Довгоочікуване возз’єднання сім’ї Васнєцових!

Мама, тато і п’ять дочок будуть жити разом.

Вони подорослішали та змінилися.

Вони стали ще дружнішими і веселішими!

Маша Васнєцова пройшла шлях від блондинки до брюнетки. Від студентки до викладача. Від вітряної серцеїдки до нещасної закоханої. Але, навіть не дивлячись на це, в душі вона залишається дитиною. Маша вірить у фей, кораблики з червоними вітрилами під колір губної помади і туфельок, Артура і його лицарів круглого столу…Даша Васнєцова була готом, яка заперечувала існування кохання, а тепер любляча дружина і мати. У неї вже своя сім’я і свої турботи. Вона стала старшою, мудрішою, але все так само жартує, так само любить маму, тата, сестер і свого чоловіка.

Згусток енергії Женя Васнєцова тепер не спортивна дівчина, схожа на хлопчика, а красива леді на виданні. Її чекає несподіване кохання і перший поцілунок у кадрі. Але як тільки вона полюбить, як їй доведеться їхати на навчання у Штати…До Галини Сергіївни всі продовжують звертатися по імені-батькові, а вона як і раніше найрозсудливіший і адекватний член родини Васнєцових. І якою б нудною “зубрилкою” вона не була, перш за все, вона – дівчина. Галина Сергіївна чекає справжнього принца і вірить у кохання, як усі дівчатка на світі!

Пуговка як і раніше улюблена дочка сім’ї. Поки що їй все прощається, чим вона безсоромно і користується. Вона підросла, порозумнішала і знайшла нового кращого друга. Їй подарували собаку!

Т/С “Татусеві дочки”, вівторок, четвер, 16:00