This version of the page http://nss.org.ua/yaskrave-lito-z-plenerom-nss (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-18. The original page over time could change.
Яскраве літо з Пленером НСС! | Національний студентський союз

Яскраве літо з Пленером НСС!

Національний студентський союз спільно із Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Колегією студентів та аспірантів Національного університету "Львівська політехніка" запрошує студентських самоврядників України поєднати цікаве та корисне навчання із відпочинком на березі моря та відвідати IX Міжнародний пленер з питань студентського самоврядування, фізичного виховання та соціального захисту студентської молоді.

Протягом тижня, з 25 по 31 серпня 2014 року на базі навчально-оздоровчого табору «Політехнік-3» Національного університету «Львівська політехніка», який розташований на березі Чорного моря у столиці українських вин, с. Коблево, Березанського району, Миколаївської області.
Близько 100 учасників з навчальних закладів усієї України та Європи відвідають семінари з проектного менеджменту та матимуть змогу реалізувати здобуті знання на практиці, ознайомляться з новаціями в системі освіти України та особливостями співпраці студентського самоврядування та молодіжних громадських організацій з владними структурами міста та області. Обов’язкова умова - енергія, запал та креативність, що зроблять Пленер яскравим спогадом літа для кожного учасника.
Умови участі: організаційний внесок за участі у Пленері – 800 грн. з особи (6 повних днів перебування здешевленою вартістю 125 грн./доба, день заїзду 25 серпня у вартість не включено + роздаткові матеріали), що передбачає: проживання (3, 4-місні кімнати у стаціонарних спальних корпусах або будиночках, розміщених у парковій зоні безпосередньо на березі моря);
триразове харчування;
матеріали семінарів-тренінгів у друкованій та електронній формі.
Для участі у заході необхідно заповнити електронну анкету.
Слідкуйте за новинами щодо заходу на нашому сайті, а також у спільноті Національного студентського союзу в соціальних мережах.
Додаткову інформацію можна отримати у Президента НСС Миколи Бучка (тел.063-113-66-08) та співголови оргкомітету заходу, начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Анатолія Ігнатовича (тел.032-276-05-89, 067-603-80-03).
Для вашої зручності лист Міністерства освіти і науки України №1/9-304 від 11 червня 2014 року щодо заходу додається.
До зустрічі в Коблево!

Зображення: 
Приєднаний файлРозмір
Лист МОН щодо пленеру НСС726.83 КБ