This version of the page http://www.elibukr.org/uk/pro-proekt/deklaraciya.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-11. The original page over time could change.
Find out more about Navigation! - ELibUkr
   

  • Укр
  • Eng
Головна Про проект

Декларація

Декларація приєднання до проекту ELibUkr

"Електронна Бібліотека України:

створення Центрів Знань в Університетах України»

Цією декларацією _____________________________________________________________________

(повна назва університету)

(далі – ОРГАНІЗАЦІЯ), заявляє про своє приєднання до проекту "Електронна Бібліотека України: створення Центрів знань в Університетах України" (далі – ПРОЕКТ) та визнання всіх стратегічних завдань цього ПРОЕКТУ.

ОРГАНІЗАЦІЯ визнає необхідність створення Центру знань на своїй базі та його поступовий розвиток в системі академічної соціальної мережі Центрів знань ПРОЕКТУ і гарантує підтримку ПРОЕКТУ у наступному:

  1. У впровадженні використання наукових електронних ресурсів у практику навчального процесу та наукових досліджень, що проводяться в ОРГАНІЗАЦІЇ.
  2. У забезпеченні можливості вільного доступу до інформаційних ресурсів ПРОЕКТУ для студентів, викладачів та науковців ОРГАНІЗАЦІЇ шляхом створення і розвитку публічного доступу до ІНТЕРНЕТ, (не менше 50 комп’ютерів), в тому числі у науковій бібліотеці ОРГАНІЗАЦІЇ (не менше 5 комп’ютерів)
  3. У забезпеченні доступу до Інтернет із швидкістю не менше 5 Мбт/сек.
  4. У забезпеченні можливості вільного публікування результатів наукової творчості викладачів, співробітників та студентів ОРГАНІЗАЦІЇ через офіційний інституційний репозитарій ОРГАНІЗАЦІЇ (згідно із затвердженими правилами та політиками таких репозитаріїв).
  5. У розвитку організаційної стратегії трансформації наукової бібліотеки ОРГАНІЗАЦІЇ – у науково-інформаційний центр, що відповідає за підтримку та забезпечує інформаційні наукові та дослідницькі потреби спільноти ОРГАНІЗАЦІЇ, її освітніх і наукових партнерів на принципах доступності, оперативності, комфортності.

Для реалізації всього вищезазначеного ОРГАНІЗАЦІЯ зобов’язується:

1. Передбачити виділення у бюджеті ОРГАНІЗАЦІЇ фінансів для передплати електронних ресурсів у обсязі, не менше, ніж дворічна передплата базового пакету EBSCO (за ціною на дату приєднання).

2. Призначити уповноважену особу (осіб) для координування дій за ПРОЕКТОМ і управління та розвитку інформаційних електронних ресурсів у ОРГАНІЗАЦІЇ: Координатора проекту.

(Директор/ Ректор організації)

Завантажити Декларацію

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Лічильник

На даний момент 23 гостей на сайті
  

  

  


Події

No events

Контакти

e-mail: info@elibukr.org
Телефон/Факс: +38 (044) 425-60-55
Адреса: вул. Г. Сковороди, 2,  м. Київ, 04655, Україна.