This version of the page http://www.ligazakon.ua/summary_news/news/108817 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-15. The original page over time could change.
ЛІГА:ЗАКОН об’єднає бізнес і владу на новій краудсорсинговій платформі / новости ЛІГА:ЗАКОН
Внимание! Вы используете устаревшую версию браузера.
Для корректного отображения сайта настоятельно рекомендуем Вам установить более современную версию одного из браузеров, представленных справа. Это бесплатно и займет всего несколько минут.
ЮРЛИГА БУХГАЛТЕР ПРАВ ПРАКТИКУМЫ МОЁ ПРАВО ПРОДУКТЫ&РЕШЕНИЯ АБОНЕНТУ ДИЛЕРЫ
ВХОД НА ПОРТАЛ
РЕГИСТРАЦИЯ
МЫ В:
ЛІГА:ЗАКОН об’єднає бізнес і владу на новій краудсорсинговій платформі
10 апреля 2014 г.

10 квітня 2014 у ході круглого столу «Доля українського бізнесу в Криму: піти чи залишитись?» компанія «ЛІГА:ЗАКОН» презентувала нову онлайн-платформу за адресою http://getup.ligazakon.ua/, яка побудована за принципом краудсорсингу.

У такий спосіб компанія започаткувала свій новий проект «Законний бізнес в Україні +1», який є продовженням ініціативи «ЗАКОН для ВСІХ», оголошеної раніше Дмитром Бондаренком, Генеральним директором Групи компаній «ЛІГА».

Проект покликаний згуртувати бізнес для напрацювання спільних пропозицій для влади щодо створення нових правил гри для українського бізнесу. Головною метою самої ініціативи є побудова конструктивного двостороннього діалогу із владою з метою повернення українського бізнесу у цивілізоване правове поле.

У рамках проекту ЛІГА:ЗАКОН пропонує своїм партнерам у всіх регіонах України, абонентам, яких сьогодні понад 160 000, а також всім бажаючим бізнес-експертам об'єднатися для напрацювання спільних конкретних пропозицій у різних галузях економіки. У ході побудови ефективного двостороннього діалогу бізнесу і влади планується обговорити на круглих столах, публічних і закритих зустрічах, за допомогою онлайн-спілкування спільні рішення та передати напрацювання у вигляді законопроектів, нових норм та положень міністерствам і відомствам для подальшого впровадження.

На онлайн-платформі можна буде дізнатися про хід проекту (розділ «Новини проекту»), а також актуальні правові новини для бізнесу (розділ «Новини для бізнесу») та плани влади щодо підприємців та бізнесу (розділ «Ініціативи від влади»). Важлива функція онлайн-проекту - можливість долучитися до обговорення ідей і запропонувати власну або від імені своєї компанії ідею щодо зміни правил гри для українського підприємництва та бізнесу (розділ «Обговорюємо ініціативи»).

За допомогою сайту можна отримати інформацію про те, які питання планується обговорювати у форматі круглих столів та взяти участь у публічних заходах (розділ «Анонси проекту»).

У розділі «Звернення компаній» кожна компанія на платформі може опублікувати відкрите звернення до партнерів, влади, громадян стосовно нинішньої ситуації в країні та висловити своє бачення розвитку бізнесу і держави в цілому.

Вже сьогодні будь-яка компанія може заявити про свою підтримку ідеї «Законний бізнес в Україні +1», розмістивши логотип своєї компанії на карті України, таким чином продемонструвавши свою підтримку законного бізнесу в Україні.

З питань ініціативи «ЗАКОН для ВСІХ» і проекту «Законний бізнес в Україні +1» просимо звертатися до Клавдії Шевелюк, координатора ініціативи, директора з корпоративних комунікацій Групи компаній «ЛІГА»: +38 044 538 01 10, klaudia.shevelyuk@liga.ua.

-------------------------
Компанія «ЛІГА: ЗАКОН» понад 22 роки займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером у розробці інформаційно-правових систем в Україні, найбільш потужних і повних з усіх представлених на ринку. Якість продукції підтверджена міжнародними стандартами ISO 9001-2009. Системи ЛІГА:ЗАКОН встановлені у всіх судах, податкових та митних службах України. Кількість користувачів - бухгалтерів, юристів та інших фахівців - перевищує 160 000.
Головний правовий портал України ligazakon.ua - ресурс № 1 в групі «ЗАКОНИ» рейтингу Bigmir.net.

Если вы заметили ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить о ней редакции.
Tweet
Написать редактору Печать

Практикумы ЛІГА:ЗАКОН

21.08.2014 Киев Налоговый кодекс: перезагрузка! Администрирование НДС, налогообложение пассивных доходов, отмена льгот и проч.
27.08.2014 Киев Эффективный возврат долгов и методы защиты от кредиторов в период напряженной общественно-политической ситуации и экономической нестабильности
06.08.2014
О каких законах мечтает интернет-коммерция в Украине?

Системы ЛІГА:ЗАКОН

ЛІГА:ЗАКОН ЕЛІТ Оптимальная комплексная система для бухгалтеров, экономистов, юристов и кадровиков средних компаний.
ЛІГА:ЗАКОН ЮристПРОФ Специализированная система для юристов.
ЛІГА:ЗАКОН Головний бухгалтерПРОФ Самая полная специализированная система для бухгалтеров.
абоненту
ПОДДЕРЖКА ОБНОВЛЕНИЯ ОБУЧАЮЩИЕ СЕМИНАРЫ
дилеру
УСЛОВИЯ СОТРУДНИЧЕСТВА ПОДДЕРЖКА ЗАЯВКА НА СОТРУДНИЧЕСТВО
Контакты ЛІГА:ЗАКОН
КАРТА ПОРТАЛА О КОМПАНИИ ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
Реклама
(044)538-01-02
© Інформаційне агентство "ЛІГА:ЗАКОН", 2010–2014.
© ТОВ "ЛІГА ЗАКОН", 2007–2014.
© ТОВ "Інформаційно-аналітичний центр "ЛІГА", 1991–2014.
Все права на материалы, размещенные на www.ligazakon.ua, охраняются в соответствии с законодательством Украины. Цитирование и использование любых материалов, размещенных на сайте www.ligazakon.ua, возможно только с письменного разрешения ООО «ЛИГА ЗАКОН», при этом гиперссылка (hyperlink) на www.ligazakon.ua обязательна.
Для иллюстрирования материалов и создания рекламных макетов используются фотоизображения и иллюстрации Thinkstock
bigmir)net