This version of the page http://nss.org.ua/vstupna-kampaniya-2013 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-09-12. The original page over time could change.
Вступна кампанія 2013 | Національний студентський союз

Вступна кампанія 2013

1 липня в Україні розпочалась вступна кампанія. Приймальні комісії ВНЗ прийматимуть документи абітурієнтів до кінця місяця.
Нагадуємо, що кожен абітурієнт може подати документи максимум до п'яти вишів на 3 спеціальності у кожному. Спосіб подачі документів кожен вступник обирає сам: особисто подає документи до обраного вищого закладу або ж подає документи в електронному вигляді. Детальну інформацію про напрями підготовки, кількість ліцензованого обсягу та кількість місць за державним замовленням у кожному ВНЗ можна дізнатися на сайті “vstup.info”, що певною мірою може допомогти визначитися абітурієнту, куди подавати документи.
Слідкувати за власним рейтингом кожен також може, не виходячи з дому, за допомогою системи «Конкурс», на вищезгаданому сайті.
Докладено усіх зусиль, щоб вступ до ВНЗ сьогодні був максимально прозорий, проте трапляються різні випадки. Якщо у Вас виникають питання стосовно вступної кампанії, або Ви стали свідком порушення при вступі чи фальсифікації результатів конкурсу, просимо звертатись до Президента ВМГО «Національний студентський союз» – Миколи Бучка (+380631136608; mykola.buchko@gmail.com), Голови Комітету з питань зв’язків з громадськістю – Максима Іващенка (+380936021071; ivaschenko91@gmail.com) або Керівника Прес-служби НСС – Мар’яни Козак (+380982874152; kozak.mariana@gmail.com). Або Ви можете скористатись форумом на нашому сайті.

Зображення: