This version of the page http://press.unian.net/ukr/press/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-26. The original page over time could change.
UNIAN
інформаційне агентство

вівторок, 26 серпня 2014
рус | eng  
 ФОТО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  МОНІТОРИНГ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ
    
Економiка  Військо  Новини ЄС  Здоров`я  Київ  Транспорт  Релігії  Архів  Енергетика  Кримінал
"Рівні можливості у виборах 2014 для людей з інвалідністю"

Прес-конференція на тему: «Рівні можливості у виборах 2014 для людей з інвалідністю». Для забезпечення рівних можливостей виборцям з інвалідністю Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» реалізовує проект «Рівні можливості у виборах 2014 для людей з інвалідністю» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. За підтримки цього ж фонду Всеукраїнська громадська організація молоді з вадами зору «Генерація успішної дії» впроваджувала проект «Зрячий вибір – 2014». Щоразу, коли в Україні проходили вибори (президентські, парламентські чи місцеві), велика кількість людей з різних причин залишалися осторонь. Т.ч. результати виборів, навіть якщо вони проходили без явних порушень, не можливо вважати волею народу, оскільки деякі верстви населення просто не мали можливості виявити свою волю через непристосованість дільниць до фізичних особливостей цієї категорії людей, відсутності сурдоперекладу передвиборчого процесу та недоступності виборчих бюлетенів для людей з вадами зору. Під час прес-конференції будуть представлені результати реалізації проектів та активізація громадськості щодо проблем людей з інвалідністю, зокрема їхньої активності в наступних виборах. Учасники: Сергій Решетов – помічник аташе з питань культури Посольства США в Україні, Саранча Ірина – голова правління Вінницької міської організації соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», Михайло Бардин – голова правління Подільського центру прав людини, Юлія Сачук - віце-президент ВМГО "Генерація Успішної Дії" із зовнішньої політики, Станіславенко Людмила – голова правління Громадської організації «Рада Вінниччини», Павлова Олена – засновник Школи жіночої політики (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Дата проведення 11:30 26.08.2014 
увiйти »»» 
«Дах над головою для дітей-переселенців із зони АТО. Відкриття дитячих будинків сімейного типу на Київщині»

Прес-конференція на тему: «Дах над головою для дітей-переселенців із зони АТО. Відкриття дитячих будинків сімейного типу на Київщині». Буде презентовано ініціативу голови правління ГО «Бізнес-центр «Новий початок» Олександра Тигова, про надання зручних і комфортних умов для життя дітям-переселенцям із зони АТО і оголошено дату урочистого відкриття нового дитячого будинку сімейного типу в Києво-Святошинському районі на Київщині для сім’ї з Луганщини. Подружжя Чоботарьових з м. Краснодон Луганської області зараз виховують вісім дітей: Джакеєву Надію, Фещенкову Дарину, Сударикову Владиславу, Ляшенків Анастасію, Мирославу, Євгенія, Андрія та Славіка. На даний момент сім’я, героїчно рятуючи дітей, з наймолодшими з них оселилася на Київщині. Більш того, сім’я Чоботарьових планує взяти на виховання ще двох діток, які постраждали в зоні АТО. Детальну інформацію про реалізацію проекту надання зручних і комфортних умов для життя дітям-переселенцям із зони АТО та про заплановані заходи в рамках проекту нададуть учасники прес-конференції: Олександр Тигов; координатор проекту "Надійний тил" Георгій Цагареішвілі; перший заступник голови правління ГО «Бізнес-центр «Новий початок» Олексій Нестеренко; президент фонду «Отчий дім» Роман Корнійко, запрошені гості (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). Телефон: +38 (067) 175-00-55, e-mail: noviy.pochatok@gmail.com

Дата проведення 13:30 27.08.2014 
увiйти »»» 
   АНОНСИ КОНФЕРЕНЦІЙ
11:30 26.08.2014 "Рівні можливості у виборах 2014 для людей з інвалідністю"
13:30 27.08.2014 «Дах над головою для дітей-переселенців із зони АТО. Відкриття дитячих будинків сімейного типу на Київщині»

Серпень « 2014 »
ПнВтСрЧтПтСбНд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«««  •  »»» 
Експорт в RSS   |  Контакти   |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ