КПІ"

Правила прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» в 2014 році (із змінами)

Провадження освітньої діяльності у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» здійснюється відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України серії АЕ №270199 максимальний термін дії якої становить 01.07.2023 р.

Приймальна комісія НТУУ "КПІ"

Для організації і проведення прийому студентів до Національного технічного університету України "КПІ" створюється Приймальна комісія, головним завданням якої є формування контингенту студентів усіх форм навчання з числа найбільш підготовленої і здібної молоді. Приймальна комісія у своїй роботі керується чинним законодавством України, Умовами прийому до вищих навчальних закладів України, Правилами прийому на перший курс НТУУ "КПІ" та іншими нормативними актами.

Інформація для вступників на ОКР бакалавр

Бакалавр - освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи, яка на основі повної загальної середньої освіти здобула базову вищу освіту, фундаментальні і спеціальні уміння та знання щодо узагальненого об'єкта праці (діяльності), достатні для виконання завдань та обов'язків (робіт) певного рівня професійної діяльності, що передбачені для первинних посад у певному виді економічної діяльності.

Підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра може здійснюватися на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста.

Інформація для вступників на ОКР магістр та спеціаліст

Спеціаліст - освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання завдань та обов'язків (робіт) певного рівня професійної діяльності, що передбачені для первинних посад у певному виді економічної діяльності.

Доуніверситетська пiдготовка в НТУУ "КПІ"

Система доуніверситеської пiдготовки включає:

Післядипломна освіта

Другу освіту можуть отримувати студенти НТУУ “КПІ”, а також інших вищих навчальних закладів України одночасно (паралельно) з навчанням за основною спеціальністю, а також громадяни України з вищою освітою, які мають бажання отримати кваліфікацію фахівця з другої спеціальності.

Інформація для вступників - іноземних громадян

Організацією навчання, проживання, медичного обслуговування, громадського і спортивного життя іноземних громадян в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» опікується Центр міжнародної освіти НТУУ «КПІ» (ЦМО НТУУ «КРІ»). В структурі Центру міжнародної освіти НТУУ «КПІ» працює Підготовче відділення для іноземних громадян, яке забезпечує підготовку іноземних громадян до вступу на навчання в НТУУ «КПІ» за напрямами:

Інформація для вступників в аспірантуру та докторантуру

Аспірантура і докторантура - форми підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів вищої кваліфікації.

закрити
Вхід до електронної пошти НТУУ "КПІ"

закрити
Радіо НТУУ "КПІ" Авторські програми Група Вконтакті
закрити

Авторські програми на радіо КПІ

  • Афіша
  • Вільна каса
  • ДуровНЕпришел
  • Ёлки-палки
  • ЛітБлог КПІ
  • Овочі режиму
  • По душам
  • Рок Школа
  • У кіно з Вікою
  • ФаСоль
закрити

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

НТУУ «КПІ» Вхід до системи
закрити

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
закрити

Електронні платежі

Оплата за гуртожиток Послуги зв'язку Оплата квитків
закрити

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів