This version of the page http://www.indelika.com/company/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-11. The original page over time could change.
Про компанію

Укр| Рус
 ›  Про компанію
Про компанію

Виробництвом м’яса індички під ТМ «Інделіка» займається підрозділ Групи «Рамбурс» - Племптахорадгосп «Броварський», що розташований у Броварському районі Київської області.

 

Племптахорадгосп «Броварський» - це сучасне, повністю інтегроване підприємство. ППР «Броварський» створений у 1975 році, а з липня 2006 року входить у Групу «Рамбурс». Раніше підприємство спеціалізувалося на інкубації та підрощуванні молодняку для птахофабрик яєчного напрямку, а після інтеграції у Групу «Рамбурс» було перепрофільовано на виробництво м’яса індички.

 

Потужності підприємства - 2,5 тис. тонн м’яса індички на рік.

 

Підприємство складається з трьох основних виробничих блоків:

 

1-й блок: блок вирощування птиці

Складається з 12 пташників.

2-й блок: блок виробництва та переробки м’яса індички

В склад входить забійний цех і підрозділ переробки, який обладнаний сучасним високотехнологічним німецьким обладнанням з виробництва фаршу, нарізки та пакування продукції.

Обладнання відповідає всім санітарно-гігієнічним вимогам України.

 

 

3-й блок: заготівля зернових і виробництво комбікормів

Переяслав-Хмельницький комбікормовий завод (на етапі реконструкції)

 

Компанія має парк автомобілів з холодильними камерами, щоб якомога швидше постачати своєму споживачеві свіже та смачне м’ясо.

 

У 2007 році створена система дистрибуції продукції ТМ «Інделіка» та розширена географія її збуту по регіонах України.

 

Тепер індичка ТМ «Інделіка» представлена на полицях великих роздрібних мереж - Метро, Сільпо, Велика кишеня, Фуршет, Караван, О’кей, Таргет, Рейнфорд, Магеллан, Ашан. Споживачі ТМ «Інделіка» зосереджені у містах – мільйонниках - Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, а також у Запоріжжі, Кривому Розі та Кіровограді.

 

Гуляш з індичкою і перцем по-німецьки
Чихиртма з індичкою
Кисло-солодке м'ясо індички по-єврейські
Погода
Погода у Броварах

вологість:

тиск:

вітер:

Окіст

Авторизація