This version of the page http://brok.0432.ua/page/reklama (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-10-07. The original page over time could change.
Реклама - Рекламна компанія «БРОК» - 0432.ua - сайт города Винницы
  • Сайт города Винницы /
  • Справочник /
  • Реклама, полиграфия /
  • Наружная реклама /
  • Рекламна компанія «БРОК» /
  • Реклама

Рекламна компанія «БРОК»

00222

просмотра в октябре

  • Описание
  • Отзывы
  • Будівництво
  • Реклама
  • Оформлення
  • Комерція
  • Поліграфія
  • Реклама на транспорті

 РекламаЗовнішня реклама

 

Проводимо рекламні кампанії по містах західної України.

 

Рекламні площини найтрадиційніший, найдієвіший та найдешевший вид зовнішньої реклами. Реклама на рекламних щитах - один з самих розповсюджених видів реклами, який охоплює найбільший сегмент аудиторії. Своєю масштабністю дозволяє добитися ефекту «пізнаваності» продукту, що рекламується у більшості потенційних покупців. Поділяються : - біллборди, призматрони, сітілайти, беклайти. Переглянути адресну програму ...

 

 

  

 


Призматрон – динамічна рекламна конструкція переважно формату 3х6м. На призматроні розміщуються три зображення, що послідовно змінюються. Зміна зображень на рекламоносії додатково привертає увагу людей. Дана конструкція використовується із зовнішньою підсвіткою.

 

 

 

  

Бек-лайт - це рекламна конструкція, що обов'язково має внутрішнє підсвічування, що забезпечує відмінну видимість і високу ефективність реклами в темний час доби.

 

 

 
 

Сіті-формат - це конструкції із внутрішнім підсвічуванням, форматом рекламної площі 1,2х1,8., які встановлюються, як правило, в центральній частині міста, біля торгівельних центрів та в місцях інтенсивного пішохідного руху. Саме пішоходи вважаються основною аудиторією даного формату. Сіті-формат поділяють на два види:

 - city-light - статичний (1 рекламне зображення);

 - skroll-light - рухомий (до 5-ти рекламних зображень).

 

 

 

 

РекламаІміджева реклама


Проводимо комплексне рекламне оформлення об’єктів по містах західної України 


Візуальна реклама - це невід'ємний елемент сучасного життя. Вона є однією з домінант, засобів поширення інформації і являє собою складову частину тих груп соціальних інститутів, які активно впливають на різні сфери суспільного життя. До візуальної реклами відносять: вивіски фасадні, вивіски інтер'єрні, лайт-бокси, штендери (стрітлайни), касетони, стелли.

 

 

 
 


Брендування кіосків на сьогоднішній день один з найефективніших способів впровадження бренду, тієї чи іншої торгової марки. Зумовлено це тим, що кіоски як правило розташовані у місцях, де проходять великі пішохідні та автомобільні потоки безпосередніх споживачів. А ще важливим є те, що у місцях заорендованих торгових точок завжди можна придбати даний товар. Результати досліджень показують значні збільшення продаж товарів ТМ, якою забрендований кіоск.

 

 

 
 
 
Наддахові конструкції вважаються найпрестижнішим та елітним видом зовнішньої реклами. Розміщення реклами на даху будівлі часто дозволяє досягти ефективної передачі рекламного повідомлення за рахунок винятковості місця. Наддахові конструкції є виділені із загальної маси рекламоносіїв, що безперечно є її перевагою. Також до переваг можна віднести можливість нестандартних проектів, індивідуальність і ексклюзивність кожної конструкції.
 
 
 
 
 
 


Брандмауер-панно розтягнуте на стіні будівлі, що дозволяє використовувати велику рекламну площу. Розміщується поблизу жвавих трас, завдяки чому реклама щодня потрапляє у поле зору величезної кількості потенційних споживачів. Саме по цій причині брандмауери незамінні у підтримці іміджу бренда. 

Переглянути адресну програму...