This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=324 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-17. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Інформація про позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року 

 

Інформація для переселенців,  для військовозобов'язаних  

 

Допомоги потребує капітан Олександр Петраківський 

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


До уваги керівників підприємств, установ, організацій міста Хмельницького!
П'ятниця, 12 вересня 2014, 09:03
Для оперативного і повного забезпечення підприємств, установ, організацій правовою інформацією, нормативно-правовими актами законодавства України, Хмельницьке міськрайонне управління юстиції рекомендує звернути увагу на перевагу передплати офіційних періодичних видань Міністерства юстиції України, а саме видань: «Офіційний вісник України», «Бюлетень Міністерства юстиції України», «Систематичне зібрання чинного законодавства України», «Кодекси України».
Детальніше...
 
Відбулося засідання виконкому
Четвер, 11 вересня 2014, 16:41
Члени виконавчого комітету під час чергового засідання, яке провів міський голова Сергій Мельник, заслухали та обговорили близько трьох десятків питань порядку денного, що стосуються різних галузей життєдіяльності міста. За підсумками роботи ухвалили низку важливих для хмельничан та розвитку обласного центру рішень. Зокрема, вирішили внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про передачу з комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького кабінету стоматологічного, що перевозиться на базі автомобіля ТАТА LP 613/38, у постійне користування військовій частині А 2339 міста Хмельницького.
Детальніше...
 
Юні хмельничани запрошують усіх охочих долучитися до благодійної справи
Четвер, 11 вересня 2014, 15:38
Рада гуртківців Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва запрошує у неділю, 14 вересня, о 16.00 на майданчик біля кінотеатру ім. Т.Шевченка на благодійний концерт “З Україною в серці”. Всі кошти, зібрані волонтерами під час концерту, будуть перераховані на підтримку АТО. Учасниками концерту будуть творчі колективи: “Перлинки Поділля”, “Злагода”, “Подолянчик”,  “Альборадо”,  “Тоніка”,  “Фріденс”. Під час концерту відбудеться благодійна виставка-продаж дитячих робіт. Юні хмельничани закликають дорослих не бути байдужими та запрошують усіх охочих долучитися до благодійної справи.
Детальніше...
 
У ЗОШ №18 урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик
Четвер, 11 вересня 2014, 15:16
Новенький спортивний майданчик зі штучним покриттям запрацював на території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. В. Чорновола. Сучасний майданчик в закладі з’явився завдяки поєднанню зусиль міської влади та небайдужих хмельничан, які переймаються проблемами розвитку фізичної культури та спорту. В урочистій обстановці символічну стрічку на відкритті спортивної арени перерізав міський голова Сергій Мельник та приватний підприємець Сергій Дячук, який долучився до будівництва майданчика.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Четвер, 11 вересня 2014, 14:26
У зв’язку з виконанням ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції 12 вересня з 9.00 до 16.00 буде призупинено електропостачання вулиць: Вінницької, Профспілкової, Гонти, Стельмаха, Коротченка та провулків Підлісного і Коротченка.

Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
Упродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували близько 1300 квадратних метрів покрівлі житлових будинків
Четвер, 11 вересня 2014, 11:52
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 4 до 10 вересня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Відремонтовано 2 під’їзди – вул. Волочиська, 29(1,2). Виконано ремонт 6 кв. м  шиферної покрівлі – вул. Кам’янецька, 48. Замінено 6 м/п труб холодного водопостачання – вул. Прибузька, 6. Відремонтовано вхід у під’їзд – вул. Чкалова, 18(5). Виконано заміну 7 м/п каналізаційних труб – вул. Подільська, 25. Відремонтовано 36 кв. м цоколя – вул. Гагаріна, 25.
Детальніше...
 
На Хмельниччині реалізовується проект "Правові можливості захисту та відстоювання своїх прав і інтересів школярами шляхом підвищення їх правової обізнаності"
Четвер, 11 вересня 2014, 10:18
У рамках проекту з 25 липня для адвокатів Хмельницької області проводиться ряд тренінгів щодо особливостей захисту неповнолітніх. У подальшому відповідні тренінги будуть проводитись із учнями середніх шкіл 20-ти районів Хмельниччини для отримання ними практичного досвіду із застосування законів. Проект реалізовується хмельницьким обласним громадським об’єднанням адвокатів «Агенція захисту», радою адвокатів у Хмельницькій області за сприяння відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
Детальніше...
 
Увага! Для допомоги нашим військовослужбовцям необхідна кров з резус-фактором «мінус»
Четвер, 11 вересня 2014, 10:17
Хмельницька обласна станція переливання крові за підтримки Благодійного фонду «Калина», просять усіх небайдужих громадян з резус-фактором «мінус» від 1 до 4 групи крові стати донорами для потреб армії. В разу Вашого волевиявлення допомогти нашим військовослужбовцям та потерпілим громадянам України в зоні АТО просимо звертатись до Хмельницької обласної станції переливання крові за адресою: м.Хмельницький, вул. Сковороди, 29. Прийом крові здійснюється щоденно з 8.30 до 13.00. З собою необхідно мати паспорт громадянина, бажано поснідати.
 
Ліки для АТО. ПДВ та мито не сплачуються
Четвер, 11 вересня 2014, 09:49
Президент України Петро Порошенко підписав закони про внесення змін до Митного та Податкового кодексів України стосовно звільнення від оподаткування ввізним митом та податком на додану вартість лікарських засобів та засобів індивідуального захисту для потреб антитерористичної операції. Отже, без оподаткування ПДВ та ввізним митом в Україну можуть ввозитися каски, бронежилети, виготовлені у відповідності до військових стандартів або технічних умов, та матеріали (нитки, тканини), необхідні для їх виготовлення. Так само від оподаткування ПДВ та обкладення митом звільняються лікарські та медичні засоби, що призначені для використання закладами охорони здоров’я та учасниками АТО для надання медичної допомоги фізичним особам, які зазнали поранення, контузії чи іншого ушкодження (за переліком та в обсягах, встановлених Кабінетом Міністрів України).
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 10 вересня 2014, 16:55
У зв’язку з виконанням ремонтно-профілактичних робіт на трансформаторній підстанції 11 вересня з 09.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків за адресами: вул. Наливайка, №№1-9; вул. Корольова, №№41-61, 30-48; вул. Житня, №№55-91, 50-80. Цього ж дня з 9.30 до 17.00 у зв’язку з ремонтними роботами буде відсутня електроенергія у будинках: від №10 до №20 на вулиці 2-ій Луговій; №№1-11, 2-6 на вулиці 3-ій Луговій; від №1 до №15 і №2 до №8 у провулку Яворницького; №№1-9, 2-10 у провулку Пугачова.
Детальніше...
 
Міський голова привітав спортсменів із професійним святом
Середа, 10 вересня 2014, 16:27
Напередодні Дня фізичної культури і спорту міський голова Сергій Мельник традиційно зустрівся із переможцями національних і міжнародних змагань, чемпіонатів і олімпійських ігор, тренерами, ветеранами та фахівцями спорту, які виховали не одне покоління спортсменів. У своєму вітальному слові міський голова, зокрема зауважив, що цей день став покликом до того, щоб займатись спортом і вести здоровий спосіб життя. Сергій Іванович наголосив, що хмельничани мають ким пишатися - це срібний призер чемпіонатів Європи та Світу з веслування на байдарках і каное Павло Алтухов, чемпіон Європи з веслування на байдарках і каное Дмитро Янчук; призер кубку Світу та чемпіонату України з вільної боротьби Павло Олійник, дворазовий чемпіон, чемпіон Європи з футболу Паралімпійських ігор Володимир Антонюк, чемпіон Паралімпійських ігор, чемпіон Європи з футболу Олександр Девлиш,  переможниця Чемпіонатів України з легкої атлетики серед юніорів Марина Бех.
Детальніше...
 
Комунальники на минулому тижні, окрім інших робіт, проводили капітальний ремонт доріг
Середа, 10 вересня 2014, 12:25
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 3 до 10 вересня.
Зокрема, працівники комунального підприємства "Міськсвітло" замінили 189 ламп зовнішнього освітлення на вулицях: Кутузова, Курчатова, Щербакова, Львівському шосе, Тернопільській, Західно-Окружній, Рибалка, Завадського, Щедріна, Солов'їній, Водопровідній, Володимирській, П. Мирного, Гагаріна, Вайсера, Північній, Гастелло, Басейній, Чорновола, Молодіжній, Високій; у провулку Володимирському. Ліквідували обриви та пошкодження повітряних ліній на вулицях: Кутузова, Гайдара, Чорновола та коротке замикання на вулиці Зарічанській.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Сергій Мельник провів засідання регіонального відділення Асоціації міст України
  • Зміни у законодавстві України
  • Хмельничани через благодійний фонд "Надія" продовжують підтримувати українську армію
  • Фонтан у формі кулі з’явився у відпочинковій зоні скверу імені Т. Шевченка
  • РЕМ повідомляє
  • Депутати розпочали підготовку до чергової сесії
  • "Берег надії" прийняв нову зміну
  • Вічна пам’ять та слава Герою!
  • До уваги керівників підприємств міста!
  • “Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки у світі не можуть замінити фізичні вправи”
  • РЕМ повідомляє
  • Першокурсники Національної академії Державної прикордонної служби урочисто присягнули на вірність народові України
  • Хмельницькі мажоретки із композицією з національними прапорами перемогли на Чемпіонаті Європи та Світу
  • Міський голова провів прийом громадян з особистих питань
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 8 до 14 вересня 2014 року
  • РЕМ повідомляє
  • Масштабні роботи із забезпечення надійного водовідведення на вулиці Шевченка завершені
  • Підприємці приймають вітання з нагоди професійного свята
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

Сторінка 28 з 236
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02