This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=348 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-12. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Інформація про позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року 

 

Інформація для переселенців,  для військовозобов'язаних  

 

Допомоги потребує капітан Олександр Петраківський 

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Хмельничани через благодійний фонд "Надія" продовжують підтримувати українську армію
Середа, 03 вересня 2014, 10:07
Днями відбулося чергове засідання Наглядової ради Благодійного фонду "Надія". Станом на 29 серпня, на день проведення засідання Наглядової ради, на рахунок БФ "Надія" надійшло майже 205 тис. грн., з них 132 тис. грн. ще не розподілені.
За результатами обговорення заяв про благодійну допомогу на засіданні ради було прийнято рішення про такий розподіл коштів.
На придбання інструментарію для артроскопії на забезпечення лікарсько-сестринської бригади військової частини А2339, яка виконує завдання в зоні АТО, виділити 34 тис. грн.
На придбання стальних листів для бронювання та переобладнання автомобілів, що задіяні в зоні АТО та використовуються бійцями спецпідрозділу УМВС України в Хмельницькій області, перерахувати 38 тис. грн.
Детальніше...
 
Запрошуємо здійснити фотомандрівку до Парижа
Середа, 03 вересня 2014, 09:09
Запрошуємо хмельничан та гостей міста на відкриття фотовиставки "Скромна чарівність Парижа" фотохудожниці із Києва Наталі Компанцевої, яке відбудеться 3 вересня о 16.00 в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).
Вхід вільний.
 
У міській раді почули потреби переселенців з Донбасу, які прибули у Хмельницький, і спільно вирішували як зарадити проблемам
Вівторок, 02 вересня 2014, 17:56
З метою вивчення потреб, виявлення проблемних питань та надання роз’яснень щодо соціального забезпечення та розміщення громадян, вимушено переміщених  із зони АТО, у залі засідань міської ради відбулась зустріч заступника міського голови Григорія Давиденка, представників управління Державної міграційної служби в Хмельницькій області, Департаменту соціального захисту населення, начальників управлінь міської ради, які входять до міського штабу з питань соціального забезпечення, із переселенцями, що перебувають у місті Хмельницькому. Найнагальніші питання, котрі порушили дві сім’ї - харчування немовлят та забезпечення їх засобами гігієни, було вирішено невідкладно, вже під час зустрічі.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 02 вересня 2014, 17:24
У зв’язку з виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії 3 вересня з 09.30 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків на вулицях Пілотській та Госпітальній. Цього ж дня з 9.00 до 17.00 в зв’язку з проведенням ремонтних робіт на комплексній трансформаторній підстанції будуть знеструмлені вулиці Вокзальна, Саварчука, Качинського, Декабристів та провулок Шкільний.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
На телефонні звернення хмельничан відповів секретар міської ради
Вівторок, 02 вересня 2014, 15:32
Традиційну пряму телефонну лінію "Міська влада відповідає" цього разу провів секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський. Протягом години Костянтин Іванович відповів на 3 дзвінки, під час яких хмельничани озвучили питання та проблеми.
Першою зателефонувала хмельничанка, яка мешкає на вулиці Проскурівського підпілля. Жінка просила облаштувати місток, який веде до тролейбусної зупинки "Паркова". За її словами без перил людям старшого віку важко ним пересуватися.
Детальніше...
 
Нотаріуси приймають вітання з професійним святом
Вівторок, 02 вересня 2014, 12:54
Міський голова Сергій Мельник взяв участь в засіданні круглого столу з нагоди відзначення Дня нотаріату. Цьогоріч представники нотаріату міста не лише приймали вітання, але й обговорили злободенні питання, які виникають ході щоденної роботи. Сьогодні в Хмельницькому працює 2 державні нотаріальні контори та 47 приватних нотаріусів.
"В першу чергу хочу подякувати приватним нотаріусам, які за приватні кошти організували роботу, сплачують податки, створили нові робочі місця. Я думаю, що створено нормальні конкурентні умови, люди уже визначилися і кожен нотаріус має коло власних клієнтів. Дякую за роботу і бажаю здоров’я, добра та успіхів у вашій праці", - сказав Сергій Іванович.
Детальніше...
 
Що потрібно знати військовозобов'язаному при мобілізації
Вівторок, 02 вересня 2014, 12:30
Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини роз’яснює, що потрібно знати військовозобов'язаному  при  мобілізації. Законами України "Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію" затверджено Укази Президента України від 17 березня 2014 року № 303/2014,  від 6 травня 2014 року № 454/2014  та 21 липня 2014 року № 607/2014,  в яких зазначено, що у зв'язку з різким ускладненням внутрішньополітичної обстановки у південних і східних регіонах держави внаслідок дальшого втручання Російської Федерації у внутрішні справи України, зростанням соціальної напруги в державі оголошено та проводиться часткова мобілізація (далі - мобілізація). Указ набрав чинності з 24 липня 2014 року.
Детальніше...
 
Жителі Донбасу отримують державні соціальні виплати
Вівторок, 02 вересня 2014, 10:22
Міжвідомчий координаційний штаб повідомляє.
Внутрішні переміщення осіб
Згідно з оперативною інформацією загальна кількість громадян України, які переселені з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь до інших регіонів, складає 17 тис. 280 осіб, у тому числі 4 тис. 889 дітей, 1 тис. 241 інвалідів та осіб похилого віку. За добу – 108 осіб, у тому числі 104 дитини, 2 інваліда та особи похилого віку. З району проведення АТО до інших регіонів переселено 199 тис. 3 особи, у тому числі 65 тис. 323 дитини, 26 тис. 212 інвалідів та осіб похилого віку (у тому числі тимчасово переміщених в межах Донецької області - 61 тис. 355 осіб). За добу – 581 особа. Всього тимчасово розміщено 216 тис. 283 особи, у тому числі 70 тис. 212 дітей, 27 тис. 453 інвалідів та осіб похилого віку.
Детальніше...
 
Скликається сесія міської ради
Вівторок, 02 вересня 2014, 09:50
Чергова сорок друга сесія міської ради скликається 17 вересня о 10 годині в залі засідань міської ради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Мельник.
З поміж інших депутати розглянуть питання щодо регулювання земельних відносин.
На сесію запрошуються голова обласної ради, голова обласної державної адміністрації, народні депутати України, члени виконавчого комітету, директори департаментів, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету.
 
РЕМ повідомляє
Понеділок, 01 вересня 2014, 16:44
У зв’язку з виконанням ремонтних робіт на лінії 2 вересня з 09.30 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків на вулицях Кутузова, Пілотській та у провулку Панфілова.
Цього ж дня з 9.00 до 14.00 в зв’язку із проведенням ремонтно-профілактичних робіт будуть знеструмлені вулиці Проскурівська, І.Франка та Пилипчука.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
У НВК №31 відкрито чотири дошкільних групи і два початкових класи
Понеділок, 01 вересня 2014, 16:08
У Хмельницькому навчально-виховному комплексі №31 «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад І ступеня», який знаходиться у мікрорайоні Виставка, для маленьких хмельничан відкрито 2 початкових класи і 4 дошкільних групи. З першого вересня 100 дошкільнят виховуватимуться у затишних кімнатах з новими яскравими меблями, 52 першокласники розпочнуть навчання у двох укомплектованих класах. Значну підтримку в облаштуванні цього закладу надали міська влада, батьки, спонсори та меценати. На відкриття реорганізованого закладу та урочисту лінійку, присвячену Дню знань, завітав міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
Хмельницькому ансамблю «Step dance» за артистичністю, емоційністю та стилем танцювальних композицій не було рівних на Міжнародному конкурсі
Понеділок, 01 вересня 2014, 15:23
Зразковий художній колектив України ансамбль сучасних танців «Step dance» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва влітку цього року взяв участь у Міжнародному конкурсі мистецтв «Радост на брега» в місті Ахілоє у Болгарії. Цей дитячий конкурс зібрав танцювальні колективи з Німеччини, України, Білорусії, Грузії, Росії та Болгарії. Серед соло у різних вікових категоріях діти ансамблю «Step dance» вибороли три перших місця (діти, юніори) і три Grand Priх за стильне виконання сольних номерів та чотири перших місця (юніори, дорослі) і чотири Grand Priх за артистичність у своїх композиціях.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 1 до 7 вересня 2014 року
  • В Хмельницькому відкрили пам’ятник Папі Римському Івану Павлу ІІ
  • Хмельницькі школярі святкують День Знань
  • Символічні ключ до знань і студентський квиток урочисто вручили першокурсникам у головному виші Хмельницького
  • Дорогі дошкільнята, школярі, учні профтехучилищ, студенти, шановні вчителі, викладачі, батьки!
  • До уваги громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції та прибувають у місто Хмельницький
  • Встановлено кращих за професіями у 2014 році
  • Присуджено премії імені Богдана Хмельницького у 2014 році
  • Проект “До Дерева” відкрито в обласному художньому музеї
  • В неділю до Хмельницького завітають учасники міжнародного мотопробігу
  • Визначено місця для розміщення передвиборної агітації
  • Відбулося засідання виконкому
  • "Пісню піску та води" можна побачити в Хмельницькому
  • На пленумі міської організації ради ветеранів проаналізували зроблене та обговорили напрямки подальшої діяльності
  • Упродовж тижня працівники ЖЕК ів відремонтували близько 880 квадратних метрів покрівлі житлових будинків
  • Хмельницький „Подолянчик” полонив своїм мистецтвом Туреччину
  • Зміни у законодавстві України
  • За круглим столом обговорили перспективи реформування місцевого самоврядування
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

Сторінка 30 з 235
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02