This version of the page http://press.unian.net/ukr/press-6628.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-29. The original page over time could change.
UNIAN
інформаційне агентство

п`ятниця, 29 серпня 2014
рус | eng  
 ФОТО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
    
Економiка  Військо  Новини ЄС  Здоров`я  Київ  Транспорт  Релігії  Архів  Енергетика  Кримінал
"Захистимо Київський академічний театр ляльок заради маленьких українців"

Анонс:
Прес-конференція на тему: «Захистимо Київський академічний театр ляльок заради маленьких українців». Мова йтиме про ситуацію, яка склалась за останні роки у ляльковому театрі між адміністрацією та творчою трупою театру. Вже тривалий час у Київському академічному театрі ляльок відбуваються події, не сумісні з творчим процесом: провідних акторів, у тому числі, талановиту молодь звільняють з роботи за надуманими приводами, зокрема, режисеру-постановнику театру Марині Назаренко, лауреату престижної театральної нагороду «Пектораль», запропонували або звільнитись з театру, або перейти у гардеробниці. Репертуар театру постійно скорочується, відбувається лише одна прем`єра на рік, замість 4-5 прем`єр, як це було раніше. Нецільове використання приміщення Київського академічного театру ляльок давно стало буденною справою. За призначенням працює лише одна глядачева зала театру. Керівництво театру регулярно здає приміщення для проведення різноманітних банкетів, корпоративів, святкувань днів народження та проведення інших вечірок, незважаючи на те, що Київський академічний театр ляльок збудовано за кошти бюджету м.Києва. Українські актори, режисери, інші творчі працівники та громадські активісти, представники інших держав, яким небайдужа доля театру, неодноразово звертались до відповідних державних органів з проханням розібратись в ситуації і посприяти її нормалізації, захистити театр від свавілля і порушення законодавства України, але ситуація не змінилася. В рамках прес-конференції буде оприлюднено звернення до мера Києва. Учасники: Леонід Попов, президент УНІМА України, заслужений артист України, Ганна Зосименко, президент юридичної компанії «Анкуша», адвокат, Сергій Чуркін, заслужений артист України, Марина Назаренко, режисер-постановник, Любов Міхня-Тітарова, актриса театру ляльок (вул..Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

Дата проведення: 15:30 19.06.2014 
   ЗАРАЗ ПРОХОДИТЬ
13:30 29.08.2014 "Знищення кадрового потенціалу України в результаті політичних баталій. Чому не потрібні професіонали?"
Трансляція
   АНОНСИ КОНФЕРЕНЦІЙ

Серпень « 2014 »
ПнВтСрЧтПтСбНд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«««  •  »»» 
Експорт в RSS   |  Контакти   |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ