This version of the page http://www.nivea.ua/about-us/Conditions-of-Use (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-07. The original page over time could change.
Умови користування - NIVEA

1. Оновлення до цих Умов Користування

У зв'язку з постійними технічними та юридичними інноваціями ми зобов'язані коректувати та/або оновлювати умови користування час від часу. У зв'язку з цим просимо перевіряти дану сторінку на наявність оновлень при кожному відвідуванні нашого сайту. Останнє оновлення було здійснено у вересні 2010 року.

2. Авторські права та інші права на інтелектуальну власність

Усе інформаційне наповнення нашого веб-сайта, зокрема тексти, зображення, графіку, звукові файли і відео файли є нашою власністю, якщо однозначно не зазначено інше. Інформаційне наповнення, захищене авторським правом, може використовуватися без явного дозволу лише в особистих цілях, тобто не в суспільних або комерційних цілях (завантажені файли, копії). Зміни, переклади або інше редагування чи обробка інформаційного наповнення допускаються лише з попереднього письмового дозволу компанії Beiersdorf AG.
Не дозволяється несанкціоноване чи неправомірне використання зареєстрованих товарних знаків чи логотипів компанії Beiersdorf AG.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що порушення наших авторських прав чи інших прав на інтелектуальну власність може мати правові наслідки відповідно до цивільного і/чи кримінального законодавства.

3. Обмеження відповідальності

Даний веб-сайт містить гіпертекстові посилання на веб-сайти інших постачальників. Компанія Beiersdorf AG не знайома з інформаційним наповненням веб-сайтів третіх сторін, не дає гарантій і не несе відповідальності за незаконне інформаційне наповнення або інші порушення законодавства на веб-сайтах третіх сторін.
Інформація, розміщена на даному веб-сайті, була зібрана та перевірена з належною мірою відповідальності. Проте ми не несемо відповідальності за її актуальність, точність, повноту і/чи якість.

Цей веб-сайт призначений для надання загальної інформації та не є заміною медичній або професійній консультації. З метою одержання подібної консультації, будь ласка, зверниться до лікаря або спеціалиста. Компанія Beiersdorf AG не несе відповідальності за дії, що були здійснені на підставі інформації на даному веб-сайті.

Користувач самостійно відповідає за наслідки використання даного веб-сайта і завантаження даних. Компанія Beiersdorf AG не несе відповідальності за збиток, зокрема – за збиток, заподіяний файлам даних, апаратному та/чи програмному забезпеченню користувача, зазнаний в результаті таких дій.

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Germany
Телефон: +49 (0)40 – 4909 -0