This version of the page http://uam.in.ua/rus/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-03. The original page over time could change.
УАМ: Новости
Карта сайта Сделать стартовой
Сегодня:
03
Понедельник
Ноябрь 2014
РУС УКР ENG
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту:


Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




Горячие темы форума
А как вы относитесь к информационным линиям и консультативным по продвижению товара?
честная реклама: это реально?
Эффективность рекламы
Инновации
Маркетинговое обеспечение инновационного продукта
Другие темы форума
Новостиза 2014 год RSS

1    2    3    4    5    6    7   


29.10.2014 Діяльність Регіонального Представництва Індустріального Гендерного Комітету з Реклами в Дніпропетровській області.

21 жовтня 2014 р. на кафедрі маркетингу Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» у партнерстві з Українською Асоціацією Маркетингу та Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні було проведено Круглий стіл «Регіональне Представництво Індустріального Гендерного Комітету з Реклами в Дніпропетровській області. Громадський контроль та саморегулювання в рекламній галузі».
Під час заходу відбулась дискусія щодо шляхів співпраці громадянського суспільства, Регіонального Представництва Індустріального Гендерного Комітету з Реклами, державних установ та організацій з метою запобігання розповсюдження сексизму в рекламі в Дніпропетровській області.
  ...
27.10.2014 Резолюція конференції «Дуальна освіта як відповідь на виклики, що стоять перед сучасною системою української освіти»

18-19 вересня 2014 року

Учасники конференції констатують актуальність питань щодо наближення змісту освіти до вимог ринку праці та зазначають необхідність послідовної та системної роботи по впровадженню принципів дуальної освіти в систему підготовки фахівців в Україні, вважаючи цей напрям роботи відповіддю на ті виклики які стоять сьогодні не лише перед системою освіти, а й перед економікою і суспільством в цілому. Дуальна освіта дає можливість оптимально поєднати набуття теоретичних знань та практичних навичок, підвищує шанси випускників отримати перше робоче місце; забезпечує безперервну модернізацію змісту навчальних програм та гарантує здобуття сучасного рівня освіти, шо в свою чергу сприяє економічному розвитку країни. 

Учасники конференції виокремили основні напрями роботи щодо впровадження принципів дуальної освіти в Україні, а саме:
• Налагодження сталих партнерських зв’язків навчальних закладів та виробництвами/закладами/організаціями;
• Формування системи незалежної оцінки
• Розробка та впровадження механізмів погодження навчальних програм с партнерськими виробництвами/закладами/організаціями;
При цьому наголошується на необхідності реалізації цих підходів на всіх освітніх рівнях – від професійно-технічної до вищої професійної освіти. З метою реалізації принципів дуальної освіти учасники конференції ухвалили «Дорожю карту.pdf з впровадження дуальної освіти в Україні».

Організатори конференції Всеукраїнська громадська організація «Українська Асоціація Маркетингу» в партнерстві з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні та НТУУ «Київський політехнічний інститут»

  ...
26.10.2014 Квалификационные экзамены в Одессе на соответствие должности «менеджер по маркетинговым исследованиям»

В Одесском национальном политехническом университете функционирует первый в Украине сертификационный центр Украинской Ассоциации Маркетинга.

24 октября 2014 года состоялся экзамен студентов специальностей «Маркетинг» и «Менеджмент внешнеэкономической деятельности», которые прошли подготовку по программе «Менеджер по маркетинговым исследованиям».  

подробно

  ...
18.10.2014 Четырнадцатая Международная Научно-Практическая Конференция «Маркетинг в Украине»

Цель конференции: определение основных тенденций развития маркетинга в Украине, ознакомления с новейшими технологиями маркетинга, обсуждение практики преподавания маркетинга, обмен опытом с зарубежными коллегами.  

Целевая аудитория: маркетологи, руководители маркетинговых подразделений предприятий, преподаватели ведущих вузов страны.

Основные секции:
• Маркетинговые исследования
• Образование и квалификация маркетологов
• Лучшие практики применения маркетинговых технологий в Украине
• Маркетинг в условиях войны и кризиса
• Интернет маркетинг

  ...
18.10.2014 Х ювілейна Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених «MAJESTY OF MARKETING»

Кафедра маркетингу Державного ВНЗ «Національній гірничий університет» запрошує прийняти участь у Х ювілейній Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «MAJESTY OF MARKETING» 3-4 грудня 2014 р. (Робоча мова конференції – англійська)

Сайт кафедри маркетингу ДВНЗ «НГУ»
http://mk.nmu.org.ua (розділ «Студентські конференції»)

Контакт організаторів marketing-konf@mail.ru 

  ...
13.10.2014 ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ ТА СТУДЕНТІВ

«Актуальні проблеми та перспективи розвитку маркетингового управління»

Київський національний університет технологій та дизайну запрошує молодих учених та студентів Вашого навчального закладу взяти участь у Всеукраїнській науковій конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми та перспективи розвитку маркетингового управління», яка відбудеться 14 листопада 2014 року (заїзд та реєстрація учасників – 13.11.2014 р.).

  ...
11.10.2014 Маркетинг газета

Шановні колеги!
Висловлюємо слова підтримки нашим захисникам, котрі дають можливість нам стабільно працювати і надію на світле, щасливе майбутнє!
В цьому номері ми висвітлюємо вам результати дослідження громадської думки щодо прийняття Верховною Радою Закону про амністію (звільнення від відповідальності) учасників незаконних збройних формувань в Донецькій та Луганській областях.
Також маркетологи плідно працювали над відповідями на виклики сучасної системи навчання, залученням громадськості до формування рамок кваліфікацій юридичних професій; конвергентним newsroom та іншим цікавим матеріалом.
 Бажаємо всім миру та професійних успіхів!

Ірина Лилик
генеральний директор
Української Асоціації Маркетингу
Національний представник
ESOMAR в Україні

Марія Струпова
Випускаючий редактор «Маркетинг газета»
  ...
08.10.2014 О чем пишут маркетологи и рекламисты в 85 номере журнала ««Маркетинг в Україні»

«Маркетинг в Україні», №4, 2014

ЭКВАТОР ГОДА: ПРОГНОЗ РЫНКА МАРКЕТИНГОВЫХ СЕРВИСОВ НА 2014 ГОД

ОБЪЕМ РЕКЛАМНОГО РЫНКА УКРАИНЫ 2014. ОБНОВЛЕННЫЙ ЭКСПЕРТНЫЙ ПРОГНОЗ ВСЕУКРАИНСКОЙ РЕКЛАМНОЙ КОАЛИЦИИ

КАК ВЫБРАТЬ РЕКЛАМНОЕ АГЕНТСТВО СЕГОДНЯ?

ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ИНДУСТРИАЛЬНОГО ГЕНДЕРНОГО КОМИТЕТА ПО РЕКЛАМЕ: ЛЕТО 2014

ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ НА РИНКУ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ І

СОКІВ ЯК ПЕРЕДУМОВА ПЛАНУВАННЯ ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВ

 И другие статьи по маркетингу и рекламе  

  ...
05.10.2014 Конференция заведующих кафедрами маркетинга, 3 октября, КНТЭУ

Ирина Лылык, генеральный директор Украинской Ассоциации Маркетинга выступила на Конференции заведующих кафедрами маркетинга, которая состоялась 3 октября 2014 г. в КНТЭУ. Она отметила, что конференция – это наиболее правильное место для обсуждения и принятия образовательных стандартов. Именно сообщество ученых и ведущих практиков сегодня могут и должны решать совместно вопросы образования маркетологов.  
  ...
17.09.2014 Міжнародна науково-практична конференція «Дуальна освіта як відповідь на виклики, що стоять перед сучасною системою української освіти»

 Програма.pdf
Адрес проведення м. Київ, проспект Перемоги 37, НТУУ "КПІ", НТБ (площа знань),
конференц – зала №12.
18-19 вересня 2014 р.
Час проведення 10.00-17.00
Контакти організаторів 0677758561, 0506102112, 0939576852
umaukr@mail.ru
  ...

1    2    3    4    5    6    7