This version of the page http://gazeta.dt.ua/authors/sergiy__rahmanin (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-23. The original page over time could change.
Сергій Рахманін - Автор - gazeta.dt.ua
Реклама

Сергій Рахманін

Перший заступник головного редактора DT.UA.

449 статей
  • Контрреволюція Приниження

    Де-факто і де-юре українська держава наділяє юридичними повноваженнями сепаратистський регіон і по суті узаконює створення військової бази іноземної держави на території, яка є невіддільною частиною України.
  • Цілісність. Особливий статус

    Київ готовий наділити необхідними мандатами сепаратистів, визнати їхнє право розпоряджатися долями людей, територіями та коштами, і навіть готовий із цією метою піти на амністію низки осіб. У чому сенс такого задуму? Якщо не називати це злочином, то дурістю — як мінімум.
  • Складність простого вибору

    Війну не можна подолати, не назвавши її на ім'я. А проведення повноцінної військової операції передбачає інші дефініції, інші методи, інші кроки. 
  • Не стріляй!

    Країна бачить те, що відбувається, нашими очима. Зараз, коли суспільство тоне в інформації, журналістика  смислів має  бути затребувана. Але її витісняє журналістика  емоцій . 
  • Гібридний конвой

    Усі розуміють, у гібридної війни (до якої ніхто не був готовий) свої, досить специфічні правила. Тоді чого обурюватися, що "гуманітарний конвой" теж виявився гібридним?
  • Сьогодні була війна

    На Заході переконані, що, незважаючи на очевидні військові приготування, "Путін не зважиться". Наскільки можна судити зі спілкування з українськими посадовими особами, у Києві припустимість того, що "Путін вторгнеться" за останні дні зросла до 80%. 
  • Поміж болем і свободою

    У генерал-полковника запасу Володимира Рубана на цій війні незвичайний статус. Він — перемовник. Із початку травня звільняє заручників — військових і цивільних, котрі в різний час, за різних обставин потрапили до рук сепаратистів. 
  • Як бути з Донбасом?

    Путін продовжуватиме підривати ситуацію зсередини, формально залишаючись осторонь. А можливо, ще й отримавши статус "миротворця". Київ має реагувати адекватно. Чи знає як?
  • Доля человеків

    Чи справді глава Української держави вірить у швидке і безкровне врегулювання конфлікту на Сході України? І чи справді він "розраховує на підтримку мирного плану" Путіним? Чи готовий він запроваджувати воєнний стан? 
  • Війна. Обличчям до життя

    Треба ненавидіти війну. Але це не привід не називати її на ім'я. Війна лякає кожну нормальну людину, але це не привід її не помічати. 
  • А тепер — парламент! ми сказали: парламент!

    Імовірність того, що ВР не доживе до 2017-го, висока. Коли саме це станеться, судити важко, надто багато обставин здатні вплинути на долю цього парламенту.
  • Нова Конституція. Ескіз невідомого автора

    Проект нової Конституції набрав обрисів. Перше враження — очевидне розширення прав і повноважень парламенту та уряду, права й повноваження президента, відповідно, урізаються.  
Реклама
Мета-Новости
Мета-Новости
Мета-Новости
Мета-Новости