This version of the page http://man.gov.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-15. The original page over time could change.
Мала академія наук України
  • ПРО CERN І АДРОННИЙ КОЛАЙДЕР СЛОВАМИ ОЧЕВИДЦІВ
    8 серпня учні МАН прибули з Женеви до Києва, щоб поділитися враженнями і знаннями від перебування в найбільшій у світі лабораторії фізики високих енергій CERN

    З 2 по 7 серпня найталановитіші українські школярі, які готували наукові роботи у відділеннях технічних, комп’ютерних наук, фізики й астрономії, перебували у Європейській організації ядерних досліджень (ЦЕРН), що у Швейцарії.

    Детальніше 12.08.14
  • PER ASPERA AD ASTRA
    Крізь терни до зірок: Мала академія наук провела дебютну літню астрономічну школу під Києвом

    Першої серпневої ночі зірки над Пущею-Водицею сяяли особливо прихильно, проводжаючи талановитих хлопців і дівчат – учасників літньої астрономічної школи МАН. Цей науковий табір став дебютною школою астрономічного профілю, яка була організована фахівцями НЦ «МАНУ» за межами тимчасово окупованого Криму. Звісно, програма дещо змінилася, але організаторам удалося зберегти кращі традиції попередніх років.

    Детальніше 05.08.14
  • ІНСТРУМЕНТ ПОЗИТИВНОГО ПЕРЕТВОРЕННЯ СВІТУ
    Романтично завершилися заняття в літній науково-технічній школі МАН

    25 липня в Міжнародному центрі дитячої наукової творчості в Пущі-Водиці пройшло урочисте закриття літньої науково-технічної школи Малої академії наук. Два десятки майбутніх техніків, винахідників, конструкторів і матеріалознавців провели тиждень у столиці, щоб отримати якомога більше знань зі свого профілю. Юні вундеркінди слухали лекції викладачів провідних вишів країни, ставили експерименти на сучасному обладнанні, активно відпочивали і спілкувалися.

    Детальніше 31.07.14
  • ЛЬВІВ ПРИГАДУВАВ ШАРПАКА
    Учні Львівської МАН стали учасниками міжнародної міні-конференції до 90-річчя видатного вченого Жоржа Шарпака

    «Жорж був дуже веселою людиною», – зауважила президент Ради ЦЕРН Агнешка ЗАЛЕВСЬКА, відкриваючи своєю лекцією «ЦЕРН: Наука єднає нації» важливу для української науки подію – міні-конференцію до 90-річчя Жоржа Шарпака, лауреата Нобелівської премії з фізики 1992 року. Це правда – Шарпак любив пожартувати, обожнював парадокси і музику.

    Детальніше 28.07.14
  • ПРИКАРПАТСЬКА ЛІТНЯ ШКОЛА МАН ЗАПАЛЮЄ СЕРЦЯ!

    Сьогодення, як ніколи, змушує кожного з нас вивищувати в повсякденні гуманістичні пріоритети, мати інтуїтивну суспільну чутливість, щоб виявити себе в нестримному прагненні здійснення загальнолюдських ідеалів у мікро- й макрокосмі не декларативно, не вряди-годи, а душетворчо, щомиті. Тому інтелектуально-виховна діяльність юної науково обдарованої особистості для Івано-Франківського обласного відділення МАН України є пріоритетною не тільки під час навчального року, а й довготривалих літніх канікул.

    Детальніше 24.07.14
  • Вельмишановний Станіславе Олексійовичу!

    Колектив Національного центру «Мала академія наук України» і вся велика і дружна МАНівська родина щиро вітають Вас зі славним ювілеєм!

    Ми знаємо Вас як відомого науковця, державного і суспільного діяча, талановитого керівника і людину з активною громадянською позицією. І нам надзвичайно приємно, що серед Ваших різнобічних інтересів і захоплень особливе місце посідає підготовка і виховання майбутньої еліти української нації.

    Ваша наполеглива праця, розвинена інтуїція і глибоке розуміння пріоритетів розвитку науки й освіти стали запорукою створення і становлення в нашій країні унікальної системи виявлення, підтримки й розвитку обдарованих дітей та молоді.

    Очолювана Вами масштабна інноваційна система Малої академії наук забезпечує оптимальні умови як для інтелектуального, духовного, творчого розвитку здібних учнів, так і для професійного зростання педагогів, які працюють з обдарованою молоддю.

    Ваша активна діяльність на міжнародній арені позитивно впливає на імідж не лише Академії, а й України загалом. Завдяки Вам українські школярі й освітяни мають змогу поглиблювати свої знання, отримувати необхідний досвід у найкращих світових лабораторіях і наукових центрах.

    Вельмишановний Станіславе Олексійовичу!

    Увесь колектив Малої академії наук висловлює Вам глибоку вдячність за неоціненний внесок у становлення і розвиток МАН, за те, що Ви віддаєте свої сили, час і душевне тепло юним дослідникам і пошуковцям, формуєте нове покоління – розумне, творче і небайдуже, гордість і надію нашої держави. Нехай Ваша діяльність на посаді Президента Малої академії наук приносить нові здобутки, шану і повагу, сприятиме відродженню й розквіту української науки. Ми від усього серця бажаємо, щоб фаховий досвід, компетентність і сила духу допомогли Вам реалізувати ще багато шляхетних починань.

    Зичимо Вам невичерпної енергії та оптимізму, міцного здоров’я, родинного затишку, здійснення планів і задумів. Нехай нинішні й колишні МАНівці і надалі тішать Вас своїми успіхами, а натхнення й велика любов до своєї справи і до своєї землі завжди супроводжують Ваш життєвий шлях.

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Донецьке територіальне відділення МАН

Одеське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Херсонське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Кримське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН