This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=180 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-11-01. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Інформація про позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року 

 

Інформація для переселенців,  для військовозобов'язаних  

 

Допомоги потребує капітан Олександр Петраківський 

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Міський голова передав ключі від пересувного стоматкабінету начальнику Хмельницького військового госпіталю
П'ятниця, 26 вересня 2014, 16:38
Сьогодні на території Хмельницького військового госпіталю міський голова Сергій Мельник вручив ключі від пересувного стоматологічного кабінету начальнику госпіталю, полковнику медичної служби Олександру Завроцькому. Стоматкабінет на базі автомобілю ТАТА LP 613/38 передано відповідно до рішення Хмельницької міської ради. Депутати, відповідаючи на звернення Міністерства оборони України, вирішили передати автономний стоматкабінет військовим для виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції.
Детальніше...
 
У мікрорайоні Виставка запрацював дошкільний навчальний заклад №36
П'ятниця, 26 вересня 2014, 16:32
Напередодні Дня міста та Всеукраїнського Дня дошкільника відбулася приємна подія – після капітального ремонту для маленьких хмельничан  гостинно відчинив двері ще один дитячий  садок – дошкільний навчальний заклад №36 “Вербиченька”, який завдяки зусиллям міської влади повернуто у власність громади. У відновленому дитсадку для маленьких відвідувачів відкрито 4 дошкільних групи. У затишних кімнатах з новими яскравими меблями виховуватимуться 140 дошкільнят. Після завершення капітального ремонту другого корпусу у ДНЗ №36 загалом буде функціонувати 12 груп. На  святковий захід завітали керівники міста й області, вихованці дитячого закладу та їх батьки, мешканці мікрорайону. З відкриттям закладу усіх присутніх привітав міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
На цікавий пізнавальний захід запрошують юних хмельничан
П'ятниця, 26 вересня 2014, 12:18
27 вересня з 16.00 в рамках відзначення Дня міста Хмельницького для юних хмельничан управління молоді та спорту проводитиме пізнавальну програму в парку ім. І.Франка.
У програмі: майстер-класи з різних видів мистецтва, спортивні конкурси.
На найактивніших учасників чекають призи та подарунки.
 
З нагоди 20-річчя від дня заснування премії ім. Б.Хмельницького презентували бібліографічний довідник
П'ятниця, 26 вересня 2014, 11:49
Напередодні відзначення Дня міста відбулася презентація видання "Лауреати міської премії Богдана Хмельницького у галузі історії, культури, і мистецтва (1994-2013 рр.)", яке підготували працівники міської Центральної бібліотечної системи. Бібліографічний довідник присвятили 20-річчю з часу заснування премії. На захід були запрошені лауреати премії різних років. Із знаковою подією творчу еліту міста прийшов привітати міський голова Сергій Мельник, саме його за підтримки довідник побачив світ.
Детальніше...
 
Підтримавши мистецтво, підтримаєш мир в Україні
П'ятниця, 26 вересня 2014, 10:31
583-річниці міста Хмельницького присвячується благодійна поетична вистава «Шляхами міста» народного аматорського театру «Дзеркало» (режисер Дмитро Гусаков).
Хмельничан запрошують прийти і, підтримавши мистецтво, підтримати українських  військових.
 
Вистава відбудеться 28 вересня о 17.00 в міському будинку культури (вул. Проскурівська, 43).
 
Завітайте на благодійний концерт на підтримку українського війська
П'ятниця, 26 вересня 2014, 10:13
У рамках відзначення Дня міста 27 вересня о 18.00 в приміщенні міського будинку культури (вул. Проскурівська, 43) відбудеться авторська концертна програма «Поділля моє величаве, Поділля моє золоте…» композиторів і співаків Євгена та Вадима Гжегожевських.

Під час благодійного концерту пройде збір коштів на підтримку Української армії.

 
У суботу в Хмельницькому вируватиме святковий сільськогосподарський ярмарок
П'ятниця, 26 вересня 2014, 09:44
У День міста, 27 вересня, на вулиці Прибузькій відбудеться сільськогосподарський ярмарок. У широкому асортименті за рекомендованими цінами на ярмарку буде представлена екологічно чиста продукція товаровиробників Хмельниччини: ковбасні, хлібобулочні, макаронні вироби, борошно, крупи, молокопродукція, риба, овочі, фрукти та інші продовольчі товари.
Ярмарок розпочнеться о 8.00.
Запрошуємо всіх охочих завітати на ярмарок на вул. Прибузькій і придбати за помірними цінами якісні товари місцевих виробників.
Детальніше...
 
Хмельницький готовий до стабільної роботи в осінньо-зимовий період
Четвер, 25 вересня 2014, 17:47
До такого висновку прийшли члени виконавчого комітету під час розширеного засідання, на якому заслухали звіт комунальників міста стосовно підготовки галузі до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Також члени виконкому відмітили, що в Хмельницькому проведена значна робота з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону. Засідання пройшло під головуванням міського голови Сергія Мельника.
Звітуючи з ключового питання порядку денного про готовність житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, начальник управління ЖКГ Віктор Чапайда констатував, що весь житловий фонд підготовлений, а саме 1415 житлових будинків усіх форм власності готові до зимового періоду.
Детальніше...
 
Імена кращих медичних працівників та освітян міста занесено на Дошки пошани
Четвер, 25 вересня 2014, 16:32
За гарною традицією відзначення Дня міста Хмельницького ознаменовується ще однією важливою подією – відкриттям Дошок Пошани “Кращі медичні працівники міста” та “Кращі освітяни міста”. Місто Хмельницький завжди було багате на талановитих людей, які своєю працею прославляють наш край. Чимало достойних імен хмельничан вже вписано в історію нашого міста. Сьогодні сторінка в літописі поповнилася новими іменами кращих представників найшанованіших і найблагородніших професій. 30 освітян та 25 медиків за високе служіння обраній справі, талант і покликання лікувати тіло й душу, сіяти знання і мудрість удостоєні високої честі – бути занесеними на Дошку Пошани. Урочисте вшанування медичних працівників та освітян міста відбулося у сесійній залі міської ради. Кращих представників галузі охорони здоров’я та освіти привітав міський голова Сергій Мельник.
Детальніше...
 
У День міста транспорт КП "Електротранс" перевозитиме пасажирів безоплатно
Четвер, 25 вересня 2014, 16:30

Виконавчий комітет міської ради ухвалив рішення про організацію перевезення пасажирів з нагоди відзначення Дня міста Хмельницького 27-28 вересня 2014 року.
Документом зобов’язано Хмельницьке комунальне підприємство “Електротранс” організувати 27 вересня безоплатне перевезення всіх пасажирів, а 28 вересня - дітей-школярів віком до 17 років і супроводжуючих їх педагогів на тролейбусних і автобусних маршрутах загального користування, які обслуговуються цим комунальним підприємством.
 
Працівники міської Центральної бібліотечної системи підготували бібліографічний довідник, присвячений лауреатам премії ім. Богдана Хмельницького
Четвер, 25 вересня 2014, 15:12
26 вересня 2014 року о 10.00 годині у приміщенні Хмельницької дитячої школи мистецтв (вул. Гагаріна, 3-А) відбудеться презентація бібліографічного довідника "Лауреати міської премії ім. Б. Хмельницького у галузі історії, культури і мистецтва (1994-2013 роки)". Вихід видання присвячений 20-річчю з часу заснування премії. Видано книгу ФОП О. Сторожук накладом у 300 примірників. Премія присуджується  науковцям, митцям, трудовим і творчим колективам, громадським організаціям нашого міста: у галузі історико-краєзнавчих досліджень, збереження культурної спадщини; у галузі літературної діяльності, популяризації української мови; у галузі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва; у галузі музичного мистецтва та фольклору; у галузі режисури і театрального мистецтва. За двадцять років лауреатами стали 104 наших земляки.
Детальніше...
 
Хмельницька міська централізована бібліотечна система знову найкраща
Четвер, 25 вересня 2014, 15:01
Сьогодні в рамках Всеукраїнського дня бібліотек у сквері ім. Т.Г.Шевченка  відбувся обласний ярмарок творчих ідей «Бібліотечні інновації для громади: створюємо майбутнє разом», організований Хмельницькою обласною універсальною бібліотекою ім. М. Островського. Хмельницька міська ЦБС підготувала цілу композицію, де були представлені інноваційні послуги, які вони надають своїм користувачам. Цікавими вікторинами, майстер-класами бібліотекарі заохочували відвідати саме міські бібліотеки. Бібліотечні фахівці змогли представити бібліотеку так, що перемогли і отримали приз.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Оголошується конкурс
  • Підбито підсумки фотоконкурсу "Хмельницький крізь об’єктив", присвяченого 583-й річниці міста Хмельницького
  • Хмельничани та гості міста мають унікальну можливість побачити "Україну в камені"
  • Представники молодіжних громадських організацій поділились досвідом роботи та розглянули шляхи співпраці з владою
  • Інформація Хмельницької міської ради про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з виконання робіт із землеустрою
  • Пам’ять про жертви фашизму не згасне…
  • Протягом тижня працівники комунальних підприємств виконали ямковий ремонт більше ніж 1,5 тис. кв. м. доріг міста
  • Вихованці хмельницької спортивної школи здобули нагороди на чемпіонаті світу з кікбоксингу
  • “З Україною в серці” - на підтримку її захисників
  • Сергій Мельник зустрівся з колишніми керівниками виконавчого комітету та міської ради
  • Зміни у законодавстві України
  • У Хмельницькому перевірятимуть систему оповіщення
  • Педагоги з різних куточків України зібрались у Хмельницькому для обміну досвідом у вихованні патріотів
  • “Пориви юної душі – на честь та славу України”
  • Нове призначення
  • Про оскарження рішень, дій чи бездіяльності розпорядників публічної інформації
  • РЕМ повідомляє
  • Міський голова провів робочу зустріч із представниками міжнародної організації
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 16 з 231
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02