This version of the page http://www.betta.ua/detali-cleaning-in-joy.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-02. The original page over time could change.
Офіційні правила рекламної акції від ТМ «Добра Господарочка»

Офіційні правила рекламної акції від ТМ «Добра Господарочка»

Організатор: ТОВ «Бетта», ЄДРПОУ 31405839;01014, м. Київ, вул. Струтинського 6, (надалі – «Організатор»).

1.Умови участі в рекламній акції від ТМ «Добра Господарочка» (надалі - «Акція»):
1.1.В Акції можуть брати участь дієздатні громадяни України, які проживають на території України, досягли повноліття (18 років), та які в період проведення Акції належним чином виконали всі правила та умови цієї Акції, наведені нижче.
1.2.Акція проводиться по відношенню до всього асортименту товарів Торгової марки «Добра Господарочка» (надалі - «Акційна продукція»).
2.Для того, щоб взяти участь в Акції, особі, що відповідає вимогам даних Умов, необхідно:
2.1.Протягом строку дії Акції згідно даних правил придбати Акційну Продукцію у кількості не менше однієї упаковки;
2.2.Вирізати штрих-код з упаковки і надіслати його та коректно заповнену анкету на адресу: Україна, 01014, вул. Струтинського, 6, оф. 500 (надалі – «Акційна адреса).
2.3.Факт відправлення штрих-коду і анкети означає, що Учасник ознайомився, а також повністю та безумовно погодився з усіма Умовами Акції.
2.4. Кількість штрих-кодів, які може надсилати Учасник Акції, - необмежена.
2.5. При надсиланні 3 (трьох) штрих-кодів Учасник Акції отримує гарантований подарунок – набір продукції ТМ Добра Господарочка і рукавицю. При надсиланні 5 (п’яти) штрих-кодів Учасник Акції отримує гарантований подарунок – набір продукції ТМ Добра Господарочка, фартух і рукавицю.
2.6. При надсиланні більше 5 (п’яти) штрих-кодів Учасник Акції отримує гарантовані подарунки за кожні 5 (п’ять) штрих-кодів і за кожні 3 (три) штрих-коди залишку.
3. Фонд подарунків Акції:
3.1. Подарунки:

Дата надсилання штрих-кодів

Назва призу

Доступна кількість призів, шт.

Визначення переможців

01.11.2014-31.12.2014

Набір продукції ТМ Добра Господарочка і рукавиця

1000

Кожен, хто надіслав 3 штрих-коди і коректно заповнену анкету

Набір продукції ТМ Добра Господарочка, фартух і рукавиця

500

Кожен, хто надіслав 5 штрих-кодів і коректно заповнену анкету

3.2. Головний подарунок:

Дата надсилання штрих-кодів

Назва призу

Доступна кількість призів, шт.

Визначення переможців

01.11.2012 – 31.12.2012

Система для прибирання EasyWring UltraMat ТМ Vileda

20

Розподіл  відбувається серед усіх Учасників Акції, що прислали хоча б 1 (один) штрих-код на акційну адресу в період проведення Акції з «01» листопада 2014 року по «31» грудня 2014 включно року та випадковим чином, шляхом комп’ютерної вибірки, буде визначений, як виграшний.

3.3.Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь:
3.3.1. власники, засновники, учасники, працівники та представники будь-якої організації (товариства, підприємства тощо), залученої до виробництва Акційної продукції та будь-якої організації (товариства, підприємства тощо), залучені до організації та проведення даної Акції;
3.3.2. чоловік або дружина осіб, вказаних у підпункті 3.3.1. даного пункту Правил;
3.3.3. найближчі родичі (діти, брат, сестра, батько, мати, дід, баба) осіб, вказаних у підпунктах 3.3.1. даного пункту Правил;
3.3.4. фізичні особи, які не дотримуються вимог цих Правил;
3.3.5. фізичні особи, що придбали акційну продукцію після періоду проведення Акції.
3.3.6. Учасники Акції несуть відповідальність за правильність зазначення всієї інформації, яку вони надають на запит Організатора Акції у відповідності до чинного законодавства України, яке регулює питання обробки та захисту персональних даних та інформації.
3.4.7. У разі виявлення вищезазначених осіб серед учасників, які можуть претендувати на здобуття будь-якого подарунку, подарунок такому учаснику не надається.
4. Термін проведення Акції:
4.1.Акція проводиться на всій території України в період з «01» листопда 2014 року по «31» грудня 2014 року включно (далі також «строк проведення Акції» або «період Акції»).
4.2. Акція триває до моменту закінчення подарунків або закінчення строку проведення акції.
4.3. Штрих-коди та анкети, які будуть надіслані після «31» грудня 2014 року на акційну адресу, до участі в Акції не приймаються.
5. Умови отримання подарунків:
5.1.Подарунки вказані в п.3.1. Правил.
1000 Учасників Акції, що перші пришлють по 3 (три) штрих-коди і коректно заповнену анкету, та 500 Учасників Акції, що перші пришлють по 5 (п’ять) штрих-кодів та коректно заповнену анкету, мають право на отримання одного подарунку з наведених в таблиці п.3.1. Правил, за умови належного та повного дотримання умов цих правил Акції.
5.2.Головні подарунки «Системи для прибирання EasyWring UltraMat ТМ Vileda»
5.2.1. Всі Учасники Акції, що пришлють хоча б 1 (один) штрих-код і заповнену анкету, отримують можливість стати власником одного подарунку з наведених в таблиці п.3.2 Правил, за умови належного та повного дотримання умов цих правил Акції.
5.2.2. Визначення Учасників, що отримають Головний подарунок «Система для прибирання EasyWring UltraMat ТМ Vileda» (надалі «Розподіл»), проводиться наступним чином:
5.2.3. Розподіл Головноих подарунків «Система для прибирання EasyWring UltraMat ТМ Vileda» відбувається серед усіх Учасників Акції, що прислали хоча б 1 (один) штрих-код на акційну адресу та коректно заповнену анкету в період проведення Акції з «01» листопада 2014 року по «31» грудня 2014 включно року та випадковим чином, шляхом комп’ютерної вибірки, буде визначений, як виграшний.
5.3. Анкета Учасника Акції
5.3.1.Умовою отримання подарунків є надсилання зі штрих-кодами належним чином заповненої анкети Учасника Акції, котрий надає інформацію про себе, повну адресу проживання, на яку Організатором буде надіслано Подарунок, а також письмову згоду на збір, обробку та включення його персональних даних до бази персональних даних «Переможці», володільцем та розпорядником якої є Організатор.
5.3.2. Анкета розміщується на зворотній стороні листівки, що анонсує Акцію, і розповсюджується у місцях продажу акційної продукції. Анкету можна скачати на сайті Організатора http://www.betta.ua у період проведення Акції.
5.3.3.Усі пункти анкети є обов’язковими до заповнення, у разі відсутності відповіді на одне з питань анкети, або не надання згоди на обробку персональних даних, Учасник позбавляється права участі в Акції, і право отримання подарунку переходить до наступного Учасника, який надіслав штрих-коди і заповнену належним чином анкету.
6. Порядок і термін отримання подарунків:
6.1.Подарунки вказані в таблиці п.3.1. Правил відправляються Учасникам, які здобули відповідне право, після належного виконання ними всіх умов цих Правил, але не пізніше «20» лютого 2015 року.
6.2. Інформація про переможців Акції буде опублікована на сайті Організатора http://www.betta.ua 20 січня 2015 року.
6.3.Визначений Організатором випадковим шляхом Подарунок відправляється на вказану Учасником поштову адресу в спосіб обраний Організатором. Отримання подарунків здійснюється Учасниками Акції особисто.
6.4.Витрати з доставки подарунків повністю покладаються на Організатора.
6.5. Подарунок, що не буде забраний Учасником Акції за вказаною Учасником адресою протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати його надходження, повертається відправнику. В цьому випадку вважається, що такий Учасник добровільно відмовився від подарунку і автоматично втрачає право на його отримання, а Організатор залишає за собою право розпорядитися цим подарунком на власний розсуд.
7.Інші умови отримання подарунків:
7.1.Організатор залишає за собою право:
7.1.1. В односторонньому порядку змінювати правила та умови проведення Акції. Такі зміни підлягають опублікуванню в порядку, який передбачений чинним законодавством України.
7.1.2. Виконувати всі дії та надавати документи, які необхідні для безперешкодного отримання та передачі подарунка.
7.1.3.Повторне відправлення подарунків, не одержаних з будь-яких причин, не передбачається, і Організатор не несе зобов’язань і не розглядє претензії щодо їх надання або здійснення Учаснику Акції будь-яких компенсацій.
7.1.4. Отримання подарунків Акції допускається лише особами, що отримали відповідне право згідно з умовами цих Правил, і виключно в порядку, установленому цими Правилами.
7.1.5.У випадку втрати права на отримання подарунка Учасником, Організатор має право провести визначення нового переможця на тих же умовах визначених Правилами.
7.1.6. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил та надання всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання подарунків Акції. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Учасника Акції права на одержання подарунків. При цьому, цей Учасник вважається таким, що відмовився від отримання відповідного подарунку, та не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації, в тому числі грошової.
7.1.7.Подарунки Акції не підлягають обміну, в тому числі на грошовий еквівалент. Організатор має право замінити подарунок, який бере участь в Акції, на інший аналогічний подарунок, попередньо повідомивши Учасників Акції про таке рішення на сайті http://www.betta.ua
7.1.8.Відповідальність за якість подарунків Акції та їх гарантійне обслуговування несуть їх виробники згідно чинного законодавства України.
7.1.9.Організатор Акції і пов'язані з Акцією особи не несуть відповідальності за подальше використання подарунків Акції Учасниками після їх одержання та/або за неможливість Учасників Акції скористатись наданими подарунками з будь-яких причин.
8. Інформування Учасників Акції:
8.1.Офіційні Правила Акції публікуються на сайті http://www.betta.ua.
8.2. Результати Акції будуть опубліковані на сайті http://www.betta.ua.
8.3.Зовнішній вигляд реальних подарунків може відрізнятися від їх зображення в рекламних матеріалах.
8.4. Організатор має право вносити зміни в дані Правила, в тому числі змінювати строки дії Акції, з обов’язковим їх розміщенням на сайті http://www.betta.ua.
9. Інші положення:
9.1.У разі виникнення будь-яких суперечок стосовно тлумачення умов проведення Акції офіційним визнається тлумачення Організатора, яке є остаточним і обов’язковим для всіх Учасників Акції та не підлягає оскарженню. Рішення Організатора/Виконавця з усіх питань, пов'язаних із проведенням Акції, вважаються остаточними, такими, що не підлягають оскарженню й поширюються на всіх Учасників Акції.
9.2.Учасник Акції своєю участю у даній Акції повністю погоджується із Умовами та Правилами Акції і повинен їх виконувати.
9.3. Організатор не несе відповідальності за роботу і будь-які помилки операторів поштового зв’язку та кур'єрських служб, внаслідок яких поштові відправлення не надійшли або надійшли із запізненням, їх було загублено чи пошкоджено; за настання обставин непереборної сили.
9.4.Організатор Акції не несе відповідальності за достовірність отриманої від Учасників Акції інформації, в тому числі за дійсність, достовірність та належність Учасникам Акції почтових адрес.
9.5.Організатор Акції не несе відповідальності за неможливість Учасника Акції отримати або скористатися передбаченими цими Правилами подарунками у зв’язку із відсутністю у такого Учасника необхідних документів або іншими обставинами, які не залежать від волі Організатора Акції.
9.6.Беручи участь в цій Акції, Учасник погоджується, що розміщення його прізвища, імені, по-батькові та міста проживання в оголошенні результатів Акції може бути здійснене без його письмової згоди.
9.7.Організатор Акції і пов'язані з Акцією особи не несуть відповідальності за неможливість надіслання/надання подарунків Акції Учасникам Акції з будь-яких причин, що не залежать від Організатора, в т.ч. у випадку, якщо контактна адреса, ім’я та/або прізвище, номер телефону або інша інформація була вказана невірно та/або нерозбірливо, змінено тощо. При цьому такий Учасник не має права на одержання будь-якої компенсації, в тому числі і грошової.
9.8.Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою повну згоду на безкоштовне використання (не буде мати жодних фінансових та матеріальних претензій в подальшому в тому числі право на отримання гонорару за використання відзнятого матеріалу) наданої ним інформації про себе Організатором Акції, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою/методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч., але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, а також підтверджує свою повну згоду для надсилання йому інформації, СМС-повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) про наступні активності Організатора тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором або Виконавцем Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України “Про захист персональних даних”. Учасник має право в будь-який момент відмовитися від отримання СМС-повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) про наступні активності Організатора, попередньо повідомивши Організатора про таке рішення.
9.9.Учасники Акції розуміють та згодні дотримуватись умови, що вони можуть надавати засобам масової інформації відомості стосовно участі в Акції та отримання подарунків лише за наявності окремої в кожному випадку письмової згоди ТОВ «Бетта».
9.10.Організатор/Виконавець і пов'язані з Акцією особи не вступають в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції і прав на одержання подарунку. Організатор/Виконавець Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.
9.11. Оподаткування подарунків, які отримуються Учасниками Акції за результатами проведення Акції покладається на Організатора Акції. Нарахування, утримання та сплата податків проводиться таким податковим агентом у відповідності до умов, які встановлені Податковим кодексом України.
9.12.Дані Правила є єдиними офіційними правилами участі в Акції.
9.13.Дана Акція не є лотереєю, або послугою у сфері грального бізнесу.

Наверх
© 1997 - 2014 Бетта ООО - Компания производитель
Дистрибьютор продукции. Все права защищены.
spravka.ua