17 серпня 2014, Київ 05:54
Аудіо меню
Internet TV
Розклад
Наші хвилі
Як слухати

Online TV Радіо Свобода
YouTube
 До опорних пунктів українських військ направлені підрозділи посилення

УСІ НОВИНИ / Політика

Влада буде готова до застосування сили в разі порушення перемир’я бойовиками – РНБО

x

Якщо бойовики порушать перемир’я, продовжене до 30 червня, то влада буде готова ухвалити рішення про застосування сили. Про це повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Україна залишає за собою право перервати перемир'я, терміново скликати засідання РНБО, керівників силових відомств і прийняти рішення про застосування сили проти бойовиків», – наголосив речник РНБО.

Лисенко поінформував про існування плану дій українських силовиків після 22:00 понеділка, 30 червня, коли закінчується термін дії режиму припинення вогню, однак не став розголошувати його деталей.

Президент України на підставі рішення РНБО продовжив режим припинення вогню на сході України. Тим не менше, за даними Міноборони, бойовики минулої доби кілька разів обстрілювали блокпости українських силовиків.



Щоб залишити коментар і мати більшу можливість у спілкуванні з іншими учасниками форуму, Ви можете зареєструватися. Частина важливих публікацій потрапляє і на сторінку Радіо Свобода у Facebook. Там коментувати можна без участі модератора.


ПОВЕРНУТИСЯ НА ГОЛОВНУ

Важливе на Свободі

 Під прикриттям «гуманітарного конвою» можна завезти два батальйони – полковник

ЄС застеріг Росію від вторгнення в Україну під будь-яким приводом

Стрєлков пішов з посади «міністра оборони» угруповання «ДНР»

Сили АТО звільнили ще три міста – РНБО

У Маріуполі скинули пам'ятник Леніну

 Спецслужби Росії намагаються вивести до Криму співробітників з угруповань «ДНР-ЛНР» – СБУ

 СБУ затримало «парламентаря» угруповання «ЛНР». До і після

 Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО


Форум закрито
Відсортувати коментарі:
Коментарі
     
від: Денис Місто: Київ
29.06.2014 10:36
"На пункті пропуску Должанський (Луганська область) - жодного українського прикордонника. Пропускний пункт кордону з Росією – РОЗГРОМЛЕНИЙ.Пункт пропуску можна оминути БЕЗ ПЕРЕВІРКИ ".Джерело: Телеканал новин "24" "

Ось результат "ефективної", "професійної" діяльності Головнокомандуючого ЗСУ Порошенка вже на перший день ЙОГО ДРУГОГО "перемиря" з расєйськими ТЕРОРИСТАМИ - ВБИВЦЯМИ вже більше ДВОХ СОТЕНЬ вояків-патріотів. Чому ВІЧНИЙ на КОРУПЦІЙНІЙ, контрабандній Держмитниці генерал Литвин , (який знаходиться під "дахом" свого брата Володимира Литвина, - близькою людиною нашого ГАРАНТА Конституції), до сьогоднішнього дня не звільнений та не відкрита проти нього криммінальна справа- за СПРИЯННЯ пересуванюю через Східний кордон України вже протягом 3-х місяців КОЛОН з озброєними расєйськими терористами-штурмовиками, танками, БТРами, які ЩОДЕННО вбивають вояків-патріотів!?Чому Головнокомандуючий вже протягом місяця НЕ ЗВІЛЬНИВ агентів ФСБ у Генштабі, які ПОСТІЙНО зливають агресору Путлєру військову таємницю про хід так званого АТО, наперед ПРИРІКАЮЧИ на смерть вояків-патріотів!?Чому Порошенко, як кандидат в Президенти, обіцяв, якщо вибори пройдуть в один тур, провести АТО на Донбасі протягом ДЕКІЛЬКОХ годин, щоб зберегти ЖИТТЯ вояків-патріотів, але, вже ставши Головнокомандуючим, раптом "ПРОЗРІВ", заявивши в своєму інтерв'ю французській газеті "Фігаро", що ЗВІЛЬНИТИ Донбас від ТЕРОРИСТІВ військовими діями - НЕМОЖЛИВО, а він буде боротися,(скільки ДЕСЯТКІВ років!?), "за розум і серця"... жителів Донбасу!? Доказом заздалегідь СПЛАНОВАНОГО, КАПІТУЛЯЦІЙНОГО "злиття "Порошенком Донбасу АГРЕСОРУ Путлєру та перетворення його в ПРОТЕКТОРАТ Кремля, стала інформація "Дзеркала тижня" із надійних джерел, що Порошенко та агресор Путлєр домовилися, що участь у ЗРАДНИЦЬКИХ, капітуляційних переговорах в Донецьку СІРОГО КАРДИНАЛА Медведчука, його "побратима" Шуфрича, - це ПЕРШИЙ крок їхньої діяльності, як майбутніх ГУБЕРНАТОРІВ Донецької , Луганської областей, з подальшою участю медведчуківського "Українського вибору" у дострокових ПАРЛАМЕНТСЬКИХ виборах! Хто дав ПРАВО Головнокомандуючому Порошенку використовувати вояків-патріотів, як ГАРМАТНЕ М'ЯСО, прикриваючи ЗРАДУ національних інтересів України!? Україно, НЕ МОВЧИ!
У відповідь

від: Янина Місто: Украина
29.06.2014 11:08
Денис, мы бы тебе даже поверили, если бы у тебя хватило ума не давать ссылку на источник. Ну а коль не хватило, то сразу понятно. что ты провокатор, не скажу. что хорошо подготовленный. но подготовленный - очевидно.
У відповідь

від: Денис Місто: Київ
29.06.2014 12:43
НЕПІДГОТОВЛЕНОМУ "адвокату" РУСОФІЛА Ложкіна! Пані Яніно! Моє виховання не дозволяє відповідати Вам за Вашою "шляхетною" аналогією! Нагадаю Вам, що українці не лише читають прес-релізи Адміністрації Президента, (яке очолює МЕДІА-МАГНАТ,РУСОФІЛ Ложкін), але й читають в Інтернеті БЕЗЛІЧ поважних українських сайтів! А тому, подивіться ВІДЕО на сайті ZAXID.NET, щоб ПЕРЕКОНАТИСЯ, що "Через розгромлений ПП «Должанський» в Україну можна пройти без жодних перевірок (відео)"!

від: Денис Місто: Київ
29.06.2014 07:11
Порошенко - МАРІОНЕТКА Путлєра, який ЗЛИВАЄ Донбас і всю Україну під ПРОТЕКТОРАТ Кремля?

"Президент Росії Володимир Путін наполягає на участі Віктора Медведчука в переговорах не тільки тому, що той є конфідентом президента РФ.Про це пише "Дзеркало тижня", з посиланням на джерело в Москві.Залучення канцлера Німеччини Ангели Меркель до "ВІДБІЛЮВАННЯ" голови "Українського вибору" необхідно Путіну для того, щоб ПОВЕРНУТИ Медведчука в українську політику, - пише видання.Як запевняє джерело, механізм повернення лежить через можливість зробити Медведчука ГУБЕРНАТОРОМ Донецької області.Нестор Шуфрич, який також бере участь у переговорах, у свою чергу повинен ОЧОЛИТИ Луганську область.Надалі, очоливши Донецьку ОДА, Медведчук має використовувати отримані плюси - ресурси найбільш населених регіонів - для ПІДТРИМКИ його політсили на майбутніх ПАРЛАМЕНТСЬКИХ виборах.Очікується, що питання про губернаторство Медведчука буде поставлено (якщо вже не поставлено) в КОНФІДЕНЦІЙНИХ переговорах президентів Росії і України.Джерело в групі, що займалася підготовкою та проведенням переговорів, розповіло, що під час другої зустрічі в Донецьку в п'ятницю Медведчук активної участі не брав, більше мовчав.При цьому, поки тривала зустріч, він постояннно виходив для СПІЛКУВАННЯ з СЕПАРАТИСТАМИ."
У відповідь

від: Мрачный Мужик
29.06.2014 11:10
ты из Луганска? Или из Донецка?

від: Алекс
28.06.2014 19:58
Нет у них ничего. Врут. Славянск уже в "блокаде", граница, как нам соврал звиздобол Коваль "на замке". Сдали еще часть.. так это мелочи, разгромили блокпост.. так и кули вон цунами зато.
.існує план дій українських силовиків після 22:00 понеділка ... секретный план это продлить опять перемирие и осудить террористов. Чего нам так на презиков не везет, или вор или никто. Стране лидер нужен, а что имеем.. точно кто то сказал "сопли и вопли" .. ла . ла . ла)).

від: Геннадий
28.06.2014 19:16
А то, что сейчас происходит, это типа "мальчики шуткуют" БЛИН! 20 смертей за последнюю неделю недостаточно!

від: Андрій Місто: Львів
28.06.2014 16:39
Скільки ще треба щоб загинуло військових, а тоді переривати перемир"я??????????????

від: Анонім
28.06.2014 14:26
"існує план дій українських силовиків після 22:00 понеділка, 30 червня" ... який уже відомий террористам через зрадників в нашій армії, яких не можуть зловити, добре що переговори Стрєлкова перехоплювали без проблем

від: Анонім
28.06.2014 13:48
"Якщо бойовики порушать перемир’я, продовжене до 30 червня, то ...." А что, они его соблюдали?

від: просто так
28.06.2014 13:33
у Порошенко двое сыновей , судя по возрасту они военнообязанные , почему они не в армии , почему Порошенко посылает под пули террористов чужих детей, а своих прячет ?
У відповідь

від: Анонім
28.06.2014 17:19
Потому,что because.
У відповідь

від: Янина Місто: Украина
29.06.2014 09:50
Ну, одному из сыновей только 13. рановато под пули.
Второму - 29. И, как я поняла, он человек не военный.
Недавно женился, ждёт первенца.
Закончил военную кафедру. Присягу на верность Украине принял. Ну а дальше увидим. выводы делать рано. Каждому своё место и время.

від: просто так
28.06.2014 13:22
налицо государственная измена т.н. президента Пети Порошенко и СНБО покрывает эту измену ,в данной ситуации парламент обязан поставить вопрос по импичменту Порошенко
ДОЛУЧАЙСЯ!

До опорних пунктів українських військ направлені підрозділи посилення

 

Родини загиблих бійців вимагають зустрічі з Путіним

 

СХЕМИ / Хто б'є поклони прокурорам з ГПУ?

Збройні сили України визволили Жданівку − Порошенко

Цього тижня від бойовиків угруповань «ДНР» та «ЛНР» звільнено цілу низку населених пунктів

Ситуація в зоні АТО 16 серпня

Your JavaScript is turned off or you have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
Правила безпеки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів (відео)i
▶ || 0:00:00
... ⇱  
  • 270p / 2,0MB
  • 360p / 2,0MB
  • 720p / 6,0MB
 
🔇
X
15.08.2014
«Вибухонебезпечні предмети та боєприпаси становлять загрозу життю та здоров’ю мешканців сходу України та є фактором ускладнення соціально-економічного відновлення та розвитку звільнених територій», – зазначив голова ДСНС України Сергій Бочковський.

Правила безпеки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів (відео)

У Маріуполі скинули пам'ятник Леніну

«Пам’ятник упав на плити і розколовся»

Склад і класифікація бронежилетів

 

 

Перелік необхідних речей для мобілізованих

ФОТОГАЛЕРЕЇ

Український гуманітарний конвой досяг Старобільска

Російський «гуманітарний конвой» на шляху до України

В інших ЗМІ