This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-03. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Інформація про позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року 

 

Інформація для переселенців,  для військовозобов'язаних  

 

Допомоги потребує капітан Олександр Петраківський 

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Шановні працівники і ветерани соціальної сфери!
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 17:10
Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери.
Ваша праця завжди була і залишається однією з найблагородніших у світі. Доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі, самовіддане служіння обраній справі, які вам властиві, винагороджуються вдячністю й повагою людей, яким ви несете тепло, допомагаєте у вирішенні життєвих труднощів, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.
Детальніше...
 
2 жовтня – День працівників соціальної сфери
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 17:00
Напередодні свята у міському будинку культури відбулися урочисті збори, в яких взяв участь заступник міського голови Григорій Давиденко. Вітаючи працівників галузі соціальної сфери міста з професійним святом, Григорій Михайлович високо оцінив їх роль у вирішенні життєвих труднощів мешканців обласного центру. Адже сьогодні у Хмельницькому проживають понад 71 тисяча пенсіонерів, серед яких майже 7 тис. ветеранів війни і 13 тис. ветеранів праці, більше 22 тис. осіб з обмеженими можливостями та інші малозахищені категорії населення, яким працівники соціальної сфери надають дієву допомогу.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 16:09
3 листопада з 9.00 до 17.00 у зв’язку із ремонтно-профілактичними роботами будуть знеструмлені будинки №№ 47-73, 52-74 на вулиці Верейського.
Цього ж дня з 10.00 до 15.00 з аналогічної причини буде призупинено електропостачання будинків за адресами: вул. Філіпова, №№ 7-112/1, 8-110; вул. Залізнична, №№ 39-83,42-96/1.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Громада міста Хмельницького провела в останню путь Героя - Руслана Ліщука
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 16:03
Більше тисячі хмельничан прийшли сьогодні на майдан Незалежності, аби попрощатися з нашим земляком, вірним обов’язку та честі сином українського народу, справжнім патріотом - Русланом Ліщуком, який став на захист єдиної незалежної України і віддав за неї найдорожче – своє життя. Руслан Володимирович під час виконання службового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції отримав важкі поранення і помер у Львівському військовому госпіталі. На головному майдані міста відбувся жалобний мітинг і церемонія прощання з Русланом Ліщуком.
Детальніше...
 
Комунальні служби дбають про чистоту і благоустрій міста та комфорт хмельничан
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 15:30
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, за період з 22 до 31 жовтня.
Зокрема, працівники комунального підприємства "Міськсвітло" замінили 242 лампи зовнішнього освітлення на вулицях: Горького, Яворницького, Калнишевського, Кудрянки, Мічуріна, Невського, Тернопільській, Будьонного, Трудовій, Черняховського, Гавришка, Верхній Береговій, Вокзальній, Чорновола, Цегельній, Тичини, Криничній, Бегми, Кармелюка, Черняховського, Шевченка, Короленка, Франка, Зарічанській, Проскурівській; у провулках: Вокзальному, Ватутіна, Шевченка, В.Береговому та в парку ім. М.Чекмана. Очистили опори від реклами на вулицях: Європейській, Свободи, Рибалка, прос. Миру.

Детальніше...
 
“Інша студія”, нам 5”
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 14:48
У музеї-студії фотомистецтва розгорнуто виставку творчих робіт чотирьох молодих, креативних фотохудожників “Іншої студії” – Віктора Федотова, Нати Дмитрук, Василя Шепелли та Сергія Лисого. Фотовиставка є своєрідним звітом дружнього колективу з нагоди п’ятиріччя спільної творчої діяльності. В експозиції представлено понад 70 найкращих та нових робіт, портретних фотографій. В основному всі фото зроблено за допомогою класичної чорно-білої фотоплівки.
В урочистому відкритті фотовиставки взяла участь керуюча справами виконавчого комітету Людмила Черевченко.
Детальніше...
 
Увага уточнення! Секретар міської ради Костянтин Чернилевський спілкуватиметься з хмельничанами
П'ятниця, 31 жовтня 2014, 10:24
4 листопада від 12.00 до 13.00 працюватиме пряма телефонна лінія "Міська влада відповідає". На звернення хмельничан відповість секретар міської ради Чернилевський Костянтин Іванович.
Звернення прийматимуться за номером телефону: 76-48-88.
Цього ж дня о 16.00 Костянтин Чернилевський в приміщенні Будинкоуправління №2 (вул. Майборського, 11) проведе виїзний прийом з особистих питань громадян, які обслуговуються цим Будинкоуправлінням.
 
Скликається сесія міської ради
Четвер, 30 жовтня 2014, 17:24
Чергова сорок четверта сесія міської ради скликається 12 листопада о 10 годині в залі засідань міської ради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Мельник.
Депутатам буде запропоновано розглянути питання: про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2014 року; про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду Хмельницької міської ради за дев’ять місяців 2014 року; щодо регулювання земельних відносин; інші питання.
На сесію запрошуються голова обласної ради, голова обласної державної адміністрації, народні депутати України, члени виконавчого комітету, директори департаментів, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету.
 
РЕМ повідомляє
Четвер, 30 жовтня 2014, 16:25
31 жовтня з 9.00 до 17.00 у зв’язку із заміною опор повітряної лінії будуть знеструмлені будинки №№ 7/17, 8-18 на вул. Примакова та №№ 1-23, 2-10 у пров. Човновому.
Цього ж дня з 9.00 до 13.00 у зв’язку з ремонтно-профілактичними роботами на трансформаторній підстанції буде призупинено енергопостачання будинків за адресами: вул. Чапаєва, №№ 5-63, 6-64; вул. Короленка, №№ 74-134, 101-153; пров. Гоголя, №№ 1-5, 2-12.
Детальніше...
 
Вічна пам’ять та слава Герою!
Четвер, 30 жовтня 2014, 15:47

Хмельницька міська рада, виконавчий комітет, уся громада міста Хмельницького з великим сумом сприйняли звістку про смерть тридцятишестирічного сержанта Ліщука Руслана Володимировича, який був важко поранений під час виконання службового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції і від отриманих ран помер у Львівському військовому госпіталі, та висловлюють щирі співчуття батькам, дружині, дітям, бойовим побратимам, усім рідним і близьким покійного. Церемонія прощання з Русланом Ліщуком відбудеться 31 жовтня о 12.00 на головній площі міста Хмельницького - майдані Незалежності України.

Детальніше...
 
Впродовж минулого тижня працівники ЖЕКів відремонтували 8 під’їздів, 14 вхідних дверей, 420 квадратних метрів покрівель, 110 метрів квадратних прибудинкової території, засклили 142 квадратних метри вікон
Четвер, 30 жовтня 2014, 15:00
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 23 до 29 жовтня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Відремонтовано під’їзд – вул. Курчатова, 102/1(1). Виконано ремонт козирка над входом в підвальне приміщення – вул. Курчатова, 11(1). Замінено 14,5 м/п каналізаційних труб (Ду - 110) – вул. Соборна, 15, 26, вул. Проскурівського підпілля, 16, пров. Північний, 1. Відремонтовано 6 шт. запірної арматури (Ду – 15, 32) – вул. Курчатова, 71, вул. Соборна, 27, вул. Подільська, 25, вул. Прибузька, 2.
Детальніше...
 
В обласному художньому музеї представили “Альбом з марками” Олега Демка
Четвер, 30 жовтня 2014, 12:49
Цьогорічна, восьма за рахунком, персональна виставка хмельничанина, митця Олега Демка, представлена у Хмельницькому обласному художньому музеї, має назву “Альбом з марками” та об’єднує різні за жанрами та темами живописні полотна. В експозиції представлено 24 роботи. Олега Демка знають у мистецьких колах далеко за межами нашого міста. Його творчі роботи знаходяться в музеях та приватних колекціях більш ніж 30 країн світу: Австрії, Бельгії, Болгарії, Ізраїлю, Індії, Литви, Польщі, США, Франції тощо. В урочистому відкритті виставки робіт знаного художника взяв участь міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Юна дослідниця Діана Семенюк гідно представила Хмельницький на Всеукраїнському біологічному форумі "Дотик природи"
  • Статус внутрішньо переміщених осіб врегульовано Законом
  • РЕМ повідомляє
  • Триває місячник безпечного та економного використання газу в побуті
  • Грошова допомога вимушеним переселенцям
  • Найкращі роботи «Іншої студії» за 5 років її діяльності можна буде побачити у музеї-студії фотомистецтва
  • Зміни у законодавстві України
  • На честь 70-річчя вигнання нацистських окупантів з України у Хмельницькому висаджено калиновий гай
  • У нас надія лише на них. У них надія лише на нас!
  • Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції
  • РЕМ повідомляє
  • Служба у справах дітей консультує: Життя дитини після розлучення батьків
  • 70 років тому Україну визволили від нацистських окупантів
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 27 жовтня до 2 листопада 2014 року
  • РЕМ повідомляє
  • Троє юних науковців з міста Хмельницького стали стипендіатами Президента України
  • Вшануймо пам'ять визволителів України
  • Урок мужності юним хмельничанам дав ветеран Великої Вітчизняної війни, генерал-майор Іван Бабак
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 231
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02