This version of the page http://www.aldautomotive.ua/velyki-kompaniyi/posluhy.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-16. The original page over time could change.
Експлуатаційні послуги

Послуги від компанії «АЛД Автомотів» для автомобілів,  що завжди в дорозі

Великий асортимент послуг компанії «АЛД Автомотів» для ваших автомобілів забезпечує мобільність ваших водіїв. Ми співпрацюємо з мережею партнерів, які полегшують обслуговування автопарку.

Великий асортимент послуг компанії «АЛД Автомотів» для ваших автомобілів забезпечує мобільність ваших водіїв. Ми співпрацюємо з мережею партнерів, які полегшують обслуговування автопарку.
       ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
Ваш автопарк отримує послуги технічного обслуговування в партнерській мережі компанії «АЛД Автомотів».
Ваші водії користуються відремонтованими автомобілями, що перебувають у належному стані.

       ДОПОМОГА
Ваш автомобіль буде відновлено у разі у випадку несправності або аварії, і ви зможете отримати замінний автомобіль для підтримання вашої мобільності.

       ДОГЛЯД ЗА ШИНАМИ
Догляд за шинам надасть вам можливість завжди використовувати у вашому автопарку безпечні шини. Оптимізація ризику, споживання палива та безпеки. Ця послуга може включати зимові/літні шини.

       НАЯВНІСТЬ АВТОМОБІЛЯ
Підтримання мобільності вашого водія є нашим пріоритетом. Ми можемо надати замінний автомобіль, незалежно від ситуації.

     ПАЛИВНА КАРТКА
Паливна картка допомагає вам контролювати ваше споживання палива. Вона є інструментом для регулювання двох основних рівнів: вибору автомобілів та поведінки водіїв.

Оскільки ми маємо такі самі цілі захисту наших активів (ваші водії та наші автомобілі), компанія «АЛД Автомотів» пішла далі простого страхування, пропонуючи адаптовані плани профілактичних заходів для забезпечення постійної мобільності.

Для клієнтів

  • Для фліт менеджерів
  • Для водіїв

 

  • Ваш контакт в АЛД  

Щоб зв’язатись з нами натисніть тут

Зв’язатись з нами